- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu vetsin kuzum benim26 sinda vermistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu vetsin kuzum benim26 sinda vermistim
Amin insallahHakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu vetsin kuzum benim
En son 26 sinda vermiştim negatifti sonra vermedim
Umudunu kaybetme canım inşallah çok bekletmeden gelir bebişinBen umutsuzum kuzu dun test yaptim yine negatif maalesef onumuzdeki ay insallah
İnşaallah canım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah sağ salim de kucağına alırsın bebişi dikkat et bu süreçte ayakta fazla kalmaCanım iyi akşamlar, bugün sabah avuç içi kadar kırmızı kanamam oldu idrar testi yaptım silik daha netletmisti uzaktan bile görünüyor rahat rahat da daha sonra kahverengiye dondu akıntı hala devam ediyor inşallah kimyasal değildir yarın doktora gideceğim
İnşallah kuzum inşallah :) Mevlam ne eylerse güzel eyler Merciğeme sevgilerleİnşaallah canım yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah sağ salim de kucağına alırsın bebişi dikkat et bu süreçte ayakta fazla kalma
İnşallah tutunur bebişin güzel enerjiler gönder ona seninle kalsın
Ewt üzmesin bakim annesini yarında ordan cee yapsın ben burdayım desinİnşallah kuzum inşallah :) Mevlam ne eylerse güzel eyler Merciğeme sevgilerle
Kuzum sonucum çıktı 12.34 den 11.45 e düşmüş degerim henuz sonucu doktora gosteremedim ama kimyasal oluyor galiba buEwt üzmesin bakim annesini yarında ordan cee yapsın ben burdayım desin
Kuzum benimde değer 11.45 düşmüş kimyasalHakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu vetsin kuzum benim
Evet kimyasal gebelik oluyor, cok gecmis olsun.Kuzum sonucum çıktı 12.34 den 11.45 e düşmüş degerim henuz sonucu doktora gosteremedim ama kimyasal oluyor galiba bu
Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsunEvet kimyasal gebelik oluyor, cok gecmis olsun.
Cok gecmis olsunKuzum benimde değer 11.45 düşmüş kimyasal
En kisa zamanda 100+ bhcg gormenizi ve yavrunuzu kucaginiza almanizi dilerim.Teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun
Allah razı olsun, nerde isteyen ve bekleyen varsa Rabbim nasip etsin inşallahCok gecmis olsun
En kisa zamanda 100+ bhcg gormenizi ve yavrunuzu kucaginiza almanizi dilerim.
Hadi ya üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekilde gelir bebişin ezan da okunuyor şuan Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kucağımızı boş birakmasin en kısa zamandaKuzum benimde değer 11.45 düşmüş kimyasal
İnşallah kuzum inşallah Allah'ın izni ileHadi ya üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekilde gelir bebişin ezan da okunuyor şuan Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kucağımızı boş birakmasin en kısa zamanda
Yanlış görmediysem hayalet çizgi var gibi geç döllenme olduysa ondan tam belli olmamıştır yarın kan verin bakalım inşallah pozitiftirMerhaba arkadaşlar normalde düzenli adetim gelir mesela 18 nde gelecekse her ay iki üç oncesinden gelirdi. Şimdi gelmedi 3 gün gecikti. Test yaptım sanki hiçbir şey çıkmadı.Testte belli olması için erken mi arkadaşlar.Testin resmini ekliyorum.
İşe yaramış mıydı bu kür?Valla aynen herşeyi yaptırıyor bal tarçın çörek otuna da başla adetin 2.günü başlanıyor yumurta gelişimi için bende deniyorum bakalım yemesi zor ama katlanıyoruz
Maalesef yaramadı bendeİşe yaramış mıydı bu kür?
Erken yumurtlama, ara kanama yaptı mı?Maalesef yaramadı bende
Yok yapmadı baktım şimdi takvime adetim gecikmiş bile ama negatiftiErken yumurtlama, ara kanama yaptı mı?