• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgi 🙈🙈 baya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim ☺️ Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ♥️ Hayırlı geceler 😘

Kizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptim ❤️😍❤️😍❤️ hic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi 😳😳😂😂😂 ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!! 😍❤️😍

Ay bir girdim ki güzel haber üzerine güzel haber 🥰 🙏🏻 💕🍀
Allah devamını getirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

melekomelek melekomelek ve Mlk anns Mlk anns transferiniz çok güzel geçsin, bebekleriniz sımsıkı tutunsun inşallah 🙏🏻
Bol şans diliyorum 🍀

O serum konusu arkalarda kaldı galiba ben bulamadım😇 ve çok merak ettim hangi amaçla kullanılmıştı. Özel mi istediniz. Merkezde mi taktılar. Transfer öncesi mi sonrası mı. Aydınlatır mısınız. Gerçi benim doktor tersler mi acaba🙃🙃
İntralipit serum diye geçiyor :) bağışık güçlendirici embriyonun daha kolay tutunmamasını sağlıyor.transferden önce rahime de uygulandı sonra da serum şeklinde 6 saat verildi.
Ben ilk tedavimde istedim ilk tedavi de yapmayız dediler bu ikinci tedavim ben istemeden doktor yardımcı faktörlerin hepsinin yapılacağını söyledi. böyle bir işlem oluyormuş bana uygulanacak mı uygun mu diye sorarsanız cevap verir ☺️

İntralipit serum diye geçiyor :) bağışık güçlendirici embriyonun daha kolay tutunmamasını sağlıyor.transferden önce rahime de uygulandı sonra da serum şeklinde 6 saat verildi.
Ben ilk tedavimde istedim ilk tedavi de yapmayız dediler bu ikinci tedavim ben istemeden doktor yardımcı faktörlerin hepsinin yapılacağını söyledi. böyle bir işlem oluyormuş bana uygulanacak mı uygun mu diye sorarsanız cevap verir ☺️
Rahime nasıl uygulandı. Onunla yıkandı gibi mi. 6 saat nerede aldınız o serumu😇😇 6 saat😇 benim ilk tercih etmeyecek galiba çünkü şimdiki gidişim transfer için olacak Cuma günü geç kaldım sanki sormak için. Ben 6 saat de takılı kaldım ya nasıl uğraşlarımız var Yarabbim gör inşallah 🤲🏻🤲🏻 Sizin 2. Anladığım kadarıyla şuan hangi aşamadasınız. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza🥰

Rahime nasıl uygulandı. Onunla yıkandı gibi mi. 6 saat nerede aldınız o serumu😇😇 6 saat😇 benim ilk tercih etmeyecek galiba çünkü şimdiki gidişim transfer için olacak Cuma günü geç kaldım sanki sormak için. Ben 6 saat de takılı kaldım ya nasıl uğraşlarımız var Yarabbim gör inşallah 🤲🏻🤲🏻 Sizin 2. Anladığım kadarıyla şuan hangi aşamadasınız. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza🥰
Bilmiyorum o an sadece çok sıkışıktım o aklıma gelmedi 😂
Odaya alıyorlar ya transferden sonra o zaman verdiler telefonla ulaşabiliyorsanız merak ettim öyle bir şey olacak mı diye sorun bence aklınızda hiç bir soru olmasın herseye cevap vermek zorundalar ☺️
Gerçekten zordu diyorum ya o kadar yoğundu ki nefes alıp verirken bile ağır geldi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun , emeklerimizin karşılığını görelim inşallah 🙏
İkinci denemem transferin 4.günündeyim🥰

