- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.076
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Aman ben yapamadım hem iş hem doktor her zaman soruyorlar işten çıktım sormasınlar diye hala soruyorlarAynen öyle tatlım hem işe gidiyorum hem doktorayarın yine gitcem, kovacaklar yakında diycem de Allahtan o kadar kolay kovamıyorlar
He ya her çıkardığımda kalıyor ucunda da zaten içim gidiyor zor yapıyorum ben kaçtıkça doktor iğne yazıyorFostimon benimki ama yapılışı aynıdır büyük ihtimalle
Bikaç kez oldu öyle, hatta çatlatma iğnesinde de oldu iğne göbekten çıkınca iğne ucunda bi damlacık kaldığı oldu,fark etmez o kadarı
Rabbim ol der oluverir, bize düşen sabır etmektir. Bunlar bizim sınavımız, sabır, tevekkül. Belki olmaması olmasından hayırlıdır bilmiyoruz. Rabbim bilir de biz bilemeyiz. Bize düşen hakkımız da hayırlı olanı istemekHoşgeldin canım
Aynı durumlardayız,
İnşaallah ol der de Yaradan hepimize güzel mucizeler oluverir
Allah seniAman ben yapamadım hem iş hem doktor her zaman soruyorlar işten çıktım sormasınlar diye hala soruyorlar
Yağ dokuya yapıldığından acımıyor da Allah'tanHe ya her çıkardığımda kalıyor ucunda da zaten içim gidiyor zor yapıyorum ben kaçtıkça doktor iğne yazıyor
İnşaallah canım yok ne canımızı sıkcan hepimiz aynı dertten muzdaribiz2019 2020 2021 hala bekliyorum. 1 aşılama 2 tup bebek denemesi sayısız klomen tedavisi. Ama bi kere bile gebelik yok. Canınızı sıkıyorum belki ama ne zaman olacak bu iş. Dilegin gerçekleşir hepimiz hamile oluruz inşallah bu yıl.
Yok yok ben yapamamYağ dokuya yapıldığından acımıyor da Allah'tan
Yoksa ben de kendi kendime yapamazdım
Eşim işte olduğu zamanlar oldu, mecbur kaldım yoksa ben de aynıYok yok ben yapamamyapmadım da
Hee o başka kuzu benimki özel sektördüAllah senivalla memurum ben, bana da soruyorlar ama idare ediyoruz tatlım
Bende eşime yaptırayım bari hayır o eline iğneyi alınca daha çok tırsıyorumYağ dokuya yapıldığından acımıyor da Allah'tan
Yoksa ben de kendi kendime yapamazdım
Kendin yapınca daha az acılı oluyor, bi dene kendini alıştırBende eşime yaptırayım bari hayır o eline iğneyi alınca daha çok tırsıyorum
Özel sektörde zor kuzum, çalıştığım birim iyi de ses çıkarmıyorlar, yoksa bizde de öyle kolay değilHee o başka kuzu benimki özel sektördü
Yaa benim kuş meşrubat bardağına düştü içi boştu tabi meyve suyu kalıntılarını içiyordu pat içine düştü çıkamadı da kerataKendin yapınca daha az acılı oluyor, bi dene kendini alıştır
Gün aşırı izin istemek kamuda da zor özelde de zordur 2dk lık folikül bakılacak ama öğleden sonra için izin almak gerekiyoÖzel sektörde zor kuzum, çalıştığım birim iyi de ses çıkarmıyorlar, yoksa bizde de öyle kolay değil
Allahım ne tatlı masumYaa benim kuş meşrubat bardağına düştü içi boştu tabi meyve suyu kalıntılarını içiyordu pat içine düştü çıkamadı da keratane şapşik oluyorlar ya
Aynen valla kuzu zor oluyordu sağlık bu kuzum tabi anlayışlu olmaları gerek yine de sağolsun larÖzel sektörde zor kuzum, çalıştığım birim iyi de ses çıkarmıyorlar, yoksa bizde de öyle kolay değil
He ya evin neşesi ya o benim minik danam minnak oğlum eve neşe getirdiAllahım ne tatlı masum
Ayyy ypk benim ki askerde sıhhiye imişKendin yapınca daha az acılı oluyor, bi dene kendini alıştır
Kesinlikle öyle kuzumGün aşırı izin istemek kamuda da zor özelde de zordur 2dk lık folikül bakılacak ama öğleden sonra için izin almak gerekiyo
Bende 2017 de evlendim 1 sene denemedim sonraki senelerde hep denedik ama elimiz boş çıktık hep. Simdi bıraktık zamana belki yaza doğru tekrar tup bebek yaparız ama şimdilik böyle devam. Sebepsiz infertilite hiç bi sorun yok tum testler raporlar filmler hepsi tertemiz. Ama hala bi gebelik yok.İnşaallah canım yok ne canımızı sıkcan hepimiz aynı dertten muzdaribizbende 2017de evlendim olacak inşallah 2021 bizlerin senesi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?