Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benım ilk bebe çok tecrübesizim cevap vermeyi çok isterdim amaKızlar ilk doktor randevumu 25 Aralığa alabildim doktor çok yoğunmuş. Gittiğimde 6+6 olacağım. Sizce bebek kalp atısı görülür mü o haftada
O ne demek hic bilmiyorumhayırlısı inşallah birde inananlar varmı bilmiyorum ama bir hoca bana tıbıka yaptırıp üstünde taşıman lazım demişti böyle bir şey duyanlar oldumu
Yuksek ihtimal duyarsin canim. Doktor beni 6+4 e mi ne cagirdi kalp atisi icinKızlar ilk doktor randevumu 25 Aralığa alabildim doktor çok yoğunmuş. Gittiğimde 6+6 olacağım. Sizce bebek kalp atısı görülür mü o haftada
Duyarsin buyuk ihtimal canim randevular cok gec bekle bekle gecmiyor zmanKızlar ilk doktor randevumu 25 Aralığa alabildim doktor çok yoğunmuş. Gittiğimde 6+6 olacağım. Sizce bebek kalp atısı görülür mü o haftada
Amin. Saol canım. Hepimize sağlıklı evlatlar versin RabbımBenim kimyasal yaşayınca bile nevrim donduyse seni düşünemiyorum bile çok geçmişlerden olsun Rabbim beterinden korusun
Aynı gidiyor hamileligimiz :) bende 4+5 gösteriyor uygulama :) başka uygulamada 5 gösteriyor4+5 olduk bgun ama inanilmaz bi kasik agrisi girdi sol tarafima adim atamadim heralde buda gidiyo dedim sukur az daha iyiyim bu ne ay boyle sizdede var mii
Ne zaman randevun canım?Bende 6+1 de gidecektim. Yine randevuyu degistirdiler 6 da gideceğim. Umarım kalp atısını duyarım
Burdada 5 gosteriyor gun gun gosterse daha guzel olrdu oyle takip etmek hrgun gelisimini okumak daha guzel benceAynı gidiyor hamileligimiz :) bende 4+5 gösteriyor uygulama :) başka uygulamada 5 gösteriyor
Haftaya pazartesi tatlım.Ne zaman randevun canım?
Ya çok tatlısııınn bende eşiöin gelişine yakın uyumuş kalmış yemek falan unutmuşum.Kızlar bi uyku bastırdı beni varya ofiste uyuyakalmısım ajdkkekdks hiçkimse de bozuntuya vermemiş
Hangi uygulamadan bakıyosunuzAynı gidiyor hamileligimiz :) bende 4+5 gösteriyor uygulama :) başka uygulamada 5 gösteriyor
Aynı gün öğrenmişiz benim 3. Kez gidişim ama yine aynı gün gidiyoruz doktora23 Kasim'da hamile olduğumu öğrendim. İlk randevum tam 1 ay sonra 22 Aralık'ta. Çoğu gitti azı kaldı. Son 9 gün
Duyarsın büyük ihtimal ben cuma gittim sata göre 6+2 di gelişime göre daha geri hatta duyduk güzel zaman ancak duyulur zatenKızlar ilk doktor randevumu 25 Aralığa alabildim doktor çok yoğunmuş. Gittiğimde 6+6 olacağım. Sizce bebek kalp atısı görülür mü o haftada
Tıbıka nedir? Muska gibi bir şey mi hiç duymadım benhayırlısı inşallah birde inananlar varmı bilmiyorum ama bir hoca bana tıbıka yaptırıp üstünde taşıman lazım demişti böyle bir şey duyanlar oldumu
Canım 3 ya da 4. Haftada bende oluyordu. Böyle ince ince ağrıyordu hatta. 5. Haftada rahattım bu konu da.ya kızlar bişey diycem benm sanki karnım ağrıyo.
yani tam böyle adet olacakmış gbi de değil
ama kasıklarım ağrıyo sanki hafif hafif
normal mi
sizde de oluyor mu
Boşver unut biraz şımaralım artık bu dönemde buda hakkımızYa çok tatlısııınn bende eşiöin gelişine yakın uyumuş kalmış yemek falan unutmuşum.
Geçmiş olsun kuzum inşallah tez zamanda hayırlısı ile yeniden bebişin olur ❤ ben duymuştum. Ama benim bildiğim bu muskayı sürekli olarak bebek düşüren ya da ölü bebek doğum yapanlar için veriliyor diye biliyordum.hayırlısı inşallah birde inananlar varmı bilmiyorum ama bir hoca bana tıbıka yaptırıp üstünde taşıman lazım demişti böyle bir şey duyanlar oldumu
Eskiden bazı kadınlar çok düşük yaparmış onlarda hoca ya giderlermis muska gibi hamile hemen kaldığında üstünde tasiyormussun sonrada bebeğin yastığının altına koyuyormussun bende bilmiyorum tam olarak hamaylide diyorlarmışTıbıka nedir? Muska gibi bir şey mi hiç duymadım ben