- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Neyse olan olduAşılama yapılınca pek yapmadım bi şey yavrum ben, sonra çıkmayınca bi şey yaptım, çok hoplayıp zıplamamalı bence
Ahh kuzum benim, ol demedi mi olmuyor biliyorsun, eskiler sırtında odun çocuk taşıyorken oluyırmuş, üzülme senNeyse olan oldu3-4 kez evde hareket yapmıştım
Benim aşılama devri de bitti gitti zaten
Ewt senin bugün kontrol vardı yaz bize sonucu ayy inşallah güzelce büyümüştür yumurtalarGünaydın canlarevet canım baya düşürdük hayırlısı bakalım artık, öğlen görces neler olmuş yumurtalar geliştimi ütü spor yemek ohhh, işe geldim çalışmaca sonra doktor sonra ev yemek spor bendw yapsam iyi olacak kaç gündür tembellik ediyorum
Aşılamadan sonra ani hareketler ağır kaldırma lar pek önerilmiyor ilk aşılamamda negatif olduğunu hissettikten sonra camları silmeye başlamıştım bendeEvde spora ben de başladım ama aşılamadan sonra zarar eder mi öyle hareketler
Şimdi geldim bakalım nolacak çıkınca haber ederimEwt senin bugün kontrol vardı yaz bize sonucu ayy inşallah güzelce büyümüştür yumurtalar
Yaptım kuzum yaptım negatif çıktı bugün yumurtlamanın 15. Ginu bakalım 2 gün sonra tekrarlıcamYaaa yapmadın mi daha sabah oldu
Hayırlısı olsun ya. İnşallah pozitife dönerYaptım kuzum yaptım negatif çıktı bugün yumurtlamanın 15. Ginu bakalım 2 gün sonra tekrarlıcam
Valla uyanır uyanmaz ilk işim buraya bakmak oluyor
Aaa çok güzel çok sevinidim canım ne güzel büyümüş hadi inşallah çatlar ve minnakına kavuşursunKuzular evet geldim, sol da iki tane yumurta oluşmuş 20 mm civarında çatlatma iğnesini oldum, yarın kontrol var
Hadi gözün aydın canım buyumusler deKuzular evet geldim, sol da iki tane yumurta oluşmuş 20 mm civarında çatlatma iğnesini oldum, yarın kontrol var
Amin kuzum hayırlısı artıkAaa çok güzel çok sevinidim canım ne güzel büyümüş hadi inşallah çatlar ve minnakına kavuşursun
İnşaallah kuzum inşaallah bekliyces artık hayırlısı neyse o olaunHadi gözün aydın canım buyumusler debari sen güzel haber ver . Kimi yakalasak güzel haber bekliyoruz bizde tık yok
Ayy valla nası başım ağrıyor benim Ütü yaparken Bi başladı şuan duramıyorum uzandım öyle otlar mı yaptı bilemedim ya bigün çocuk yapcam diye ölüp gidecemHuhuuhuuuu naparsınız kuzular herkes iyi misesiniz çıkmıyor
Tövbe de kız, sade Türk kahvesi yapıyorsun, içine de 1 - 2 yemek kaşığı limon sıkıyorsun hemen içiyorsun, baş ağrın geçiyor Allahın izniyleAyy valla nası başım ağrıyor benim Ütü yaparken Bi başladı şuan duramıyorum uzandım öyle otlar mı yaptı bilemedim ya bigün çocuk yapcam diye ölüp gidecem
Valla mı şuan ağrı kesici etkisini göstermeye başladı ama kaydettim aklımda bulunsun da denerim bakim yarın da otlar dan sonra ağrımaya başlarsa otları bırakcamTövbe de kız, sade Türk kahvesi yapıyorsun, içine de 1 - 2 yemek kaşığı limon sıkıyorsun hemen içiyorsun, baş ağrın geçiyor Allahın izniyle
Kesinlikle öyle bi şey olursa bırakValla mı şuan ağrı kesici etkisini göstermeye başladı ama kaydettim aklımda bulunsun da denerim bakim yarın da otlar dan sonra ağrımaya başlarsa otları bırakcam
Sen nasıl hissediyorsun yarın mı yapılacak aşılamaKesinlikle öyle bi şey olursa bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?