- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.141
Amin canım inşallahAminn aminnn cancazimrabbim hepimize nasip etsin devaminida getirsin inşallah
5.gün embiryosu. İnşşalh pozitife dönerÜmidini kaybetme erken mi yaptniz acaba kaçıncı gün embriyosu.belki kana karismamistir daha
Allah bebislerimizi bize bagislasin cancazim sen transfer oldun mu olacak misin simdikızlaar ben malum daha 6. günde yapmıstım duramayıptest günüme kadar 2 gün arayl tekrarladım ama 2 katına katlamıyordu yavas gidiyordu , test günü yaptım 77,56 2 gün sonra tekrarlandr 220 ilk bebeğimin malesef kalbi durdu kaybettim umarım bu sefee sağlıkl kıcgma almak nasip olur hiiiiç canınızı sıkmayın test gününü bekleyin benm gbi kendizi durduk yere strese sokmayın inşaaaallaah hepimiz seneye bebişlerin fotisini atmak nasip olcak
Hadi inşallahkızlaar ben malum daha 6. günde yapmıstım duramayıptest günüme kadar 2 gün arayl tekrarladım ama 2 katına katlamıyordu yavas gidiyordu , test günü yaptım 77,56 2 gün sonra tekrarlandr 220 ilk bebeğimin malesef kalbi durdu kaybettim umarım bu sefee sağlıkl kıcgma almak nasip olur hiiiiç canınızı sıkmayın test gününü bekleyin benm gbi kendizi durduk yere strese sokmayın inşaaaallaah hepimiz seneye bebişlerin fotisini atmak nasip olcak
Hayırlısı olsun canımKızlar dün transfer oldum
oldumm canımm 2 snde transfer oldum dün sonucu aldım net olarakAllah bebislerimizi bize bagislasin cancazim sen transfer oldun mu olacak misin simdi
çook teşekkürederm dualrm sizinleHadi inşallah
Gözün aydın.
Maşallah maşallah Allahim bize bagislasin inşallahhhhhholdumm canımm 2 snde transfer oldum dün sonucu aldım net olarakinşallah bu sefer herşey gzüel gidicek hepiiiimize çok dua ediyroumm
Şimdi yoldayım bendeYarın transfer olacak var mı arkadaşlar
AYYY SONUCUN CIKTIMII CANIMMEstağfurullah cancazim sabaha kadar sor sabaha kadar anlatarim5.gun cift embriyo transfer edildi bugun 7. Gun kasiklarimda belirgin bir agri vardi hala var ara ara halsizlik giriyor ve ates basmalari sirtima köz koymuslar gibi hissediyorum belirgin olarak yasadiklarim bunlar bulanti yok ama kokular hafif icimi geciriyor normalde koronadan sonra kokulari pek algilayamaz olmustum belirti sayilirsa yasadiklarim bunlar şimdi gittim kan verdim bakalim ne cikacak
Hayırlısı olsun canım.Şimdi yoldayım bende
Amin canım çok dua ediyorum herkes içinHayırlısı olsun canım.
Güzel haberlerimizi peş peşe verelim inşallah
Gözünaydın cnm daha kıpkırmızı olması için erken zaten kendini strese sokma
Teşekkür ederim kuzum en kısa zamanda sağlıcakla rabbim sana da nasip etsinGünaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahındanhaftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun V vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin @Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa al bebişleri gel hadi bekliyoruz
Amiiiiiiin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmadan tez vakitte doldursunHayırlı olsun canim saglicakla ilerlesin inşallah mutlu haberleri aldikca dahafa heyecanlaniyorum yaa rabbim bizede nasip etsin insallah
O serum konusu arkalarda kaldı galiba ben bulamadım6 saat verdiler canım sonra da bi tane daha bağladılar çok yoğun olduğu için damarlarda tıkanıklık olmasın diye.
Tamamını kullandılar ama baş dönmesi ,mide bulantısı oldu keşke yarısını yapsalardı çok iyi olmuş istemen onlar ne derse onu yap bana ağır geldi o ilaç tadı her nefes alıp verişimde nefesimden girip çıktı sanki..
şifa olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?