2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah 🙏🏽 Kızlar beta hcg istenilen düzeyde artıyorsa kaçıncı hafta kadın doğuma gideceğiz
Beklenilen adet tarihiden 7-8 gün sonra gidersen kadın doğuma keseyi görürsün canım geç döllenme fln değillse tabi😍 hayırlı olsun.
1500 betayken alttan görünüyor
3000 üstünde karından görünüyor😍

Hepinize hayırlı olsun😍🙏🏻

Kızlar ben salı günü kan testi verdiğimde 289 du bugünde gittim kan verdim 1095 olmuş değerim devlet hastanesinden kadın doğumdan en erken tarih 7 aralıkta gün vardı randevu aldım bakalım belki özelede gidebilirim her şey yolunda giderse 🙏🏽

Kızlar ben salı günü kan testi verdiğimde 289 du bugünde gittim kan verdim 1095 olmuş değerim devlet hastanesinden kadın doğumdan en erken tarih 7 aralıkta gün vardı randevu aldım bakalım belki özelede gidebilirim her şey yolunda giderse 🙏🏽
Masallah cok guzel atmis degeriniz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Belirtileriniz var mi? Benim hic yok :)

Koyulaşma gözüküyor ama doktorunuz da kan testi isteyecektir anladığım kadarıyla 2 günde bir 2 katı değer artışı olması gerekiyor bunu takip etmek için
Evet en az %40 %60 artmalı 2 gunde 1.. Ben yurtdisindayim. Burda kanda artışı takip etmiyolar ne yazik ki. Ben de eldeki imkanlar dahilinde koyulasma takip ediyorum napim 🤞😂 Direkt kalbini dinlemeye gideriz Aralıkta kismetse.

Listedeki şehir bilgisi aynı sehirde olanlar yardımlasır belki diye düşünülerek koyuldu. İstiyorsanız kaldırabilirim. Ama yas ve sat bilgisi kalsin. Hatta sizler de bu bilgileri paylaşır mısınız?

Benim de öyle gerçekten acaba yükselicek mi kese görüncek mi bebek görüncek mi kalp duyulcak mı hep bi telaş içindeyim
Ben de ben dee 😶 yarın sabah kan vermeye gidicem ama telaş, korku, heyecan hepsi birbirine girmiş durumda acaba yükseldi mi yükselmedi mi diye düşünüp duruyorum

Listedeki şehir bilgisi aynı sehirde olanlar yardımlasır belki diye düşünülerek koyuldu. İstiyorsanız kaldırabilirim. Ama yas ve sat bilgisi kalsin. Hatta sizler de bu bilgileri paylaşır mısınız?
Bu arada benim yaş 26, sat 22 Ekim

X