Çok teşekkür ederimm canım daha netleşmedi kan vermediğim için ama bakalım

Belirtilerim aslında 1 haftadan uzun süredir var, akıntım çok arttı kremsi ama beyaz olmadı benim bayaa sarı renkli akıntım oldu hala da var. Hatta akıntı yüzünden regl oldum zannedip WC ye gittim kaç defa. Sonra göğüslerim ve belim ağrıdı ama regl öncesi de ağrıdığı için bunu bilemedim. Şu an hala çok hassas göğüslerim. En belirgin belirtim en çok sol kasıkta zaman zaman da sağ kasıkta olan bıçak giriyormuş hissi. Dayanılmayacak gibi değil ama gün içinde sürekli ağrı kendini hatırlatıyor. Bir de yaklaşık 1 hafta önce WC deyken peçeteye bir pembelik geldi. Yine regl başlıyor sandım ama devam etmedi. 1 damlalık bişeydi, tutunma mıydı bilemedim. Şimdi böyle sıralayınca bayaa da yaşamışım belirti. Son olarak da çok duygu durumu geçişim var. Bi an çok duygusalım, sonrasında müzik açıp dans ediyorum falan.
Benzeyen belirtilerimiz var mı bak bakalım, şu an gece 12’yi geçtiği için bat’ı 4 gün geçirmiş bulunuyorum. Gerçekten gecikme olduktan sonra testler daha çok koyulaşmaya başladı. Mutlaka gecikmeden tekrar test yapın