- 19 Kasım 2020
- 22.001
- 48.075
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Kuzum kesin yaptırcan mı şimdi ocaktaBen öyle boş,duygusuz, ruhsuz hissizce oturuyom
akşamdan da
2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR
sayfalarını gözden geçirdim
Eğer çatladıysa yarın olacak, çatlamaz ama dedi kiminin erken çatlıyor bakalım dedi, valla ben bi şey hissetmiyorumSen nasıl hissediyorsun yarın mı yapılacak aşılama
Perşembe günü doktora gitcez, bu son aşılama da olmazsa tüp bebeği konuşuruz demiştiKuzum kesin yaptırcan mı şimdi ocakta
Nası yani bakıcak mı doktor çatlayıp çatlamadığna biz karambole yapıyoruz iğneden 36 saat sonra aşılamaEğer çatladıysa yarın olacak, çatlamaz ama dedi kiminin erken çatlıyor bakalım dedi, valla ben bi şey hissetmiyorum
Eğer çatladıysa yarın olacak, çatlamaz ama dedi kiminin erken çatlıyor bakalım dedi, valla ben bi şey hissetmiyorum
Kız az önce ben de aynı şeyi yazdım yaaa karambole mi oluyo onlar ki olmamalılar olamazlarrrNası yani bakıcak mı doktor çatlayıp çatlamadığna biz karambole yapıyoruz iğneden 36 saat sonra aşılama
Anladım kuzum hayırlısı bakalım bu süreçte yine yanında oluruz uzakta da olsak burdan bolca pozitif enerji yollarız sanaPerşembe günü doktora gitcez, bu son aşılama da olmazsa tüp bebeği konuşuruz demişti
İnşaallah bekliyorum her zaman desteğinizi varlığınızıAnladım kuzum hayırlısı bakalım bu süreçte yine yanında oluruz uzakta da olsak burdan bolca pozitif enerji yollarız sana
Valla olmuşlar sanırımKız az önce ben de aynı şeyi yazdım yaaa karambole mi oluyo onlar ki olmamalılar olamazlarrr
Buradayız Allahın izni ile kuzum peki sizde neden olmuyor ne diyor doktor bizimkinin nedeni bende pkos varİnşaallah bekliyorum her zaman desteğinizi varlığınızı
Biz de ikimizde de sorun yok, neden yok engel de yok yaniii biyolojik olarakBuradayız Allahın izni ile kuzum peki sizde neden olmuyor ne diyor doktor bizimkinin nedeni bende pkos var
Hımm çok enteresan ya Bi engel yokken olmamasıBiz de ikimizde de sorun yok, neden yok engel de yok yaniii biyolojik olarak
Bilemedik neyi, ne zamanı bekliyor yavrucaklarımız
Evet maalesef nedensiz infertilite dedikleri zıkkım bu işteHımm çok enteresan ya Bi engel yokken olmamasıstres de etkileyebiliyordur
Önceki aynı öyleydi karambole yapıyordu, bakacağım dedi bu doktorNası yani bakıcak mı doktor çatlayıp çatlamadığna biz karambole yapıyoruz iğneden 36 saat sonra aşılama
Al benden de o kadar yavrumEvet maalesef nedensiz infertilite dedikleri zıkkım bu işte
ağzım da bozuluyor sanki
Bu dönemleri sağ salim beden ruh sağlığı bütünlüğü içinde geçirebiliriz inşaallah
Yok artık ya her biyerimize defalarca baktılarAl benden de o kadar yavrumnedensiz, yalnız bu doktorum dediki biz tıbbi yönden bakabildiğimiz yapabildiğimiz tetkikleri yapıyoruz, temiz çıksa da diyor bilmediğimiz bi sebebi var diyor
Her doktor o kadar farklı ki, nette de çok araştırmıştım ben aslında bakılması gerekiyormuşHis mi kaldı bizde be yaaa
Benim aşılamalar hep çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapıldı, çatlardı çatlamazdı denilmedi
İnşaallah kuzum ya ilaçları içmeye başlayınca ister istemez karışıyor hisler işte hepimiz anlıyoruz birbirimizi o yüzden hep destek tam destekEvet maalesef nedensiz infertilite dedikleri zıkkım bu işte
ağzım da bozuluyor sanki
Bu dönemleri sağ salim beden ruh sağlığı bütünlüğü içinde geçirebiliriz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?