- 24 Aralık 2024
- 42
- 12
- 3
- Konu Sahibi ahsennayaz
Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallahKızlar pazartesi verdiğim kan sonucu çıktı şükürler olsun1972 geldi değer
Allahım isteyen herkese nasip etsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallahKızlar pazartesi verdiğim kan sonucu çıktı şükürler olsun1972 geldi değer
Allahım isteyen herkese nasip etsin
![]()
Canım sanki kimyasal olmuş olabilir o kadar gecikme ve sonrası zorlu bir regl süreci. Ama kimyasal olması vücudunun sağlıklı gebelik için uğraştığını gösterir. Sonrasında gebe kalmak daha kolay oluyormuş bu tarz durumlarda. Çünkü vücut bebek gelecek diye hazırlanıyormuş. Haydi bakalım en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyorum canım. Ben de doktora gidince netleşecek bakalım. Görmeden duymadan bir şey diyemiyorum şu anÇok sevindim senin adına sağlıkla gelsin inşallahben 12 gün gecikme ile testim silik pozitif olmasına rağmen regl oldum ve inanılmaz sancılı,uzun ve yoğun pıhtılı şekilde sürdü hiç sancılı geçirmezdim beni inanılmaz üzdü neden böyle olduğunu da anlamış değilim
![]()
Çok net gözükmüyor muhtemelen siz daha net görüyorsunuzdur. Gecikmeyi bekleyip tekrar yapın test. Gerçekten gecikme sonrası koyulaşma oluyorKızlar son üç gündür test yapıyorum sırasıyla attım adetime 1 hafta kaldı sizce gebelik ihtimali var mı
Pazartesiye kadar beklemek en güzeli bence. Hem bebiş varsa değer yükselmiş olur. İki günde takip etmek zorunda kalmazsınız. Zor biliyorum ama sabredin. Ben kan verdim 2 gün sonra çıktı insan sabırsızlanıyor tabi ki. Ama tatlı heyecanlar bunlarKızlar kızlaarrr Bat 30du hâlâ regl olmadım. Kaset test laboquick negatif verdi 1 nisanda. Hastane ve sağlık ocakları da çalışmıyormuş sanırım biliyor musunuz? Kan vermek istedim ama randevu en erken pazartesi görünüyor hepsinde. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
![]()
Bugün böyle çıktı 4 gün kaldı reglimeÇok net gözükmüyor muhtemelen siz daha net görüyorsunuzdur. Gecikmeyi bekleyip tekrar yapın test. Gerçekten gecikme sonrası koyulaşma oluyor
Valla nasıl zor geçti günler anlatamam. Yarın sabah erkenden gidicem inşallah kan vermeye :) Umarım olumlu sonuçlanır. Çok teşekkür ederim yazdığınız içinPazartesiye kadar beklemek en güzeli bence. Hem bebiş varsa değer yükselmiş olur. İki günde takip etmek zorunda kalmazsınız. Zor biliyorum ama sabredin. Ben kan verdim 2 gün sonra çıktı insan sabırsızlanıyor tabi ki. Ama tatlı heyecanlar bunlar
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkesin başınaTebrik ederim çok sevindim![]()
İnsallh canım bende yarın giderim belki doktora sivastaydik İstanbul'a geçiyoruz Edirne'ye gitmeden bı kontrole gıdım diyorum randevu bulabilirsem r sen dün gittin ozmn ne dediler canımCanım çok sevindim demiştim sana sende de var bişiler diye. Hastalık kötü denk gelmiş ama tüh. Parol iç bi de ıhlamur falan iç doktora gidene kadar. Belki doktor uygun bir ilaç verir çabuk iyileşmen için. Bolca da meyve ye.
Ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun, nisana hamiş girdik şaka gibi. Ben hala inanamıyorum. Ayın 7’sine aldım ben de randevuyu. Bakalım güzel sonuçlar olsun doktora gittiğimizde de inşallah. Kasık ağrım ve bel ağrım çok benim de, korkuyor insan böyle olunca. Doktora gidince rahatlayacağız bence
Keseyi de gördük kalp atışını da duyduk canım çok değişik bir histi. Hala şaşkınlığını atamadım. Her şey yolunda şu an dedi doktor ama amh değerim düşük olduğu için gebeliği koruyalım dedi progestan verdi. Fitil olarak dün başladım ama 2 tane kullandığım için mi oldu anlamadım bugün ağrım oldu baya. Kanama vs öyle bir durum yok ama aşağıdan bıçak girer gibi sancı giriyor. Geçer inşallah. Biraz da idrar yolu iltihabım varmış, belki de o yapıyordur ağrıyı.İnsallh canım bende yarın giderim belki doktora sivastaydik İstanbul'a geçiyoruz Edirne'ye gitmeden bı kontrole gıdım diyorum randevu bulabilirsem r sen dün gittin ozmn ne dediler canım![]()
Darısı bana inşallah canım bebeği tutmak için vücut çalışıyordur ondandır ağrın kanama olmadığı sürece normal sayılıyor bu ağrılarKeseyi de gördük kalp atışını da duyduk canım çok değişik bir histi. Hala şaşkınlığını atamadım. Her şey yolunda şu an dedi doktor ama amh değerim düşük olduğu için gebeliği koruyalım dedi progestan verdi. Fitil olarak dün başladım ama 2 tane kullandığım için mi oldu anlamadım bugün ağrım oldu baya. Kanama vs öyle bir durum yok ama aşağıdan bıçak girer gibi sancı giriyor. Geçer inşallah. Biraz da idrar yolu iltihabım varmış, belki de o yapıyordur ağrıyı.
Hadi bakalım senin de muayene sonuçlarını bekliyorum, aldın mı randevu ?