- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Kanaman fln yok dimi yda altta siddetli bi agriIdare eder cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanaman fln yok dimi yda altta siddetli bi agriIdare eder cnm
Sende bn gibi erkncisin galibaYa ben de 3 hafta dolmadan öğrendim. Diyorum millet 1.5 aylikken öğreniyor direkt keseyi kalp atisini duyuyor
Bi acile gitseydin nobetci kdin dogumcu vardir illakiIdare eder cnm
Cok stres yapiyorsaniz gidin en kisa zamanda,eger kalp atisi duymazsa 1 hafta sonra tekrar gidersinizi nolcak:)biliyorum cunku 1 gun 5 gun gibi geliyor insana endiseyle beklerkenBetaya baktrsam mi acaba yani mesela beta 40.000 olunca kalp atsi duyuluyodur ortalama ama bnm 37.000 dir randevuyu bir kac gun sonraya ertelesem beklesem mi die dusunuyorum bi baglantsi var midir ki bu konuda hic bi bilgim yok digerlerindede simdiki gibi 1 veya 2 kez beta bktrmstim
Hayirlisi bekle bakalim allah sabir versin bekleme sirasinda kuzum. Eger olmazsa da napalim, vucud bunu isteyerek yapiyor , daha mukemmelini yapmak icin yapiyor. Boyle dusunmeye calisalimDoktorum çok iyi bı doktor bizim bütün tanıdıklar ona gitti başka bı doktor yolk kesen büyük dedi doktorumda yolk kesesi büyük olsaydı bebek olusmazdi dedi
Allahiim darisi basimizaa bisey sorucam beta hcg degeriniz kacken kalo atisini duydunuz?Kızlar bugün baska bi doktora gittim içim rahatlasın farklı görüş alayım diye. Gecem hafta gittiğimde keseyi görmüştük. Bu hafta cok şükür bebegide gördük kalp atısıda duyduk ama cok güclü duyamadık karından baktıgımız için haftaya daha güclü duyarız dedi doktor
Evd aynn oyle oluyor sabh gitcez gorcez bklm ne olmuşCok stres yapiyorsaniz gidin en kisa zamanda,eger kalp atisi duymazsa 1 hafta sonra tekrar gidersinizi nolcak:)biliyorum cunku 1 gun 5 gun gibi geliyor insana endiseyle beklerken
Bekliyorum elimden başka bişey gelmiyokiHayirlisi bekle bakalim allah sabir versin bekleme sirasinda kuzum. Eger olmazsa da napalim, vucud bunu isteyerek yapiyor , daha mukemmelini yapmak icin yapiyor. Boyle dusunmeye calisalim
Ben 5 gün arayla duydum inşallah duyarsın sende duyarsınEn son 4 gun once gitim kalp atsi icin erken 5+4daha dedi yarin 5 gun olcak yani 6+2olcak 5 gunde kalp atsi duyulurmu 5 gun kisa bi zmn mi szc
Ins cnm yaa hyatta ne olursa olsun bklemyi bekletilmeyi hic ama hic sevmiyrum ama birinde olmasa birinde birseyleri hep bkliyrumBen 5 gün arayla duydum inşallah duyarsın sende duyarsın
Canım ben en son 26 ekimde baktırdım bhcg sonra bi daha baktırmadım onda da 270 cıkmıstıAllahiim darisi basimizaa bisey sorucam beta hcg degeriniz kacken kalo atisini duydunuz?
Temmuz da bebek gelmesi nasıl bir şey artışı eksisi nedir ?? Yaz bebesi nasıl oluyor hiç bilmiyorumKızlar ben 2020 Temmuz annesiyim, heyecanla buraların dolmasını bekliyorum Allah hayırlı evlatlar nasip etsin duygulandım
Bat 11 ekimSenin kac haftalik canim
Çubuk kraker ya da sarı leblebi yiyinkızlar demin acayip kötü kustum. boğazlarım çok ağrıdı. aç kalınca daha çok midem bulandığı için bir şeyler yiyeyim dedim ama sanki zehir yedim. boğazım aşındı galiba yaa. hem boğazım hem midem yanıyor.
ikisinide yiyorum ama pek işe yaradığını söyliyemem.Çubuk kraker ya da sarı leblebi yiyin