2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aramıza yeni katilanlara hayirli olsun.insallah hepimiz saglikla kucağimiza aliriz bebişlerimizi.
kızlar doktor konusunda en onemlisi dr la yildizinızin uyuşması ve guvenebilmeniz.o doğum aninda dr unuzun sesini duyunca ve geldigini görunce neler hissedildiğini anlatmak zor.şu anda dogum yapmis olanlar beni anliyor

Aynen katılıyorum bide arkadaşlar sizde akıntı var mı öğle çok çok değil ama her WC gidişinde farketilecek kadar

İnşallah güzel sonuçla dönersin canım Bu arada hamileliğini öğrenip beta hcgsi az mı çok mu kafasını karıştıran arkadaşlar olursa bir tablo paylaşacağım. Yumurtlama tarihinden itibaren kaçıncı gün yapıldıysa kan testi onun olması gereken değerini ve sattan sonra geçen haftaya göre değer gösteriyor. Benim işime çok yaradı.

Eklentiler

• 6113AC12-51BD-4A37-A8D6-B302E4634887.png
    217,8 KB · Görüntüleme: 56
  • FBAF9538-26A5-4483-8064-DFBC0FC64B6F.png
    243,4 KB · Görüntüleme: 48
Benim yükselme olmuştu ama tmm iki kat değil 3 Kasım beta baktırdım 1777 çıktı 5 Kasım birdaha verdim kan 3314 çıktı bakalım herşey hayırlısı
Benim de iki gün arayla 35 - 96 -275-837 şeklinde artti en son cuma baktım. Doktor artık Çarşamba gel gerek yok sürekli dedi. Hesaplamaya göre iki günde bir 2.7-3 katı artıyor. İnşallah sağlıkla artsın sen kese gördün mü canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…