- 14 Kasım 2021
- 159
- 228
- 30
Olabilir de var mı başka çocuğunuzİkiz olmasın valla hamilelik.fikribi daha hazmedemedim dayanamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir de var mı başka çocuğunuzİkiz olmasın valla hamilelik.fikribi daha hazmedemedim dayanamam
Saglikla yukselsin insallah. :) benim bu pazartesi 258 cikmisti. Onumuzdeki pazartesi tekrar cagirdi doktor. Hayirlisi insallah yukselmistir.Benim de 25 ekim dün 203 çıkmıştı baya yüksek çıkmış sizinkii maşallah
Masallah ne guzel artmis. :))) Ikiz var mi ailede?2741 cikmis
Amin inşallah benim şuana kadar her gün 2 katı arttı haftaya cuma çağırdı doktor keseyi görmek için Hepimizin sağlıkla yükselir inşallahSaglikla yukselsin insallah. :) benim bu pazartesi 258 cikmisti. Onumuzdeki pazartesi tekrar cagirdi doktor. Hayirlisi insallah yukselmistir.
Beklemek cok zor ya. Kafam hep orada. Erken ogrenmenin zararlari :)Amin inşallah benim şuana kadar her gün 2 katı arttı haftaya cuma çağırdı doktor keseyi görmek için Hepimizin sağlıkla yükselir inşallah
Evet var beş yaşında oğlum varOlabilir de var mı başka çocuğunuz
Hayır yok değildir insMasallah ne guzel artmis. :))) Ikiz var mi ailede?
Allah bağışlasın bikaç haftaya belli olur zaten ikiz geliyor mu gelmiyor muEvet var beş yaşında oğlum var
Beklenilen adet tarihiden 7-8 gün sonra gidersen kadın doğuma keseyi görürsün canım geç döllenme fln değillse tabi hayırlı olsun.İnşallah Kızlar beta hcg istenilen düzeyde artıyorsa kaçıncı hafta kadın doğuma gideceğiz
Hayırlı olsun bilgi için teşekkür ederimBeklenilen adet tarihiden 7-8 gün sonra gidersen kadın doğuma keseyi görürsün canım geç döllenme fln değillse tabi hayırlı olsun.
1500 betayken alttan görünüyor
3000 üstünde karından görünüyor
Hepinize hayırlı olsun
Masallah cok guzel atmis degeriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Kızlar ben salı günü kan testi verdiğimde 289 du bugünde gittim kan verdim 1095 olmuş değerim devlet hastanesinden kadın doğumdan en erken tarih 7 aralıkta gün vardı randevu aldım bakalım belki özelede gidebilirim her şey yolunda giderse
Benim de öyle gerçekten acaba yükselicek mi kese görüncek mi bebek görüncek mi kalp duyulcak mı hep bi telaş içindeyimBeklemek cok zor ya. Kafam hep orada. Erken ogrenmenin zararlari :)
Maşllah inşallah herşey yolunda giderKızlar ben salı günü kan testi verdiğimde 289 du bugünde gittim kan verdim 1095 olmuş değerim devlet hastanesinden kadın doğumdan en erken tarih 7 aralıkta gün vardı randevu aldım bakalım belki özelede gidebilirim her şey yolunda giderse
Evet en az %40 %60 artmalı 2 gunde 1.. Ben yurtdisindayim. Burda kanda artışı takip etmiyolar ne yazik ki. Ben de eldeki imkanlar dahilinde koyulasma takip ediyorum napim Direkt kalbini dinlemeye gideriz Aralıkta kismetse.Koyulaşma gözüküyor ama doktorunuz da kan testi isteyecektir anladığım kadarıyla 2 günde bir 2 katı değer artışı olması gerekiyor bunu takip etmek için
Ekledim, tebrik ederimMerhaba. Elinize saglik tablo icin. :) Beni de ekleyebilir misiniz?
4 hafta 1 gunluk hamileyim. Adet baslangici 28 ekim ve yas 30.
Ben de ben dee yarın sabah kan vermeye gidicem ama telaş, korku, heyecan hepsi birbirine girmiş durumda acaba yükseldi mi yükselmedi mi diye düşünüp duruyorumBenim de öyle gerçekten acaba yükselicek mi kese görüncek mi bebek görüncek mi kalp duyulcak mı hep bi telaş içindeyim
Bu arada benim yaş 26, sat 22 EkimListedeki şehir bilgisi aynı sehirde olanlar yardımlasır belki diye düşünülerek koyuldu. İstiyorsanız kaldırabilirim. Ama yas ve sat bilgisi kalsin. Hatta sizler de bu bilgileri paylaşır mısınız?
Yaş 27, sat 25 ekimListedeki şehir bilgisi aynı sehirde olanlar yardımlasır belki diye düşünülerek koyuldu. İstiyorsanız kaldırabilirim. Ama yas ve sat bilgisi kalsin. Hatta sizler de bu bilgileri paylaşır mısınız?