• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptim ❤️😍❤️😍❤️ hic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi 😳😳😂😂😂 ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!! 😍❤️😍
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah. Tebrik ederim 🥰
Benim de 7. Günüm kaset test negatif çıktı

Selamlar herkese
Perşembe günü (nerdeyse 4 gün olacak) transfer oldum. Tek yumurta transferi yapıldı. Ve bende akıntı dışında bir semptom yok. Akıntı da ilaçlardandır muhtemelen zaten. Hiç semptom göstermeden pozitifi gören oldu mu? Yoksa tutunmadı mı acaba 😔
Aynı gün transfer olmuşuz akıntı bile yok bende hiç bir belirti yok sakin olup beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok böyle düşünme ☺️

Günaydınnn çiçek kadınlarrr :KK200:
bende cumartesı kontrole gıttım rahım 8,6 mm.
transfer hazırlıgına devamm ıgnelere baslıyorum bu aksam ve 18 agustos perşembe transfer :) elımızde kalan son 2 adet 3.gün embriyosu... allah hayırlısını nasip etsın ama korkuyorum bude olmaz ise sil baştan baslanacak ve bu sefer merkez değişikliği yapacağımm...

Kaç mg’dı? Bir de bazı doktorlar transferden önce 4 gün kullanıyor bazıları sizin gibi daha uzun. neden farklı uygulama var acaba?
Dr un ne düşündüğünü bilemem.. ben transferden 1 hafta önce başladım diye hatırlıyorum.. 4 mg dı ama başta günde 2 tane yarım sanırım 8. Haftada günde yarıma düştü .. umarım yarrımcı olabilmişimdir ..

Kizlar biraz önce bende dayanamayıp TEST yaptim ❤️😍❤️😍❤️ hic pozitif test gormedigim icin nasil kirmizilar cikacak bilemedim kontrol cizgisi kizarir kizarmaz diger cizgide belirmeye kirmizilasmaya basladi 😳😳😂😂😂 ben Şok heyecandan hemen secdeye kapandim cok şükür Rabbime hemen sizler icin dua ettim o anki duyguyla insallah Allahim gerisinide saglikla yasamayi nasip eder inşallah!!!! 😍❤️😍
Güzel haberlerle uyanmak çok güzel 🥰 tebrik ederim inşallah kanda da güzel değerler görürsünüz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🧿❤️

Güzel haberlerle uyanmak çok güzel 🥰 tebrik ederim inşallah kanda da güzel değerler görürsünüz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🧿❤️
ayliiss bende hocadan sızden duyunca serum ıstedım :)
degısık bır ısmı var hatırlamıyorum ama süt rengınde zeytınyas ve soya yagı ıcerıyormus.
534 tl serum.eczaneden aldım onlar takacakmıs tramsferden once. 2 saat kadar surecekmıs ve tamamı kullanılmıyormus yarısı kullandırılıp dıger yarısı çöp oluyormus . senınkıde öylemıydi.

Çok tebrik ederim maşallah pozitif gören sayisi artıyor darısı isteyen herkese 😊🤲

ayliiss bende hocadan sızden duyunca serum ıstedım :)
degısık bır ısmı var hatırlamıyorum ama süt rengınde zeytınyas ve soya yagı ıcerıyormus.
534 tl serum.eczaneden aldım onlar takacakmıs tramsferden once. 2 saat kadar surecekmıs ve tamamı kullanılmıyormus yarısı kullandırılıp dıger yarısı çöp oluyormus . senınkıde öylemıydi.
6 saat verdiler canım sonra da bi tane daha bağladılar çok yoğun olduğu için damarlarda tıkanıklık olmasın diye.
Tamamını kullandılar ama baş dönmesi ,mide bulantısı oldu keşke yarısını yapsalardı çok iyi olmuş istemen onlar ne derse onu yap bana ağır geldi o ilaç tadı her nefes alıp verişimde nefesimden girip çıktı sanki..
şifa olsun canım 😍

6 saat verdiler canım sonra da bi tane daha bağladılar çok yoğun olduğu için damarlarda tıkanıklık olmasın diye.
Tamamını kullandılar ama baş dönmesi ,mide bulantısı oldu keşke yarısını yapsalardı çok iyi olmuş istemen onlar ne derse onu yap bana ağır geldi o ilaç tadı her nefes alıp verişimde nefesimden girip çıktı sanki..
şifa olsun canım 😍
teşekkür ederiiimmm . hadi bakalım inşallaahh beklicez sen benden öncesinn senınkını daha once ogrenıcez .
güzel haberlerle inşallaahh :)
ne yiyip ne ıcıyorsun

Günaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından 🥰 haftasonu giremedim bu sırada pozitifi görenler değeri artanlar hayırlı olsun V vildan0 canım çok sevindim rabbim devam ettirsin sağlıkla inşallah E Evdekikadin ah canım nasıl duygulandım inan ki o sevincini paylaştım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Melegim elif Melegim elif değerin artmış canım rabbim devamını getirsin inşallah daha unuttuğum varsa hepinize kalpten dua ediyorum melekomelek melekomelek canım transferin bugündü dimi heyecanlandım yaa 😂 al bebişleri gel hadi bekliyoruz 🥰

Back