2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Asm de kan verdim. 4 tup aldilar sadece gebelik testi demistim oysa. Insallah bugun cikar. Eczaneye sordum folik asit icin ocean methyl folat mi ocean mummy mi diye. Mummy daha zengin onu oneririz dediler. Online da daha uygun ama alacak olan varsa online alsin
Benden sadece tek tüp aldılar değerin yüksek çıkarsa gel diğer tahliller içinde kan ver dedi

Etlik zübeyde diyorsan berbat zaten insan yığını resmen ilk kan vermeye gittim randevulu öldüğüm halde 1.30 saat bekledim ben kızımda sami ulus beştepe ek binasına gittim çok iyiydi özel gibi doğumumuza orda yaptım tek kişilik odalarda kalınıyor ama asistan dr lar çok oluyor onun dışında çok iyi bence sessiz sakin temiz benim daha erken diye gitmedim şimdi nasıl çok bilmiyorum ama bi denemeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim hemen de bildiniz 😱 kabus gibiydi yakın diye gittk randevu bulmak da çok zor 😥 ilk testler bı devlette olsun sonra özele gideyim diyorum. Benim de yeni daha 4+2 kese oluşmuş dedi kan tahlili almicak misiniz dedim 15 gün sonra dedi . İlk dogumum da da erken gitti idim kan almışlardı 😆illa kan aldircam 6 yıl geçti neler değişti bilmiyorum biraz telaşlıyim Ankara'da da yeniyiz. Hiç bilgim yok

Çift çizgi çok net 🙈 kese oluşmuş dedi şuan bir şey yapmama gerek yok sizce de değil mi

Eklentiler

• IMG20211207135342.jpg
    IMG20211207135342.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 41
Teşekkür ederim hemen de bildiniz 😱 kabus gibiydi yakın diye gittk randevu bulmak da çok zor 😥 ilk testler bı devlette olsun sonra özele gideyim diyorum. Benim de yeni daha 4+2 kese oluşmuş dedi kan tahlili almicak misiniz dedim 15 gün sonra dedi . İlk dogumum da da erken gitti idim kan almışlardı 😆illa kan aldircam 6 yıl geçti neler değişti bilmiyorum biraz telaşlıyim Ankara'da da yeniyiz. Hiç bilgim yok
Ankarada ki en berbat yer sanırım 2 kere gittim bidaha gitmem inşaallah 🤭 ben keciorendeyim beştepe yi bi dene aracınız varsa çok uzak değil külliye tarafında

Hepinize teşekkür ederim Ankara'da olan varmı? Devlete gittik bugün rezaletti😔 kan testi bile istemedi ilk hamilelikte özele gitmiştim ama bu kez testler vs pahalı diye devlete gideyim dedim pişman oldum 😥 Ankara'da olan arkadaşlardan hastane ve doktor önerisi bekliyorum.
Ben şehir Hastanesine gidiyorum. Orası da güzel bence tam kan sayımı falan yaptılar hemen bana. Sıra biraz geç geliyor ama ona da yapacak bişey yok artık mecbur bekliyorum 🤷🏻‍♀️

Ben şehir Hastanesine gidiyorum. Orası da güzel bence tam kan sayımı falan yaptılar hemen bana. Sıra biraz geç geliyor ama ona da yapacak bişey yok artık mecbur bekliyorum 🤷🏻‍♀️
Şehir hastanesine randevu aldık 15 gün sonraya bakalım.

Bugun 6+1 mide yanması reflu basladi. Off ilkinde de böyle olmuştu. 😞 6. Hafta mide yanması, 7. hafta da mide bulunması ve kusma. Hemen de geçmedi
. 8. Aya kdr çıkardım yediklerimi. Hala umudum var, mide yanması neyse de belki mide bulantısı başlamaz 🤷‍♀️

Bazen geç duyuluyormuş. İçinizi ferah tutun duyarsınız inşallah🙏🏻 Benim de sizinle aynı zamanda doğum nasipse. İlk kez haftaya perşembe gideceğim. Güzel haberler alırız inşallah. ☺️☺️ Hcg sizin kaç çıkmıştı? Benim 29 kasımda 2448 ti. Sonra vermedim daha.
Inşallah tessekur ederim. Ben ilk kez kan verdim iki defa gittim ultrason yapıldı bebek gorunmeyince hcg bakılmak istendi. Sonucu da cuma günü öğrenirim

X