- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Yaş şehir kaçıncı çocuk ve tahmini doğum tarihini de yazar mısınızMerhaba beni de ekleyebilirsiniz 5. Haftamdayım daha kese görmedim haftaya pazartesi gidicem doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş şehir kaçıncı çocuk ve tahmini doğum tarihini de yazar mısınızMerhaba beni de ekleyebilirsiniz 5. Haftamdayım daha kese görmedim haftaya pazartesi gidicem doktora
Cok kötü ve boş bi duygu ya kendimi alamıyorum bu histenCnm öyle düşünme bende hep öyle hissediyorum nedense
canım hepimizin öyle ultrason haftasını adetin ilk gününden saydıkları için sanki adet basladığında bebek varmış gibi sayılıyor benimde su an ultrasona göre adetimin baslangıcı görünğyorBi bnm nasil olduysa adet tarihime goreyle ultrason tarihi cok yakin birbirine galiba adetten 2 gun sonraki iliskide hamile kaldim
Günaydın canım sen nasılsınnnKizlar gunaydin nasilsiniz
Alırsınız muhtemelen canım ben 6. Haftada duydumBen çarşamba doktora gideceğim 6+4 oluyor. Kalp atışı alabilir miyiz bir fikriniz var mı?
Canım bende yumurtadan soğudum bu sıra onun yerine peynir yoğurt süt tarzı şeylerle açık kapatmaya çalışıyorum illa yicem diye kasma biraz ara ver alerji de problem ilaçta kullanamazsın daha çok sıkıntı olur sanaGunaydin herkese. Her gun 1 haslanmis yumurta yiyordum korkunc bicimde alerji oldum.. yumurtaya alternatif ne yiyebiliriz acaba. 2 gundur mahvetti alerji beni her yerim sisti. Doktor onemli degil, ara ver gecer dedi ilac falan gerek yokmus boyle durumlarda.
Benn kaç gündür çıkarıyorum da. Bir şeyleri görmek bile midemi kaldırıyor. Sürekli çalkalanan bir midem var azıcık acıkınca direk kusma isteği geliyor. Kötü zamanlar geldi. Tek tesellim kızımda asla mutfağa giremiyordum. Çok aşırı bulantım vardı ve sürekli açtım su bile tadardı ekmekler kokuyordu. En azından şuan kendimi ve kızımı doyurabiliyorum. Yemek istemiyor canım genelde meyve yiyorum aç kalmamak için.Bayanlar selam herkese
Benim aşırı bulantılarım başladı hatta kusma raddesine geliyorum bu gün yarın kusmalarım başlıcak gibi benim gibi olan var mı aranızda
Ya benim şuanlık iştahsızlığım falan yok ama yemek yediğim an yediğime pişman oluyorum resmen anında bulantı hissi anında çıkartma hissi belki çıkartsam rahatlıcam ama çıkmıyorda yemek yemekten soğudum resmen Allah sağlık versin diyorum ama nasıl geçer bu günler bilmiyorum çalışırken daha da zor gerçektenBenn kaç gündür çıkarıyorum da. Bir şeyleri görmek bile midemi kaldırıyor. Sürekli çalkalanan bir midem var azıcık acıkınca direk kusma isteği geliyor. Kötü zamanlar geldi. Tek tesellim kızımda asla mutfağa giremiyordum. Çok aşırı bulantım vardı ve sürekli açtım su bile tadardı ekmekler kokuyordu. En azından şuan kendimi ve kızımı doyurabiliyorum. Yemek istemiyor canım genelde meyve yiyorum aç kalmamak için.
