• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canım İkiGünaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından 🥰 haftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun @vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Melegim elif Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa 😂 al bebişleri gel hadi bekliyoruz 🥰
Çok sağol canım rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede inşallah dualarım seninle ve isteyen herkese.yine olmicak dediğim anda oluverdi şimdi kızım bebek hemen gelecek zannediyor anlatmaya çalışıyorum😂

teşekkür ederiiimmm . hadi bakalım inşallaahh beklicez sen benden öncesinn senınkını daha once ogrenıcez .
güzel haberlerle inşallaahh :)
ne yiyip ne ıcıyorsun
Kefir , meyve , yoğurt,yumurta ,süt ,ceviz,kabak çekirdeği,kuruyemiş , ilik suyuna çorba ,avokado , bol su 💧
Öncekinde her sabah havuç rendeledim faydalıymış ama bende sanırım biraz hormonlarla oynadı sonradan öğrendim herkeste aynı olmaz sormak lazım ☺️🙏

Günaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından 🥰 haftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun @vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Melegim elif Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa 😂 al bebişleri gel hadi bekliyoruz 🥰
Sağol kuzummm
Aynen geldim bekliyorum.
Bende heyecanlanıyorum bir yandan da içim bir garip oluyor. Yine olumsuz olursa diye.
İşte böyle karışık duygular içindeyim.
Allah yardımcımız olsun 🥰 nasip ederse her şey olur 🙏🙏

Cnm benim dr. ters rahim oldugunu zaten goruyor muayenelerde. Baska arkadaslarda burada ters rahim olup transfer olduklarini yazdilar. Fakat dun dr. 5.000 tane transfer yaptim simdiye kadar bu kadar tersini gormedim dedi islem sirasinda. Kataterle ilerleyemedi. Cok dik acili, uygun alana girmesi icin dönmuyor dedi. Bu nedenle farkli bir teknikle o aciyi duzeltmeye calistilar fakat cok agrili bi islem, anestezisiz mumkun degil. Hatta yapisiklik var belki de o yuzden gecemiyorum. Histeroskopi yapmak lazim dedi. Ben istemedim. O zaman anestezili deneyelim dedi. Bugun soyledigi ise daha hafif bir aciyla duruyormus. Rahim kaslardan olusuyor, dun cok kastigin icin herhalde tam yatmisti dedi. Ben de tabiki 2 gune bir muayene oluyoruz, bu kadar ters oldugunu bilmiyor muydu diye biraz ihmal var gibi geliyor. Cunku yumurtalar da daha geride oluyor ve opuda da gormus olmasi lazim. Bana has bir durum diye dusunuyorum. Ama oncesinde yine de doktoruna hatirlat, sorun olup olmayacagini sor. Belki de cok hastalari oldugundan atliyorlar. Fakat bana kalsa en azindan opu asamasinda dosyama not ettirip anestezili yapma karari almaliydi. Bugunku soyledikleri beni rahatlatmak icin de olabilir. Cunku ne kadar agir islem yapmayin desem de anestezili oldugum icin ne yapip yapmadiklarini bilmiyorum. Hemsireye soyledim ben diyorum, neyse olur boyle seyler diyor. Bi de bana sor ne cektigimi. Korkma, sadece doktoruna sor.
Benımde başıma geldi bu durum ve bebeğim tutmadı araştırdığımda transferın ne kadar onemli oldugunu okudum yabancı kaynaklarda. Daha once ki 2 transferımde 2 dakıka olan transferım bu sefer yarım saat surdu ki bence doktor hatasıydı. Tra sferde rahimi kastılarda kastılar ki en onemli sey rahımın kasılmaması zaten. Transfer boyleyse yarıda kesılıp histeroskopi yapılıp düzeltilcek bi yer varsa bakılıp daha sonra transfer yapılmalı bence. Yabancı kaynaklarda bırakın zor transferı kateterın sadece 1 kere bile takılmasıyla bile tutunma oranının düştüğünden bahsedıyolar.. benım doktorumu allaha emanet edıyorum🙏

Günaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından 🥰 haftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun @vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Melegim elif Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa 😂 al bebişleri gel hadi bekliyoruz 🥰
Allah razi olsun cancazim ❤️❤️❤️ cok cok dua ediyorum yaa hepimize nasip olsun rabbim saglikla devamini da getirsin diye 😍😍

Kizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptim ❤️😍❤️😍❤️ hic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi 😳😳😂😂😂 ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!! 😍❤️😍
canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin. belirtileri var mıydı? kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde öğrendin? yazdıysan kaçırdım kusura bakma şimdiden

Benımde başıma geldi bu durum ve bebeğim tutmadı araştırdığımda transferın ne kadar onemli oldugunu okudum yabancı kaynaklarda. Daha once ki 2 transferımde 2 dakıka olan transferım bu sefer yarım saat surdu ki bence doktor hatasıydı. Tra sferde rahimi kastılarda kastılar ki en onemli sey rahımın kasılmaması zaten. Transfer boyleyse yarıda kesılıp histeroskopi yapılıp düzeltilcek bi yer varsa bakılıp daha sonra transfer yapılmalı bence. Yabancı kaynaklarda bırakın zor transferı kateterın sadece 1 kere bile takılmasıyla bile tutunma oranının düştüğünden bahsedıyolar.. benım doktorumu allaha emanet edıyorum🙏
Cok gecmis olsun. Ben de bugun okudum ne yazikki. Transferin zor gerceklesmesi gebelik sansini azaltiyormus 😔 Ilk transfer denemesinden sonra hafif kanama, leke gibi olmustu. Fitilin aplikatorune de gelmisti. Anestezili transferin cok kolay oldugunu soyledi hemsire ve dr. Tramsfer sonrasi leke olmadi, aplikator filan da hep temiz cikti. Ama ben de tutmadigini dusunuyorum malesef. Embriyo 6.gune gitmis oldu. Bugun transferden sonra 6.gunum. Erken gebelik testim negatif. Kan testi gunumu bekleyecegim mecburen, cok zor bir surecti benim icin, nasip degilmis 😔 partalina_ partalina_

Kızlar ben çalışıyorum aynı zamanda sizin doktorlar kac gun istirahat önerdi ?
Uc gün yatak istirahati kalan yedi gün de yavaş yaşam önerdi hep yatilmayacak dedi rahme kan dolaşımı için hareket sartmis tüm ev işleri yasaklandı bulaşık dizme çamaşır asma ev süpürme paspas silkeleme vs gibi

canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin. belirtileri var mıydı? kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde öğrendin? yazdıysan kaçırdım kusura bakma şimdiden
Estağfurullah cancazim sabaha kadar sor sabaha kadar anlatarim ❤️ 5.gun cift embriyo transfer edildi bugun 7. Gun kasiklarimda belirgin bir agri vardi hala var ara ara halsizlik giriyor ve ates basmalari sirtima köz koymuslar gibi hissediyorum belirgin olarak yasadiklarim bunlar bulanti yok ama kokular hafif icimi geciriyor normalde koronadan sonra kokulari pek algilayamaz olmustum belirti sayilirsa yasadiklarim bunlar şimdi gittim kan verdim bakalim ne cikacak

Kozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgi 🙈🙈 baya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim ☺️ Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ♥️ Hayırlı geceler 😘
Hayırlı olsun canim saglicakla ilerlesin inşallah mutlu haberleri aldikca dahafa heyecanlaniyorum yaa rabbim bizede nasip etsin insallah 🤲😍

Kizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptim ❤️😍❤️😍❤️ hic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi 😳😳😂😂😂 ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!! 😍❤️😍
Hayirli olsun canim cok sevindim b🥰bizede umut oluyorsunuz guzel haberler verdikçe saglikli şekilde ilerler sonrada kucağınıza alırsınız inşallah 🤲

Back