Cok gecmis olsun. Ben de bugun okudum ne yazikki. Transferin zor gerceklesmesi gebelik sansini azaltiyormus 😔 Ilk transfer denemesinden sonra hafif kanama, leke gibi olmustu. Fitilin aplikatorune de gelmisti. Anestezili transferin cok kolay oldugunu soyledi hemsire ve dr. Tramsfer sonrasi leke olmadi, aplikator filan da hep temiz cikti. Ama ben de tutmadigini dusunuyorum malesef. Embriyo 6.gune gitmis oldu. Bugun transferden sonra 6.gunum. Erken gebelik testim negatif. Kan testi gunumu bekleyecegim mecburen, cok zor bir surecti benim icin, nasip degilmis 😔 @dceke
Ben doktorumu sucluyorum diğer 2 transferım 2 dk surmuştu bu doktorun tecrubesının bu kadar az oldgnu dusunuyorum ters rahım benımde ama bu engel olsaydı diğer 2 transferım neden 2 dakıka surdu??? Kanamalı transferde oran cok daha dusuyomuş benım baya kanadı, yazıklar olsun o doktora… anestezilide traftar değilim ben ne yaptıklarını gormuyorum belki yıne zorlayarak koycaklar. Kesinlikle doktor hatası yumurta toplatken zaten deneme transferı yapılmalıydı not alınmalıydı. Doktorumu değiştirdim şimdi histeroskopi istedi benden

Ay bir girdim ki güzel haber üzerine güzel haber 🥰 🙏🏻 💕🍀
Allah devamını getirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

melekomelek melekomelek ve Mlk anns Mlk anns transferiniz çok güzel geçsin, bebekleriniz sımsıkı tutunsun inşallah 🙏🏻
Bol şans diliyorum 🍀
Allah razı olsun transfer oldum çok sukur🤲

Bilmiyorum o an sadece çok sıkışıktım o aklıma gelmedi 😂
Odaya alıyorlar ya transferden sonra o zaman verdiler telefonla ulaşabiliyorsanız merak ettim öyle bir şey olacak mı diye sorun bence aklınızda hiç bir soru olmasın herseye cevap vermek zorundalar ☺️
Gerçekten zordu diyorum ya o kadar yoğundu ki nefes alıp verirken bile ağır geldi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun , emeklerimizin karşılığını görelim inşallah 🙏
İkinci denemem transferin 4.günündeyim🥰
Ayy siz de beklemedesiniz🥰 taransger günü beklemesindeyim. Biz hep bekleyelim zaten 😂 transfer anın da pek korkulacak bir şey yok galiba. Alttan muayene gibi bir durum olacak heralde. Ben ona da geriliyorum. Ben aslında hastane ortamı ameliyathane ortamı ve iğneden geriliyorum. Fobi gibi. Yumurta toplamada da ağla ağlaa şişmiştim. Bayıltana kadar sessiz sessiz yaşlar süzüldü. Uyanırken de ağlaya ağlaya ve geç uyandım. Doktor diyo kii çarşafın altında napıyosun hala ağlıyo musun 🤪🤪

Kuzum bende yazcaktim benimki de 7. Gun 112 cikti benimki 2 embriyoydu seninki normal ozaman 😍🙈
Benimki de 2 embriyoydu kuzum ya teki tutunmuş da olabilir ama artmaz diye korktum şuanda🥹 yine de şükürler olsun bunu görebilmek bile çok önemliydi benim için sabah kan verdim makineleri bozulmuş öğlen başka yerde verdim ilkinde 68 diğerinde 70 çıktı. İnşallah sorunsuz sağlıkla ilerler 🥹 oO kadar ağladım ki hıçkıraa hıçkıra mutluluktan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🕊

Ayy siz de beklemedesiniz🥰 taransger günü beklemesindeyim. Biz hep bekleyelim zaten 😂 transfer anın da pek korkulacak bir şey yok galiba. Alttan muayene gibi bir durum olacak heralde. Ben ona da geriliyorum. Ben aslında hastane ortamı ameliyathane ortamı ve iğneden geriliyorum. Fobi gibi. Yumurta toplamada da ağla ağlaa şişmiştim. Bayıltana kadar sessiz sessiz yaşlar süzüldü. Uyanırken de ağlaya ağlaya ve geç uyandım. Doktor diyo kii çarşafın altında napıyosun hala ağlıyo musun 🤪🤪
Yok yok zaten heyecandan pek gözün bir şey görmeyecek 🥰 hahahah benim ilk transfer de gözyaşlarım çok aktı bunda hemşirelerle hep muhabbet gülüşe gülüşe geçti ❤️ Zor ya kolay değil hiç bir aşama sonu güzel olsun inşallah🫶

Back