2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Selamlarr anneler ve anne adayları 🌸 Aranıza yeni katıldım sayılır, bu ay 2. kez bebek deniyoruz. Bat 30, bi heveslendim bu ay var gibi geldi ama bu sabah test yaptım negatif çıktı. İnşallah kaset test olduğu için öyle çıkmıştır diye umut etmeye devam ediyorum 😅🫠 Başlık uğurlu gelir inşallah hepimize, bir an önce alırız güzel haberleri 💕

Ben pazartesi verdim gecikmenin 5. Günüydü, taaa çarşamba çıktı. Aslında çıkmış ama aile hekimi önce ben göreyim diye kapatmış sonucu. Beni ara demişti. Salı sürekli sisteme baktım, sonradan aklıma geldi aile hekimi kapattı heralde diye 🤭 heyecanım dorukta 2 gün bekledim resmen ehehhe

Ben pazartesi verdim gecikmenin 5. Günüydü, taaa çarşamba çıktı. Aslında çıkmış ama aile hekimi önce ben göreyim diye kapatmış sonucu. Beni ara demişti. Salı sürekli sisteme baktım, sonradan aklıma geldi aile hekimi kapattı heralde diye 🤭 heyecanım dorukta 2 gün bekledim resmen ehehhe
Benimde gecikmenin 1.gunu bugün bakıyorm arada ama 2024 un başlarındaki sonuçlar var benimkinide kapatmamislardir umarım sadece beta değil baya şeye baktı dedim test yaptım reglim gecikti tiroid kan idrar fln bakalım yarın öğleden sonra sonuçlarım çıkmış olur gösteririm e nabiza düşmezse 😍

Beta kaç çıktı canım kaç haftalık mis 🤤😍😍

Benimde gecikmenin 1.gunu bugün bakıyorm arada ama 2024 un başlarındaki sonuçlar var benimkinide kapatmamislardir umarım sadece beta değil baya şeye baktı dedim test yaptım reglim gecikti tiroid kan idrar fln bakalım yarın öğleden sonra sonuçlarım çıkmış olur gösteririm e nabiza düşmezse 😍

Beta 1972 geldi canım, telefona program indirdim bir iki tane hamilelik takibi yapan. Son regl girince 5 haftalık gösteriyor ama bakalım doktora gidince belli olur. Tatilden sonraki pazartesiye alacağım randevu 🙏🏻🙏🏻

Canım sonuç nedir ?

Beta 1972 geldi canım, telefona program indirdim bir iki tane hamilelik takibi yapan. Son regl girince 5 haftalık gösteriyor ama bakalım doktora gidince belli olur. Tatilden sonraki pazartesiye alacağım randevu 🙏🏻🙏🏻
Hayırlısı olsun canım son regl tarihinden halesapliyorlar zaten Doktorlarda maşallah 😍 😍

Benim kan götürülürken pihtilasmis tekrar kan verin diye aradılar cuma sabahı cuma gecesi de babamlar memlekete giderken kaza yaptı herkes hastanede bayramdan sonra kan veririm şuan düşünecek durumda değilim büyümüş olur keseyi de görürüm ozmna inşallah 🤲 benimde regle göre 4 haftalık Allah'ın izniyle bı sıkıntı yoktur idrar yaparım koyulaşma takip ederjm evde sağlıklı bı gebelikte koyulaşma olur hayırlısı inşallah 🤲 ❤️

Asiri hastayım grip
Canım sonuç nedir ?
oldum bütün kemiklerim ağrıyıor bacaklarım titriyor hastalıktan acile gittim kan verdim hamilelik için ona göre bisiyler kullanım dedim 1900 kusur çıktı bugün regl gecikmesinin 4 günü ilaç vs hicbisiy vermedi serum bile takmadı çok kötüyüm onerebiliceginiz şeylere açığım ne iyi gelir yutkunurken boğazım agriyo oksururken cigerlerim ağrıyor resmne başım zonkliyo gözlerim alev Alev yanıyor çok kötüyüm....

Regle iki gün var hamileyim heralde canimmm yaa😍😍 Avox testimin markası 6 gün kala yaptım bembeyazdı bugün yaptım baya koyu geldi bana 😍😍 ya birde dün akşam10 da siyah kola içmiştim o idrarı etkilemiş olabilir mi o aklıma geldi şimdi 🥺
Merhaba son durumunuz nedir 😍

Asiri hastayım grip

oldum bütün kemiklerim ağrıyıor bacaklarım titriyor hastalıktan acile gittim kan verdim hamilelik için ona göre bisiyler kullanım dedim 1900 kusur çıktı bugün regl gecikmesinin 4 günü ilaç vs hicbisiy vermedi serum bile takmadı çok kötüyüm onerebiliceginiz şeylere açığım ne iyi gelir yutkunurken boğazım agriyo oksururken cigerlerim ağrıyor resmne başım zonkliyo gözlerim alev Alev yanıyor çok kötüyüm....
Canım çok sevindim demiştim sana sende de var bişiler diye. Hastalık kötü denk gelmiş ama tüh. Parol iç bi de ıhlamur falan iç doktora gidene kadar. Belki doktor uygun bir ilaç verir çabuk iyileşmen için. Bolca da meyve ye.
Ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun, nisana hamiş girdik şaka gibi. Ben hala inanamıyorum. Ayın 7’sine aldım ben de randevuyu. Bakalım güzel sonuçlar olsun doktora gittiğimizde de inşallah. Kasık ağrım ve bel ağrım çok benim de, korkuyor insan böyle olunca. Doktora gidince rahatlayacağız bence

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Merhaba , şuan ki durumunuz nedir acaba hamile kaldınız mı yada doğum yaptınız mı süreçlerimiz ne şekilde ilerledi yardımcı olur musunuz.

Günaydın kızlar reglime 3 gün var testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3004.webp
    IMG_3004.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 10
Günaydın kızlar reglime 3 gün var testime bakar mısınız
canım çok silik bir çizgi var, gecikmeden 1 gün sonra tekrar et mutlaka. Gecikmeyle birlikte koyulaşıyor testler de. Bu başlıkta 2 gün arayla attığım testler gir gide koyulaşmıştı. Ama en net halleri gecikme ile gözüktü. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻🙏🏻

canım çok silik bir çizgi var, gecikmeden 1 gün sonra tekrar et mutlaka. Gecikmeyle birlikte koyulaşıyor testler de. Bu başlıkta 2 gün arayla attığım testler gir gide koyulaşmıştı. Ama en net halleri gecikme ile gözüktü. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻🙏🏻
Ay inşallah canım çok sağol testlerinin fotoğraflarını benimle paylaşır mısınız rica etsem 🙏

Back
X