Allahin izniyle birşey olmaz cnm her hamilelik bir olmaz ilk cocugumďa öyle güzel geçti ki hiç hamile olduğumu anlamadim.ama 2 çocuğum da ise 8 ay kustum yemek yiyemiyordum.baskasi yemek getirse de öyle yiyeyim diyordum .geçen sene de kimyasal gebelik yaşadım.simdi hamileyim ama korkuyorum aynısı olacak diye ama dua ediyorum Allaha hergün hakkımda olanı hayırlı eyle diyeCok kötü ve boş bi duygu ya kendimi alamıyorum bu histen
Benim arada oluyor ama bulanti sürekliBayanlar selam herkese
Benim aşırı bulantılarım başladı hatta kusma raddesine geliyorum bu gün yarın kusmalarım başlıcak gibi benim gibi olan var mı aranızda
Aynen mecburen oyle yapicam. Mahvoldum alerjiden korkunctu 2 gun. Bugun 3.unu alerjinin insallah gidiyor.Canım bende yumurtadan soğudum bu sıra onun yerine peynir yoğurt süt tarzı şeylerle açık kapatmaya çalışıyorum illa yicem diye kasma biraz ara ver alerji de problem ilaçta kullanamazsın daha çok sıkıntı olur sana
benim çok çok feci olmuştu 5.hafta deniyor ama aslında hani 4+0, 4+1 iken falan. tam ortada ağrı vardı bi de tek kasıktaydı sanırım, adet ve yumurtlama ağrısı karışıktı. ayağını sıcak tut.Kızlar kasiklarinizda ağrı var mı? Benim kasıklardan başlıyor bel sırt bacaklar heryerim ağrıyor. Bir de zaman zaman sol zaman zaman sağ kasigim ağrıyor nedeni ne olabilir iki tarafta mi olur tek tarafta mi?? Hani yumurtlama günlerinde olan ağrılar oluyor ya öyle ağrı var
Aynen aslında bugün benim 4+1 günüm yatıyorum ayaklarım havada hep. Ev yanıyor ama ben kat kat giyiniyorum zaten üşüyorum. O zaman normal demi çok sağol canım bebişim tutunsun gitmesin bir yere çok korkuyorumbenim çok çok feci olmuştu 5.hafta deniyor ama aslında hani 4+0, 4+1 iken falan. tam ortada ağrı vardı bi de tek kasıktaydı sanırım, adet ve yumurtlama ağrısı karışıktı. ayağını sıcak tut.
Şimdi arada bir, yorulunca ayağımı üşütünce falan oluyor
Evet aynı dönemde 3 4 gün benim de sürdü. Şuan tam 5+0 olarak görünüyor. Ama 2 gündür nerdeyse hiç yok. Nadir oluyorbenim çok çok feci olmuştu 5.hafta deniyor ama aslında hani 4+0, 4+1 iken falan. tam ortada ağrı vardı bi de tek kasıktaydı sanırım, adet ve yumurtlama ağrısı karışıktı. ayağını sıcak tut.
Şimdi arada bir, yorulunca ayağımı üşütünce falan oluyor
normal canım inşaallah normal benim de tam o sıralar aşırı canım acıdı, hatta dayanamadım ılık su torbası koydum sonra koymamak gerekiyomuş onu öğrendim falan bi sürü şey :) sonrasında bir şey olmadı şükür şimdi 7. haftadayım, yani en azından şu an itibariyle doktor normal her şey dedi, geleceği Allah bilir tabii. Yani okuduğum kadarıyla çoğu kişinin başına geliyormuş hatta bi sonraki ay yine adet zamanı böyle ağrı çekilirmiş. İnşaallah bebişin güzelce, sağlıkla tutunur sana :)Aynen aslında bugün benim 4+1 günüm yatıyorum ayaklarım havada hep. Ev yanıyor ama ben kat kat giyiniyorum zaten üşüyorum. O zaman normal demi çok sağol canım bebişim tutunsun gitmesin bir yere çok korkuyorum
Yaa gerçekten zor günler hele de benim gibi biriyse insan gerçekten daha zor. Hicbirsey bilmiyorum çoğu şeyi buradan öğreniyorum hepinizden Allah razı olsun canım inşallah hepimizin bebisleri tutunur buradan en güzel haberleri paylaşırıznormal canım inşaallah normal benim de tam o sıralar aşırı canım acıdı, hatta dayanamadım ılık su torbası koydum sonra koymamak gerekiyomuş onu öğrendim falan bi sürü şey :) sonrasında bir şey olmadı şükür şimdi 7. haftadayım, yani en azından şu an itibariyle doktor normal her şey dedi, geleceği Allah bilir tabii. Yani okuduğum kadarıyla çoğu kişinin başına geliyormuş hatta bi sonraki ay yine adet zamanı böyle ağrı çekilirmiş. İnşaallah bebişin güzelce, sağlıkla tutunur sana :)