• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ay bir girdim ki güzel haber üzerine güzel haber 🥰 🙏🏻 💕🍀
Allah devamını getirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

melekomelek melekomelek ve Mlk anns Mlk anns transferiniz çok güzel geçsin, bebekleriniz sımsıkı tutunsun inşallah 🙏🏻
Bol şans diliyorum 🍀
Amiin insallah Allah razı olsun🤲

Transfer olan arkadaşlarım sağa sola yatabiliriz dimi nasil yattınız duzmu yatilacak hep
İki saat mutlaka sırt üstü dizler karına çekik yatırdılar yatak da düz olacak idrara bile kalkmayacaksın dediler bez bagladilar tutamazsan beze yap dediler snr si serbest ne yaparsan yapabilirsin dediler

İki saat mutlaka sırt üstü dizler karına çekik yatırdılar yatak da düz olacak idrara bile kalkmayacaksın dediler bez bagladilar tutamazsan beze yap dediler snr si serbest ne yaparsan yapabilirsin dediler
Transfer sonrasi 2 yada 3 dk.beklediler kaldirmadilar yuruyerek yerime gelirken wcye gidebilirsin dedi hemşire ben 15 dk. Tutacam dedim 15 dk.sonra 3 defa wcygittim hayırlısıyla tutunurlar insallah🤲

Transfer sonrasi 2 yada 3 dk.beklediler kaldirmadilar yuruyerek yerime gelirken wcye gidebilirsin dedi hemşire ben 15 dk. Tutacam dedim 15 dk.sonra 3 defa wcygittim hayırlısıyla tutunurlar insallah🤲
Aynen beklediler beni de.
Sonra sedyeyle getirdiler odaya.
Sıkıştığım için sürgü getirdiler.
Yarım saat kalkmayacaksın dediler.

Back