• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet maalesef nedensiz infertilite dedikleri zıkkım bu işte
😊 ağzım da bozuluyor sanki
Bu dönemleri sağ salim beden ruh sağlığı bütünlüğü içinde geçirebiliriz inşaallah
Al benden de o kadar yavrum 🤗🤗 nedensiz, yalnız bu doktorum dediki biz tıbbi yönden bakabildiğimiz yapabildiğimiz tetkikleri yapıyoruz, temiz çıksa da diyor bilmediğimiz bi sebebi var diyor 🙄🙄

Al benden de o kadar yavrum 🤗🤗 nedensiz, yalnız bu doktorum dediki biz tıbbi yönden bakabildiğimiz yapabildiğimiz tetkikleri yapıyoruz, temiz çıksa da diyor bilmediğimiz bi sebebi var diyor 🙄🙄
Yok artık ya her biyerimize defalarca baktılar 😊
Psikolojik de olabilir bence bilinçaltı şusu busu, ya da biyerden bir ah aldık bilmiyorum ki

😊His mi kaldı bizde be yaaa 😀
Benim aşılamalar hep çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapıldı, çatlardı çatlamazdı denilmedi
Her doktor o kadar farklı ki, nette de çok araştırmıştım ben aslında bakılması gerekiyormuş 🙄🙄 daha önce bana da bakılmadı işte bu sefer göreceğiz neler olacak

Evet maalesef nedensiz infertilite dedikleri zıkkım bu işte
😊 ağzım da bozuluyor sanki
Bu dönemleri sağ salim beden ruh sağlığı bütünlüğü içinde geçirebiliriz inşaallah
İnşaallah kuzum ya ilaçları içmeye başlayınca ister istemez karışıyor hisler işte hepimiz anlıyoruz birbirimizi o yüzden hep destek tam destek :KK49::süslü::KK19:

Back