2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Kızlar pazartesi verdiğim kan sonucu çıktı şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻 1972 geldi değer 🙏🏻🙏🏻 Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah💛💛 ben 12 gün gecikme ile testim silik pozitif olmasına rağmen regl oldum ve inanılmaz sancılı,uzun ve yoğun pıhtılı şekilde sürdü hiç sancılı geçirmezdim beni inanılmaz üzdü neden böyle olduğunu da anlamış değilim😢

Kızlar kızlaarrr Bat 30du hâlâ regl olmadım. Kaset test laboquick negatif verdi 1 nisanda. Hastane ve sağlık ocakları da çalışmıyormuş sanırım biliyor musunuz? Kan vermek istedim ama randevu en erken pazartesi görünüyor hepsinde. Yardımcı olursanız sevinirim 😊 🩷

Kızlar son üç gündür test yapıyorum sırasıyla attım adetime 1 hafta kaldı sizce gebelik ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_20250403_011748.webp
    IMG_20250403_011748.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250403_010033.webp
    IMG_20250403_010033.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250331_154000.webp
    IMG_20250331_154000.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 18
Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallah💛💛 ben 12 gün gecikme ile testim silik pozitif olmasına rağmen regl oldum ve inanılmaz sancılı,uzun ve yoğun pıhtılı şekilde sürdü hiç sancılı geçirmezdim beni inanılmaz üzdü neden böyle olduğunu da anlamış değilim😢
Canım sanki kimyasal olmuş olabilir o kadar gecikme ve sonrası zorlu bir regl süreci. Ama kimyasal olması vücudunun sağlıklı gebelik için uğraştığını gösterir. Sonrasında gebe kalmak daha kolay oluyormuş bu tarz durumlarda. Çünkü vücut bebek gelecek diye hazırlanıyormuş. Haydi bakalım en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyorum canım. Ben de doktora gidince netleşecek bakalım. Görmeden duymadan bir şey diyemiyorum şu an

Kızlar kızlaarrr Bat 30du hâlâ regl olmadım. Kaset test laboquick negatif verdi 1 nisanda. Hastane ve sağlık ocakları da çalışmıyormuş sanırım biliyor musunuz? Kan vermek istedim ama randevu en erken pazartesi görünüyor hepsinde. Yardımcı olursanız sevinirim 😊 🩷
Pazartesiye kadar beklemek en güzeli bence. Hem bebiş varsa değer yükselmiş olur. İki günde takip etmek zorunda kalmazsınız. Zor biliyorum ama sabredin. Ben kan verdim 2 gün sonra çıktı insan sabırsızlanıyor tabi ki. Ama tatlı heyecanlar bunlar

Kızlar günaydın dün akşam ve bu sabah test yaptım bugün regl günüm ara ara kasık ağrım oluyor meme hassasiyetim var yumurtlamadan beri devam eden testlerime bakar mısınız
1.dün akşam 18.00
2.bu sabah 09.15

Eklentiler

• IMG_3039.webp
    IMG_3039.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_3052.webp
    IMG_3052.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 14
Back
X