- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Yani mesela 5 haftalik gebe olanlarin mi ortalama 16 mm cikyo yoksa ikiz falan mi anlamdm ikiz olsa doktor bilirdi galiba ama arastrfgm kadaryla daha dusuk olanlar varKac haftalik dedi gebelik kese boyutu cnm bnde 5+4 gittigimde 16.1mm idi doktor cok iii dedi ama arastrdgma gore daha dusuk olanlar var bn neden yüksek demistim bk seninde ayniymis
Ben bugün tam 6+1 ama ultrason 5 +0 çıktı karnimdan baktı çok güzel dedi bir sıkıntı yok dedi ölçüp biçti eve gelince baktım ultrason kağıdına öğle yazıyor şimdi iyi mi oluyor anlamadimKac haftalik dedi gebelik kese boyutu cnm bnde 5+4 gittigimde 16.1mm idi doktor cok iii dedi ama arastrdgma gore daha dusuk olanlar var bn neden yüksek demistim bk seninde ayniymis
İkiz olduğunu zannetmiyorum hemen çıktı gözüktü yani tek kesemYani mesela 5 haftalik gebe olanlarin mi ortalama 16 mm cikyo yoksa ikiz falan mi anlamdm ikiz olsa doktor bilirdi galiba ama arastrfgm kadaryla daha dusuk olanlar var
Allah senden razi olsun rabbim ayagina tas değirmesin icime su serptin vallaBen bugün tam 6+1 ama ultrason 5 +0 çıktı karnimdan baktı çok güzel dedi bir sıkıntı yok dedi ölçüp biçti eve gelince baktım ultrason kağıdına öğle yazıyor şimdi iyi mi oluyor anlamadim
Merhaba benım 5+0 ken 0.92 cm mişYani mesela 5 haftalik gebe olanlarin mi ortalama 16 mm cikyo yoksa ikiz falan mi anlamdm ikiz olsa doktor bilirdi galiba ama arastrfgm kadaryla daha dusuk olanlar var
Bnmde tek 2 doktora gittim 1 hafta arayla ikiside cok iii dedi ama senin gibi gs dikkatimi cekti 16.mm yaziyrdu netten baktim milletinki cok dusuk acaba bnde mi var sorun die dusunmeye baslamistimİkiz olduğunu zannetmiyorum hemen çıktı gözüktü yani tek kesem
Amin amin niye anlamdımAllah senden razi olsun rabbim ayagina tas değirmesin icime su serptin valla
Bizimki 16 mmMerhaba benım 5+0 ken 0.92 cm mişiyi mi kötü mü bilemedim
Benim kini cm cinsinden ölçmüş olabilir cunku bana da gayet iyi demişti doktor sıkıntı görse söylerdi hayırlısı olsn ögleden sonra benım de kontrolüm var yazarım yine ınsallahBizimki 16 mm
Olabilir canım bizde adet bittikten bır gün sonra ve bir de gün aşırı olmak üzere toplam 3 kez ilişki yasamı sız bu ay hamıleym cok şükür hikmetinden sual olunmaz, önceki aylarda görev gibi kendimizi paralardıkBi bnm nasil olduysa adet tarihime goreyle ultrason tarihi cok yakin birbirine galiba adetten 2 gun sonraki iliskide hamile kaldim
Cnm öyle düşünme bende hep öyle hissediyorum nedenseSelam kızlar ben de iyiyim hafif bulantılarım oluyor ama onun dışında sanki hiç hamile degilim gibi bu da beni sürekli tedirgin ediyor
Neden cnmBnn en cok gebelik kesesiyle ile ilgili suphem var kizlar
Bnn en cok gebelik kesesiyle ile ilgili suphem var kizlar