- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Bakılması daha mantıklı elbette yaHer doktor o kadar farklı ki, nette de çok araştırmıştım ben aslında bakılması gerekiyormuşdaha önce bana da bakılmadı işte bu sefer göreceğiz neler olacak
Valla iyimiş bu doktorun inşallah son aşılama olur kuzum pozitif haberlerini alalımÖnceki aynı öyleydi karambole yapıyordu, bakacağım dedi bu doktor
Kuzum ah mı aldık, almadık mı bilemem, ama Rabbime sığındım ben, o bilir de biz bilmeyiz, Hz. Musa'ya çocuğu olmayan bir çift gelir ve ne olur Rabbin ile konuş bizim çocuğumuz olmayacak mı derler, Hz. Musa konuşur ve olmayacağını öğrenip o çiftte bunu söyler. Aradan yıllar geçer ve bu çifti yine görür ve çocukları da olmuştur. Hz. Musa şaşkın halde Rabbime sorar çocukları olmayacak demiştin ama olmuş, Rabbim onlar benden hiç ümidini kesmedi ve duaya devam etti der. Rabbim ol derse her şey olurYok artık ya her biyerimize defalarca baktılar
Psikolojik de olabilir bence bilinçaltı şusu busu, ya da biyerden bir ah aldık bilmiyorum ki
Özel muayene canımBakılması daha mantıklı elbette ya
Özel bir hastane mi canım senin çatlayıp çatlamayacağına bakılacak yer, doktor ünvanı nedir?
İnşaallah kuzum inşaallah, Rabbim hepimizin yüzün0 güldürsünValla iyimiş bu doktorun inşallah son aşılama olur kuzum pozitif haberlerini alalım
Tam olarak öyle, Rabbim sınıyor, sabrımızı,umudumuzu, gücümüzü artırsın inşaallahKuzum ah mı aldık, almadık mı bilemem, ama Rabbime sığındım ben, o bilir de biz bilmeyiz, Hz. Musa'ya çocuğu olmayan bir çift gelir ve ne olur Rabbin ile konuş bizim çocuğumuz olmayacak mı derler, Hz. Musa konuşur ve olmayacağını öğrenip o çiftte bunu söyler. Aradan yıllar geçer ve bu çifti yine görür ve çocukları da olmuştur. Hz. Musa şaşkın halde Rabbime sorar çocukları olmayacak demiştin ama olmuş, Rabbim onlar benden hiç ümidini kesmedi ve duaya devam etti der. Rabbim ol derse her şey olur
İnşaallah sonuç güzel olurÖzel muayene canım
Aynen canım onların da Bi vakti var bakıyoruz herkes bişeyler ile imtihan oluyor Rabbim onların acısını göstermesin gelecek elbet onlar da hayırlı evlat olsunlar sağlık ile sıhhat ile vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlatlar olsun inşallah buda bizim imtihanımız Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasınKuzum ah mı aldık, almadık mı bilemem, ama Rabbime sığındım ben, o bilir de biz bilmeyiz, Hz. Musa'ya çocuğu olmayan bir çift gelir ve ne olur Rabbin ile konuş bizim çocuğumuz olmayacak mı derler, Hz. Musa konuşur ve olmayacağını öğrenip o çiftte bunu söyler. Aradan yıllar geçer ve bu çifti yine görür ve çocukları da olmuştur. Hz. Musa şaşkın halde Rabbime sorar çocukları olmayacak demiştin ama olmuş, Rabbim onlar benden hiç ümidini kesmedi ve duaya devam etti der. Rabbim ol derse her şey olur
İnşaallah kuzumİnşaallah sonuç güzel olur
Günaydın kuzum naptın gittin mi doktoraGünaydın canlar
Yok kuzum öğleden sonra gideceğim işteyim şuandaGünaydın kuzum naptın gittin mi doktora
Valla bugün benim hastane maceram vardıYok kuzum öğleden sonra gideceğim işteyim şuandasen naparsın
Geçmiş olsun canım benimValla bugün benim hastane maceram vardıplastik cerrahine gittim çenem rahatsız şimdi yemek yedik akşam üstü 16.00 da emar var bari dedim gebelik negatifken aradan çıkarayım bu işleri öyle işte
İnşaallah yarına çatlar kuzum havuç suyu iyi geliyormuş sanırım ama oda prolaktini mi çıkarıyorduGeçmiş olsun canım benimestetik operasyon mu sıkıntılı bi durum yoktur inşaallah, bu arada benim yumuşlar çatlamamış, yarın tekrar kontrol var
Geçmiş olsun canım. Hep strestenİnşaallah yarına çatlar kuzum havuç suyu iyi geliyormuş sanırım ama oda prolaktini mi çıkarıyordu
Estetik değil kuzu ya çenemi dişlerimi sıkmaktan çene eklemine Bi haller etmişim işte
Sağol kuzucum nası sıkıyorsam artık dişlerimiGeçmiş olsun canım. Hep stresten
Allah beterinden korusunSağol kuzucum nası sıkıyorsam artık dişlerimi
Hey maşaallah kız niye o kadar stres yapıyorsun kendine dişleri o kadar sıktın, havuç suyu mu çatlatıyoİnşaallah yarına çatlar kuzum havuç suyu iyi geliyormuş sanırım ama oda prolaktini mi çıkarıyordu
Estetik değil kuzu ya çenemi dişlerimi sıkmaktan çene eklemine Bi haller etmişim işte
Aminn kuzumm iyi olcaz iyi yımırtalara inat iyi olacazAllah beterinden korusunsakin olmak lazım. Bak ben ne kadar iyiyim çok iyiyim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?