• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hey maşaallah kız niye o kadar stres yapıyorsun kendine dişleri o kadar sıktın, havuç suyu mu çatlatıyo 😬😬 prolaktini arttırıyor aynen
Kız senelerdir var bende uyurken felan çok sıkıyorum iyice artmış şimdi çene tutuldu kaldı açılmıyor 🤣🤣 çok açılmıyor yani
He ya havuç suyunu duydum ama nası yapılıyor bulamamıştım

Kız senelerdir var bende uyurken felan çok sıkıyorum iyice artmış şimdi çene tutuldu kaldı açılmıyor 🤣🤣 çok açılmıyor yani
He ya havuç suyunu duydum ama nası yapılıyor bulamamıştım
Allahım ya sıkma yavrum her şey stres kaynaklı 🤗🤗🤗 havuç suyu yapılabilir ya ama katı sıkma için araç lazım 🤣🤣🤣

Allahım ya sıkma yavrum her şey stres kaynaklı 🤗🤗🤗 havuç suyu yapılabilir ya ama katı sıkma için araç lazım 🤣🤣🤣
İstem dışı kız kontrol edemiyorum yanaklarımı halbuki çok gülerim🤣🤣
He ya katı sıkacağı lazım ona da 🥴 sen hem işe gidip hem Dr işlerini mi hallediyon kuzum

Hiç görmemişim sabahtan beri mesajlarınızı bu siteye yeni girdiğimden bilmiyodum konuyu takip et' i daha yeni gördüm 😊
Evdeydim gündüz kuşağı tv de bikaç kere tüp bebek konusu işlendi gözüme sokar gibi 😊
Öyle iyi olmaya çalışıyorum
Sen nasılsın?
Tahmin ettim sesi çıkmıyor bu kızın bildirim gitmiyor herhalde dedim🤣 bende ne zaman çocuk için üzülsem hep tv de yada nette hayırsız evlatları görüyorum Rabbim inceden mesaj veriyor herhalde 'bak olsun da böyle hayırsız mı olsun' diye 🤣🤣

Tahmin ettim sesi çıkmıyor bu kızın bildirim gitmiyor herhalde dedim🤣 bende ne zaman çocuk için üzülsem hep tv de yada nette hayırsız evlatları görüyorum Rabbim inceden mesaj veriyor herhalde 'bak olsun da böyle hayırsız mı olsun' diye 🤣🤣
Aman aman Allah muhafaza
O tarafı da var, çocuk yetiştirmek acaip incelikli bir iş ve emek istiyor
Hepimize de akıllı,uslu,sağlıklı namazında niyazında dünyada ahirette hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

Aman aman Allah muhafaza
O tarafı da var, çocuk yetiştirmek acaip incelikli bir iş ve emek istiyor
Hepimize de akıllı,uslu,sağlıklı namazında niyazında dünyada ahirette hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Aminn inşallah ya ben bişey sorcam gonal f yapmıştın dimi sen
İğneyi yaptıktan sonra ucunu çıkarınca ucundan hemen sıvı geliyor muydu seninki de acaba beceremiyor muyum 🙄🥴😵

İstem dışı kız kontrol edemiyorum yanaklarımı halbuki çok gülerim🤣🤣
He ya katı sıkacağı lazım ona da 🥴 sen hem işe gidip hem Dr işlerini mi hallediyon kuzum
Aynen öyle tatlım hem işe gidiyorum hem doktora 🤣🤣 yarın yine gitcem, kovacaklar yakında diycem de Allahtan o kadar kolay kovamıyorlar 🤣🤣🤣

Hiç görmemişim sabahtan beri mesajlarınızı bu siteye yeni girdiğimden bilmiyodum konuyu takip et' i daha yeni gördüm 😊
Evdeydim gündüz kuşağı tv de bikaç kere tüp bebek konusu işlendi gözüme sokar gibi 😊
Öyle iyi olmaya çalışıyorum
Sen nasılsın?
Bende diyorum bu kız nerelerde etiket yapmayı da bilmiyorum 🙈🙈

İğneyi yaptıktan sonra ucunu çıkarınca ucundan hemen sıvı geliyor muydu seninki de acaba beceremiyor muyum 🙄🥴😵
Fostimon benimki ama yapılışı aynıdır büyük ihtimalle
Bikaç kez oldu öyle, hatta çatlatma iğnesinde de oldu iğne göbekten çıkınca iğne ucunda bi damlacık kaldığı oldu,fark etmez o kadarı

Bende ondan yaptım nasıl sıvı mı geliyor 🤣🤣 kız bana eşim yaptığından hiç bakmadım ben, ama öncesinde sıvı gelmesini bekledi hep öyle yaptı

Selamm kızlarrr kaldığımız yerden devam 🤣🤣 inşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn 🤲🤲🐣🐣 :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
2019 2020 2021 hala bekliyorum. 1 aşılama 2 tup bebek denemesi sayısız klomen tedavisi. Ama bi kere bile gebelik yok. Canınızı sıkıyorum belki ama ne zaman olacak bu iş. Dilegin gerçekleşir hepimiz hamile oluruz inşallah bu yıl.

2019 2020 2021 hala bekliyorum. 1 aşılama 2 tup bebek denemesi sayısız klomen tedavisi. Ama bi kere bile gebelik yok. Canınızı sıkıyorum belki ama ne zaman olacak bu iş. Dilegin gerçekleşir hepimiz hamile oluruz inşallah bu yıl.
Hoşgeldin canım
Aynı durumlardayız,
İnşaallah ol der de Yaradan hepimize güzel mucizeler oluverir 😊

Back