Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyarsın inşallah sen bugün...Arkadaşlar çok heyecanlıyım yarın ilk defa bebişimin kalp atışını duymak için doktora gideceğiz 6+6 olduk inş bu sefer duymak nasip olur dualarınızı bekliyorum, sizler ne zaman duymuştunuz kalp atışını
Iyiyim cnm bir ağrı var ama üşüttüm galiba cumaya randevu aldım gidicemCnm noldu iiimisin
Yok cnm kanamam felanKanaman fln yok dimi yda altta siddetli bi agri
hoş geldin canım. ben dün 6+6 dıydım ultrasonda 6+5 çıktım. Hem keseyl hem kalp atışını gördük çok şükür. İnşallah sende duyarsin. İyi haberlerini bekliyoruz.❤Arkadaşlar çok heyecanlıyım yarın ilk defa bebişimin kalp atışını duymak için doktora gideceğiz 6+6 olduk inş bu sefer duymak nasip olur dualarınızı bekliyorum, sizler ne zaman duymuştunuz kalp atışını
Aman olmasin cok gecmis olsunYok cnm kanamam felan
Bende çok methini duydum ama hiç gitmedim tabi... Teşekkür ederim şehir Hastanesine gidersem ona giderim.Sana önerim Tuba yuvança gitme ben şehir hastanesine gidiyorum ama o doktor gerçekten iyi değil erkek olarak hasan talayi bayan olarakta Halime kılıçı oneririm
Aa benim de bulantı yok şimdi bende korktumBayanlar iyi akşamlar herkese
benim gibi bulantısı olup sonra birden kesilen var mı dün biraz bu gün hiç bulantım yok korkmaya başladım doktoruma son gittiğimde bulantının olması bebeğinin sağlıkla geliştiğine işaret demişti çok telaş yaptım
Saglila kucağına alırsın inşallahKizlar kalp atslarini duydum cok sukur melegimide gordum rabbim herkese nasip etsin doktor amcamiz 6+4 olmus dedi
Saglıkla kucagına alırsın insallahKizlar kalp atslarini duydum cok sukur melegimide gordum rabbim herkese nasip etsin doktor amcamiz 6+4 olmus dedi
Aminnn inşallah bende bı sıkıntı yaşamamIns gzum sagolun hepimze saglikla kucagmza almayi nasip etsin rabbm
Çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın bende bisey sormak istoyorum bilginiz var belliki ben 21 ekimde aşılama oldum 4 kasımda beta degerim 22.37 cikti 6 kasımda tekrar cagirdi 45.8 e cikmış 10 kasimda gittigimde degerim 75.1 di doktor dediki dış gebelik olabilir dedi morelimiz cok bozuldu 1 hafta sonra tekrar gidip kan vericem sizce de dış gebelikmi yoksa sonradan artış olurmu kanamam yok sancim yok alttan bakti rahim duvarin kalinlasmis bu iyi bisey dediBen dış gebeliği dibine kadar her safhasını yaşadım arkadaşım. Doktorun ne kadar da çabuk karar vermiş öyle extra kan tahlilleri ve usg bile görmeden...
Herkeste farklı seyredebilir tabi ki ben kendiminkini yazayım.
Hamile olmadığımı düşübdüğüm bir zamandı. Bir gece çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım. Doktora gitmedim.sabahh oldu hafif lekelenmem olmuştu. Bi kliniğe gittim dojtorun teki rahimde çok büyük myom var ameliyat deyince soluğu devlet hastanesinde aldım. Doktor baktı evet ameliyat gerekebilir ama önce bi kanlarına bakalım dedi. Kan verdiö çıktım. Sonuçlar çıkmış mı diye bi girdim siteye ne göreyim adam bhcg istemiş birde ve sonuç 1100 şok oldum. Çünkü adetim biteli henüz 1 hafta olmuştu... Koşa koşa gittim doktorun yanına. Hamilesin 2 gün sonra tekrar gelip kan ver dedi. 2 şer gün arayla değerim 6400e geldi ama kese yok ortada ce benim lekelenmelerim var. Eğt arş hast srvk etti.. Gttim önce kan baktılar. Sonra usg. Sonra tekrar uzm gelip usg.. Ve dedi ki yatış veriyorum. Dış gebelik bebek tüpünde ve değerin çok yüksek... 24 gün hastanede yattım. Bhcg 8000e kadar çıktı. 2 tane iğne oldum işe yaramadı ve 1 ayın sonunda ameliyat oldum
Haydi gözün aydın olsunKizlar kalp atslarini duydum cok sukur melegimide gordum rabbim herkese nasip etsin doktor amcamiz 6+4 olmus dedi
Canım inşallah sıkıntısız görür duyarsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar gunaydin hepinize bn gdiyorum hastaneye dua edrmsnz
Yaa maşallah çok sevindim. Sağlıkla al kucağına.Kizlar kalp atslarini duydum cok sukur melegimide gordum rabbim herkese nasip etsin doktor amcamiz 6+4 olmus dedi