2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ay bir girdim ki güzel haber üzerine güzel haber
Allah devamını getirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

melekomelek ve Mlk anns transferiniz çok güzel geçsin, bebekleriniz sımsıkı tutunsun inşallah
Bol şans diliyorum

İntralipit serum diye geçiyor :) bağışık güçlendirici embriyonun daha kolay tutunmamasını sağlıyor.transferden önce rahime de uygulandı sonra da serum şeklinde 6 saat verildi.
Ben ilk tedavimde istedim ilk tedavi de yapmayız dediler bu ikinci tedavim ben istemeden doktor yardımcı faktörlerin hepsinin yapılacağını söyledi. böyle bir işlem oluyormuş bana uygulanacak mı uygun mu diye sorarsanız cevap verir

Rahime nasıl uygulandı. Onunla yıkandı gibi mi. 6 saat nerede aldınız o serumu 6 saat benim ilk tercih etmeyecek galiba çünkü şimdiki gidişim transfer için olacak Cuma günü geç kaldım sanki sormak için. Ben 6 saat de takılı kaldım ya nasıl uğraşlarımız var Yarabbim gör inşallah Sizin 2. Anladığım kadarıyla şuan hangi aşamadasınız. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Bilmiyorum o an sadece çok sıkışıktım o aklıma gelmedi
Odaya alıyorlar ya transferden sonra o zaman verdiler telefonla ulaşabiliyorsanız merak ettim öyle bir şey olacak mı diye sorun bence aklınızda hiç bir soru olmasın herseye cevap vermek zorundalar
Gerçekten zordu diyorum ya o kadar yoğundu ki nefes alıp verirken bile ağır geldi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun , emeklerimizin karşılığını görelim inşallah
İkinci denemem transferin 4.günündeyim

Ben doktorumu sucluyorum diğer 2 transferım 2 dk surmuştu bu doktorun tecrubesının bu kadar az oldgnu dusunuyorum ters rahım benımde ama bu engel olsaydı diğer 2 transferım neden 2 dakıka surdu??? Kanamalı transferde oran cok daha dusuyomuş benım baya kanadı, yazıklar olsun o doktora… anestezilide traftar değilim ben ne yaptıklarını gormuyorum belki yıne zorlayarak koycaklar. Kesinlikle doktor hatası yumurta toplatken zaten deneme transferı yapılmalıydı not alınmalıydı. Doktorumu değiştirdim şimdi histeroskopi istedi benden

Allah razı olsun transfer oldum çok sukur

Ayy siz de beklemedesiniz taransger günü beklemesindeyim. Biz hep bekleyelim zaten transfer anın da pek korkulacak bir şey yok galiba. Alttan muayene gibi bir durum olacak heralde. Ben ona da geriliyorum. Ben aslında hastane ortamı ameliyathane ortamı ve iğneden geriliyorum. Fobi gibi. Yumurta toplamada da ağla ağlaa şişmiştim. Bayıltana kadar sessiz sessiz yaşlar süzüldü. Uyanırken de ağlaya ağlaya ve geç uyandım. Doktor diyo kii çarşafın altında napıyosun hala ağlıyo musun

Kuzum bende yazcaktim benimki de 7. Gun 112 cikti benimki 2 embriyoydu seninki normal ozaman
Benimki de 2 embriyoydu kuzum ya teki tutunmuş da olabilir ama artmaz diye korktum şuanda yine de şükürler olsun bunu görebilmek bile çok önemliydi benim için sabah kan verdim makineleri bozulmuş öğlen başka yerde verdim ilkinde 68 diğerinde 70 çıktı. İnşallah sorunsuz sağlıkla ilerler oO kadar ağladım ki hıçkıraa hıçkıra mutluluktan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🕊

Yok yok zaten heyecandan pek gözün bir şey görmeyecek hahahah benim ilk transfer de gözyaşlarım çok aktı bunda hemşirelerle hep muhabbet gülüşe gülüşe geçti Zor ya kolay değil hiç bir aşama sonu güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…