• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

kızlaar ben malum daha 6. günde yapmıstım duramayıp 😂 test günüme kadar 2 gün arayl tekrarladım ama 2 katına katlamıyordu yavas gidiyordu , test günü yaptım 77,56 2 gün sonra tekrarlandr 220 💃🏼💃🏼 ilk bebeğimin malesef kalbi durdu kaybettim umarım bu sefee sağlıkl kıcgma almak nasip olur 🌺 hiiiiç canınızı sıkmayın test gününü bekleyin benm gbi kendizi durduk yere strese sokmayın inşaaaallaah hepimiz seneye bebişlerin fotisini atmak nasip olcak 🌺

kızlaar ben malum daha 6. günde yapmıstım duramayıp 😂 test günüme kadar 2 gün arayl tekrarladım ama 2 katına katlamıyordu yavas gidiyordu , test günü yaptım 77,56 2 gün sonra tekrarlandr 220 💃🏼💃🏼 ilk bebeğimin malesef kalbi durdu kaybettim umarım bu sefee sağlıkl kıcgma almak nasip olur 🌺 hiiiiç canınızı sıkmayın test gününü bekleyin benm gbi kendizi durduk yere strese sokmayın inşaaaallaah hepimiz seneye bebişlerin fotisini atmak nasip olcak 🌺
Allah bebislerimizi bize bagislasin cancazim sen transfer oldun mu olacak misin simdi 🙈

Hadi inşallah
Gözün aydın.
🧿🌷🌿

Estağfurullah cancazim sabaha kadar sor sabaha kadar anlatarim ❤️ 5.gun cift embriyo transfer edildi bugun 7. Gun kasiklarimda belirgin bir agri vardi hala var ara ara halsizlik giriyor ve ates basmalari sirtima köz koymuslar gibi hissediyorum belirgin olarak yasadiklarim bunlar bulanti yok ama kokular hafif icimi geciriyor normalde koronadan sonra kokulari pek algilayamaz olmustum belirti sayilirsa yasadiklarim bunlar şimdi gittim kan verdim bakalim ne cikacak
AYYY SONUCUN CIKTIMII CANIMM

haydi kızlar guzel haberlerınızı beklıyoruuzzz :)
bende gün sayıyorum persembe transfer gececek mı su gunler
gercı transfer sonrası beklemek cok daha zorrr

hpınızın embrıyoları 5.gün mü_
benımkıler 3.gün orta kalıte 9ab/ 5ab

herkes gun ve kalıtelerını yazarsa pozıtıfı gordugunuzde umudumuz artar kıyaslama yaparıızz,

Günaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından 🥰 haftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun V vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin @Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa 😂 al bebişleri gel hadi bekliyoruz 🥰
Teşekkür ederim kuzum en kısa zamanda sağlıcakla rabbim sana da nasip etsin ♥️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Hayırlı olsun canim saglicakla ilerlesin inşallah mutlu haberleri aldikca dahafa heyecanlaniyorum yaa rabbim bizede nasip etsin insallah 🤲😍
Amiiiiiiin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmadan tez vakitte doldursun 🤲🏻 Teşekkür ederim kuzum inşallah darısı sanada olacaktır 😘

6 saat verdiler canım sonra da bi tane daha bağladılar çok yoğun olduğu için damarlarda tıkanıklık olmasın diye.
Tamamını kullandılar ama baş dönmesi ,mide bulantısı oldu keşke yarısını yapsalardı çok iyi olmuş istemen onlar ne derse onu yap bana ağır geldi o ilaç tadı her nefes alıp verişimde nefesimden girip çıktı sanki..
şifa olsun canım 😍
O serum konusu arkalarda kaldı galiba ben bulamadım😇 ve çok merak ettim hangi amaçla kullanılmıştı. Özel mi istediniz. Merkezde mi taktılar. Transfer öncesi mi sonrası mı. Aydınlatır mısınız. Gerçi benim doktor tersler mi acaba🙃🙃

Back