Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet maalesef nedensiz infertilite dedikleri zıkkım bu işte
😊 ağzım da bozuluyor sanki
Bu dönemleri sağ salim beden ruh sağlığı bütünlüğü içinde geçirebiliriz inşaallah
Al benden de o kadar yavrum 🤗🤗 nedensiz, yalnız bu doktorum dediki biz tıbbi yönden bakabildiğimiz yapabildiğimiz tetkikleri yapıyoruz, temiz çıksa da diyor bilmediğimiz bi sebebi var diyor 🙄🙄

Al benden de o kadar yavrum 🤗🤗 nedensiz, yalnız bu doktorum dediki biz tıbbi yönden bakabildiğimiz yapabildiğimiz tetkikleri yapıyoruz, temiz çıksa da diyor bilmediğimiz bi sebebi var diyor 🙄🙄
Yok artık ya her biyerimize defalarca baktılar 😊
Psikolojik de olabilir bence bilinçaltı şusu busu, ya da biyerden bir ah aldık bilmiyorum ki

😊His mi kaldı bizde be yaaa 😀
Benim aşılamalar hep çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapıldı, çatlardı çatlamazdı denilmedi
Her doktor o kadar farklı ki, nette de çok araştırmıştım ben aslında bakılması gerekiyormuş 🙄🙄 daha önce bana da bakılmadı işte bu sefer göreceğiz neler olacak

Evet maalesef nedensiz infertilite dedikleri zıkkım bu işte
😊 ağzım da bozuluyor sanki
Bu dönemleri sağ salim beden ruh sağlığı bütünlüğü içinde geçirebiliriz inşaallah
İnşaallah kuzum ya ilaçları içmeye başlayınca ister istemez karışıyor hisler işte hepimiz anlıyoruz birbirimizi o yüzden hep destek tam destek :KK49::süslü::KK19:

Back
X