• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

haydi kızlar guzel haberlerınızı beklıyoruuzzz :)
bende gün sayıyorum persembe transfer gececek mı su gunler
gercı transfer sonrası beklemek cok daha zorrr

hpınızın embrıyoları 5.gün mü_
benımkıler 3.gün orta kalıte 9ab/ 5ab

herkes gun ve kalıtelerını yazarsa pozıtıfı gordugunuzde umudumuz artar kıyaslama yaparıızz,
Benim 5. Gün çift embriyo kalitesini söylemediler sadece iyi kalite dediler.

6 saat verdiler canım sonra da bi tane daha bağladılar çok yoğun olduğu için damarlarda tıkanıklık olmasın diye.
Tamamını kullandılar ama baş dönmesi ,mide bulantısı oldu keşke yarısını yapsalardı çok iyi olmuş istemen onlar ne derse onu yap bana ağır geldi o ilaç tadı her nefes alıp verişimde nefesimden girip çıktı sanki..
şifa olsun canım 😍
Bende kullandım vitamin serumu 6 saat değil hatta 8 saat sürdü. Bende bi değişiklik olmadı ama

Taze transfer için bir ilaç kullanmak gerekiyor dedi doktor CETROTİDE diye sizlerde duydunuz mu? Sizlerin doktoru da önerdi mi
Evet benim doktorum da önerdi 5 kutu aldım hatta, çarşambadan itibaren kullanıcam. Yumurtaların çatlamasını önlüyormuş. Şuan gonal f iğneleriyle devam ediyorum, bugün 5.günüm iğne kullanıyorum. Reglin 3.gününden itibaren kullanmaya başladım

Yok yok zaten heyecandan pek gözün bir şey görmeyecek 🥰 hahahah benim ilk transfer de gözyaşlarım çok aktı bunda hemşirelerle hep muhabbet gülüşe gülüşe geçti ❤️ Zor ya kolay değil hiç bir aşama sonu güzel olsun inşallah🫶
Ne güzell 😍😍 sonuu selamet olsun inşallah hepimiz için🥰🥰

Benimki de 2 embriyoydu kuzum ya teki tutunmuş da olabilir ama artmaz diye korktum şuanda🥹 yine de şükürler olsun bunu görebilmek bile çok önemliydi benim için sabah kan verdim makineleri bozulmuş öğlen başka yerde verdim ilkinde 68 diğerinde 70 çıktı. İnşallah sorunsuz sağlıkla ilerler 🥹 oO kadar ağladım ki hıçkıraa hıçkıra mutluluktan rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🕊
Ah canim benim ❤️ Allaha emanetler hayirlisi ile bize bagislasin rabbim 😍 korkma umut edelim iyi olsun

Back