2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ilk doktor randevumu 25 Aralığa alabildim doktor çok yoğunmuş. Gittiğimde 6+6 olacağım. Sizce bebek kalp atısı görülür mü o haftada

hayırlısı inşallah birde inananlar varmı bilmiyorum ama bir hoca bana tıbıka yaptırıp üstünde taşıman lazım demişti böyle bir şey duyanlar oldumu
O ne demek hic bilmiyorum
Kızlar ilk doktor randevumu 25 Aralığa alabildim doktor çok yoğunmuş. Gittiğimde 6+6 olacağım. Sizce bebek kalp atısı görülür mü o haftada
Yuksek ihtimal duyarsin canim. Doktor beni 6+4 e mi ne cagirdi kalp atisi icin

ya kızlar bişey diycem benm sanki karnım ağrıyo.
yani tam böyle adet olacakmış gbi de değil
ama kasıklarım ağrıyo sanki hafif hafif
normal mi
sizde de oluyor mu
Canım 3 ya da 4. Haftada bende oluyordu. Böyle ince ince ağrıyordu hatta. 5. Haftada rahattım bu konu da.

hayırlısı inşallah birde inananlar varmı bilmiyorum ama bir hoca bana tıbıka yaptırıp üstünde taşıman lazım demişti böyle bir şey duyanlar oldumu
Geçmiş olsun kuzum inşallah tez zamanda hayırlısı ile yeniden bebişin olur 🤲🏻❤ ben duymuştum. Ama benim bildiğim bu muskayı sürekli olarak bebek düşüren ya da ölü bebek doğum yapanlar için veriliyor diye biliyordum.

Hanımlar merhabalar. Son adetim 18 kasım suan reglime 2 gun var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Inşallah sağlıkla ilerler ve araniza dahil olabilirim.Bu arada yarin kan vereceğim.Dualariniza talibim 🤲

Eklentiler

• IMG-20211213-WA0002.jpeg
    IMG-20211213-WA0002.jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 38
X