- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.121
Çok sağol canım rabbim sanada nasip etsin en kısa sürede inşallah dualarım seninle ve isteyen herkese.yine olmicak dediğim anda oluverdi şimdi kızım bebek hemen gelecek zannediyor anlatmaya çalışıyorumCanım İkiGünaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahındanhaftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun @vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa al bebişleri gel hadi bekliyoruz
Kefir , meyve , yoğurt,yumurta ,süt ,ceviz,kabak çekirdeği,kuruyemiş , ilik suyuna çorba ,avokado , bol suteşekkür ederiiimmm . hadi bakalım inşallaahh beklicez sen benden öncesinn senınkını daha once ogrenıcez .
güzel haberlerle inşallaahh :)
ne yiyip ne ıcıyorsun
Çok sağolun hayırlısı olsun inşallahteşekkür ederiiimmm . hadi bakalım inşallaahh beklicez sen benden öncesinn senınkını daha once ogrenıcez .
güzel haberlerle inşallaahh :)
ne yiyip ne ıcıyorsun
İnşaAllah canımBirde testi yapıp çıkmayanlar erken olabilir geç tutunmuş olabilir moral bozmak yok rabbim herşeyin en hayırlısını bilir
Teşekkür ederim canım. Çok sağolmelekomelek transferin bugün dimi.bebislerin sana sımsıkı tutunsun inşallah herkese moral verdin şimdi sıra sende
Sağol kuzummmGünaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahındanhaftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun @vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa al bebişleri gel hadi bekliyoruz
Benımde başıma geldi bu durum ve bebeğim tutmadı araştırdığımda transferın ne kadar onemli oldugunu okudum yabancı kaynaklarda. Daha once ki 2 transferımde 2 dakıka olan transferım bu sefer yarım saat surdu ki bence doktor hatasıydı. Tra sferde rahimi kastılarda kastılar ki en onemli sey rahımın kasılmaması zaten. Transfer boyleyse yarıda kesılıp histeroskopi yapılıp düzeltilcek bi yer varsa bakılıp daha sonra transfer yapılmalı bence. Yabancı kaynaklarda bırakın zor transferı kateterın sadece 1 kere bile takılmasıyla bile tutunma oranının düştüğünden bahsedıyolar.. benım doktorumu allaha emanet edıyorumCnm benim dr. ters rahim oldugunu zaten goruyor muayenelerde. Baska arkadaslarda burada ters rahim olup transfer olduklarini yazdilar. Fakat dun dr. 5.000 tane transfer yaptim simdiye kadar bu kadar tersini gormedim dedi islem sirasinda. Kataterle ilerleyemedi. Cok dik acili, uygun alana girmesi icin dönmuyor dedi. Bu nedenle farkli bir teknikle o aciyi duzeltmeye calistilar fakat cok agrili bi islem, anestezisiz mumkun degil. Hatta yapisiklik var belki de o yuzden gecemiyorum. Histeroskopi yapmak lazim dedi. Ben istemedim. O zaman anestezili deneyelim dedi. Bugun soyledigi ise daha hafif bir aciyla duruyormus. Rahim kaslardan olusuyor, dun cok kastigin icin herhalde tam yatmisti dedi. Ben de tabiki 2 gune bir muayene oluyoruz, bu kadar ters oldugunu bilmiyor muydu diye biraz ihmal var gibi geliyor. Cunku yumurtalar da daha geride oluyor ve opuda da gormus olmasi lazim. Bana has bir durum diye dusunuyorum. Ama oncesinde yine de doktoruna hatirlat, sorun olup olmayacagini sor. Belki de cok hastalari oldugundan atliyorlar. Fakat bana kalsa en azindan opu asamasinda dosyama not ettirip anestezili yapma karari almaliydi. Bugunku soyledikleri beni rahatlatmak icin de olabilir. Cunku ne kadar agir islem yapmayin desem de anestezili oldugum icin ne yapip yapmadiklarini bilmiyorum. Hemsireye soyledim ben diyorum, neyse olur boyle seyler diyor. Bi de bana sor ne cektigimi. Korkma, sadece doktoruna sor.
Allah razi olsun cancazimGünaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahındanhaftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun @vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa al bebişleri gel hadi bekliyoruz
Amin amin inşallah guzuuuuummmmmÇok tebrik ederim maşallah pozitif gören sayisi artıyor darısı isteyen herkese
Amin amin amin canim benimGüzel haberlerle uyanmak çok güzeltebrik ederim inşallah kanda da güzel değerler görürsünüz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
İlk uc gun dikkat et sonra normal hayatina geri don dediler bana kendini incitme yeter dediler canimKızlar ben çalışıyorum aynı zamanda sizin doktorlar kac gun istirahat önerdi ?
canım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin. belirtileri var mıydı? kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde öğrendin? yazdıysan kaçırdım kusura bakma şimdidenKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
Cok gecmis olsun. Ben de bugun okudum ne yazikki. Transferin zor gerceklesmesi gebelik sansini azaltiyormusBenımde başıma geldi bu durum ve bebeğim tutmadı araştırdığımda transferın ne kadar onemli oldugunu okudum yabancı kaynaklarda. Daha once ki 2 transferımde 2 dakıka olan transferım bu sefer yarım saat surdu ki bence doktor hatasıydı. Tra sferde rahimi kastılarda kastılar ki en onemli sey rahımın kasılmaması zaten. Transfer boyleyse yarıda kesılıp histeroskopi yapılıp düzeltilcek bi yer varsa bakılıp daha sonra transfer yapılmalı bence. Yabancı kaynaklarda bırakın zor transferı kateterın sadece 1 kere bile takılmasıyla bile tutunma oranının düştüğünden bahsedıyolar.. benım doktorumu allaha emanet edıyorum
Uc gün yatak istirahati kalan yedi gün de yavaş yaşam önerdi hep yatilmayacak dedi rahme kan dolaşımı için hareket sartmis tüm ev işleri yasaklandı bulaşık dizme çamaşır asma ev süpürme paspas silkeleme vs gibiKızlar ben çalışıyorum aynı zamanda sizin doktorlar kac gun istirahat önerdi ?
Estağfurullah cancazim sabaha kadar sor sabaha kadar anlatarimcanım tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin. belirtileri var mıydı? kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçıncı günde öğrendin? yazdıysan kaçırdım kusura bakma şimdiden
Hayırlı olsun canim saglicakla ilerlesin inşallah mutlu haberleri aldikca dahafa heyecanlaniyorum yaa rabbim bizede nasip etsin insallahKozlar ben dün ve bugün giremedim dün kaşıklarımda iğne batması olunca bugün sabah 8. Günüm diye test yaptım erken gebelik veeee çiiift çizgibaya ağladım tabi ama ilk gebeliğim kimyasal olunca içim buruk bir korku var normal test yaptım oda silik demekki betam düşük olabilir dedim salı günü test günümde mutlaka haber ederim Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın ve devam ettirsin , hayırlı birer anne baba olalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Hayırlı geceler
Hayirli olsun canim cok sevindim bKizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptimhic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!!
Aminn aminnn cancazimHayirli olsun canim cok sevindim bbizede umut oluyorsunuz guzel haberler verdikçe saglikli şekilde ilerler sonrada kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?