- 19 Kasım 2020
- 22.000
- 48.073
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
İnşallah bende düşünüyorum nasipseSelamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
İnşaallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah bende düşünüyorum nasipse
Amin inşallah kuzu napalım 2020 bizi es geçti bizde onu es geçerizGeçti 2020 pazarı sür aracı 2021 e mi diyosun,
Hadi bakalım hep beraber umutla mutlulukla olsun inşaallah
Döktürmeye burdan devam diyorsun
Aynen öyle orayı baya işgal ettikDöktürmeye burdan devam diyorsun
AminnSelamm kızlarrr kaldığımız yerden devaminşallah 2021 bizlerin ve bizim gibi tüm isteyenlerin senesi olsun Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah aminnn aminnn aminnn çok çok Aminn hep aminnn
Kuzum daha iyisin değil miGeçti 2020 pazarı sür aracı 2021 e mi diyosun,
Hadi bakalım hep beraber umutla mutlulukla olsun inşaallah
İyi iyi ne güzel oyalanırsın, bağda bahçedeyiz biz de açıkhava iyi geliyoKuzum daha iyisin değil miben bi de örgü ye dadandım, örnekli olunca kafamı ordan ayıramıyorum bi ayırursam örgü iptal
Ohhhhh muhteşem şahamr mis gibi bizim yerimize de hava alİyi iyi ne güzel oyalanırsın, bağda bahçedeyiz biz de açıkhava iyi geliyo
Eki Görüntüle 2752921
İnşaallah inşallah nasip eder canımAminnAllah nasip ederse çok çok çok istiyoruz
Alıyorum, alıyorum anca havamı alıyorum zatenOhhhhh muhteşem şahamr mis gibi bizim yerimize de hava al
Kız hava lazımAlıyorum, alıyorum anca havamı alıyorum zaten
Kız ne örüyorsun ben Bi battaniye bitirdim sonra şiş ile yelek başladım ama şiş zormuş ya hep tığ işi alışmıştım baya zorlandım en son bıraktımKuzum daha iyisin değil miben bi de örgü ye dadandım, örnekli olunca kafamı ordan ayıramıyorum bi ayırursam örgü iptal
İyi olur kuzum toprakla uğraşmak maşallah topraklar da harika görünüyor Bi gün Rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah sonra Bi bakmışın senin bıdık oralarda koşturup duruyorİyi iyi ne güzel oyalanırsın, bağda bahçedeyiz biz de açıkhava iyi geliyo
Eki Görüntüle 2752921
Dimi sağolsun korona onu da aldırmıyorKız hava lazımal bolcana
çay da yapıyom buyrun gelinKız hava lazımal bolcana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?