- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.181
Benim 5. Gün çift embriyo kalitesini söylemediler sadece iyi kalite dediler.haydi kızlar guzel haberlerınızı beklıyoruuzzz :)
bende gün sayıyorum persembe transfer gececek mı su gunler
gercı transfer sonrası beklemek cok daha zorrr
hpınızın embrıyoları 5.gün mü_
benımkıler 3.gün orta kalıte 9ab/ 5ab
herkes gun ve kalıtelerını yazarsa pozıtıfı gordugunuzde umudumuz artar kıyaslama yaparıızz,
Bende kullandım vitamin serumu 6 saat değil hatta 8 saat sürdü. Bende bi değişiklik olmadı ama6 saat verdiler canım sonra da bi tane daha bağladılar çok yoğun olduğu için damarlarda tıkanıklık olmasın diye.
Tamamını kullandılar ama baş dönmesi ,mide bulantısı oldu keşke yarısını yapsalardı çok iyi olmuş istemen onlar ne derse onu yap bana ağır geldi o ilaç tadı her nefes alıp verişimde nefesimden girip çıktı sanki..
şifa olsun canım
Herkesin bünyesi farklı ya o yüzden öyle olmuştur herhalde :)Bende kullandım vitamin serumu 6 saat değil hatta 8 saat sürdü. Bende bi değişiklik olmadı ama
Çok tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinAldım bebeklerimi geldim Kızlar. Kendimi çok rahat hissediyorum. inşallah güzel sonuçlar alırızmelekomelek Mlk anns siz ne yaptınız ?
Olabilir canımHerkesin bünyesi farklı ya o yüzden öyle olmuştur herhalde :)
Amim canım teşekkür ederimÇok tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Bende aldım geldimAldım bebeklerimi geldim Kızlar. Kendimi çok rahat hissediyorum. inşallah güzel sonuçlar alırızmelekomelek Mlk anns siz ne yaptınız ?
Evet benim doktorum da önerdi 5 kutu aldım hatta, çarşambadan itibaren kullanıcam. Yumurtaların çatlamasını önlüyormuş. Şuan gonal f iğneleriyle devam ediyorum, bugün 5.günüm iğne kullanıyorum. Reglin 3.gününden itibaren kullanmaya başladımTaze transfer için bir ilaç kullanmak gerekiyor dedi doktor CETROTİDE diye sizlerde duydunuz mu? Sizlerin doktoru da önerdi mi
Amiinn insallah teşekkür ederim darısı herkese olsun canmMlk anns seninde transferin hayırlı olsun bebisin sana tutunur inşallah gobuşun bebisle dolsun maşallah
Ne güzellYok yok zaten heyecandan pek gözün bir şey görmeyecekhahahah benim ilk transfer de gözyaşlarım çok aktı bunda hemşirelerle hep muhabbet gülüşe gülüşe geçti Zor ya kolay değil hiç bir aşama sonu güzel olsun inşallah
Hayırlı olsun transferiniz güzel sonuçlar alırsınız İnşallahAldım bebeklerimi geldim Kızlar. Kendimi çok rahat hissediyorum. inşallah güzel sonuçlar alırızmelekomelek Mlk anns siz ne yaptınız ?
Ah canim benimBenimki de 2 embriyoydu kuzum ya teki tutunmuş da olabilir ama artmaz diye korktum şuandayine de şükürler olsun bunu görebilmek bile çok önemliydi benim için sabah kan verdim makineleri bozulmuş öğlen başka yerde verdim ilkinde 68 diğerinde 70 çıktı. İnşallah sorunsuz sağlıkla ilerler oO kadar ağladım ki hıçkıraa hıçkıra mutluluktan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🕊
Aminn canm İnsallah Allah razı olsunSağlıkla sıkı sıkı tutunsun inşallah
Hayirli olsun canim benimAldım bebeklerimi geldim Kızlar. Kendimi çok rahat hissediyorum. inşallah güzel sonuçlar alırızmelekomelek Mlk anns siz ne yaptınız ?
Allahrazi olsun canm amiin
Amiinn cnm inşallah sıkı sıkı tutunsun bebislerimizAldım bebeklerimi geldim Kızlar. Kendimi çok rahat hissediyorum. inşallah güzel sonuçlar alırızmelekomelek Mlk anns siz ne yaptınız ?
Amiinn insallahHayırlı olsun transferiniz güzel sonuçlar alırsınız İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?