- 19 Kasım 2020
- 22.002
- 48.075
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Kız senelerdir var bende uyurken felan çok sıkıyorum iyice artmış şimdi çene tutuldu kaldı açılmıyorHey maşaallah kız niye o kadar stres yapıyorsun kendine dişleri o kadar sıktın, havuç suyu mu çatlatıyoprolaktini arttırıyor aynen
Allahım ya sıkma yavrum her şey stres kaynaklıKız senelerdir var bende uyurken felan çok sıkıyorum iyice artmış şimdi çene tutuldu kaldı açılmıyorçok açılmıyor yani
He ya havuç suyunu duydum ama nası yapılıyor bulamamıştım
Hiç görmemişim sabahtan beri mesajlarınızı bu siteye yeni girdiğimden bilmiyodum konuyu takip et' i daha yeni gördümP paradiseislander sen nasılsın kuzum
İstem dışı kız kontrol edemiyorum yanaklarımı halbuki çok gülerimAllahım ya sıkma yavrum her şey stres kaynaklıhavuç suyu yapılabilir ya ama katı sıkma için araç lazım
Tahmin ettim sesi çıkmıyor bu kızın bildirim gitmiyor herhalde dedimHiç görmemişim sabahtan beri mesajlarınızı bu siteye yeni girdiğimden bilmiyodum konuyu takip et' i daha yeni gördüm
Evdeydim gündüz kuşağı tv de bikaç kere tüp bebek konusu işlendi gözüme sokar gibi
Öyle iyi olmaya çalışıyorum
Sen nasılsın?
Aman aman Allah muhafazaTahmin ettim sesi çıkmıyor bu kızın bildirim gitmiyor herhalde dedimbende ne zaman çocuk için üzülsem hep tv de yada nette hayırsız evlatları görüyorum Rabbim inceden mesaj veriyor herhalde 'bak olsun da böyle hayırsız mı olsun' diye
Aminn inşallah ya ben bişey sorcam gonal f yapmıştın dimi senAman aman Allah muhafaza
O tarafı da var, çocuk yetiştirmek acaip incelikli bir iş ve emek istiyor
Hepimize de akıllı,uslu,sağlıklı namazında niyazında dünyada ahirette hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Aynen öyle tatlım hem işe gidiyorum hem doktoraİstem dışı kız kontrol edemiyorum yanaklarımı halbuki çok gülerim
He ya katı sıkacağı lazım ona dasen hem işe gidip hem Dr işlerini mi hallediyon kuzum
Bende diyorum bu kız nerelerde etiket yapmayı da bilmiyorumHiç görmemişim sabahtan beri mesajlarınızı bu siteye yeni girdiğimden bilmiyodum konuyu takip et' i daha yeni gördüm
Evdeydim gündüz kuşağı tv de bikaç kere tüp bebek konusu işlendi gözüme sokar gibi
Öyle iyi olmaya çalışıyorum
Sen nasılsın?
Fostimon benimki ama yapılışı aynıdır büyük ihtimalleAminn inşallah ya ben bişey sorcam gonal f yapmıştın dimi sen
İğneyi yaptıktan sonra ucunu çıkarınca ucundan hemen sıvı geliyor muydu seninki de acaba beceremiyor muyum
Bende ondan yaptım nasıl sıvı mı geliyorAminn inşallah ya ben bişey sorcam gonal f yapmıştın dimi sen
İğneyi yaptıktan sonra ucunu çıkarınca ucundan hemen sıvı geliyor muydu seninki de acaba beceremiyor muyum
Ben de ne takip etmeyi ne etiketi bilmiyorum kiBende diyorum bu kız nerelerde etiket yapmayı da bilmiyorum
Sıvı gelmesi derken iğneyi vurmadan önce havasını almayı mı kast ediyosun acepBende ondan yaptım nasıl sıvı mı geliyorkız bana eşim yaptığından hiç bakmadım ben, ama öncesinde sıvı gelmesini bekledi hep öyle yaptı
İşte de garip oluyo yaAynen öyle tatlım hem işe gidiyorum hem doktorayarın yine gitcem, kovacaklar yakında diycem de Allahtan o kadar kolay kovamıyorlar
2019 2020 2021 hala bekliyorum. 1 aşılama 2 tup bebek denemesi sayısız klomen tedavisi. Ama bi kere bile gebelik yok. Canınızı sıkıyorum belki ama ne zaman olacak bu iş. Dilegin gerçekleşir hepimiz hamile oluruz inşallah bu yıl.Selamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
Hoşgeldin canım2019 2020 2021 hala bekliyorum. 1 aşılama 2 tup bebek denemesi sayısız klomen tedavisi. Ama bi kere bile gebelik yok. Canınızı sıkıyorum belki ama ne zaman olacak bu iş. Dilegin gerçekleşir hepimiz hamile oluruz inşallah bu yıl.
Desin artık ya ol desin olsun. Bizi de anne yapsin sağlıkla mutluluklaHoşgeldin canım
Aynı durumlardayız,
İnşaallah ol der de Yaradan hepimize güzel mucizeler oluverir
İnşaallah canımDesin artık ya ol desin olsun. Bizi de anne yapsin sağlıkla mutlulukla
Sanırım öyle kendim yapmayıncaSıvı gelmesi derken iğneyi vurmadan önce havasını almayı mı kast ediyosun acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?