- 17 Temmuz 2019
- 252
- 120
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hastanelerin acilinde rahatlıkla baktırabilirsin cnm ama devlet acilleri bakmaz genelde başka rahatsızlığın olup gittiğinde şüpheli durumlarda bakarlar cnm tabi ilçe devlet hastaneleri biraz daha ılımlı bu konudaBişey sormak istiyorum size, yarın acile gitsem kan versem pandemi sürecinden dolayı alıyormular acaba ? Bilgisi olan varmı ? Devlet hastanesinin acili?
Bnm Bi defa yanmam oldu o da çok hafifti. Çok hafifti demem kızımda o kadar çok kustum o kadar midemde ekşime yanma oluyordu ki bu bna hafif geliyorKızlar mide yanması olan var mı dün akşam acayip mide yanması oldu bende .bide mide bulantısı oluyor kusma arada oluyor baş ağrısı var
Canım aman anadl hast.gitme.ben hemşireyim ve orda çalıstım.16 yıllık hemşireyim şimdiye dek gördüğüm en disiplinsiz en pis hastane diyebilirim.çalışanları tecrübesiz,bilgi sıfır hijyen in h sini bulamazsın daha ne diyebilirimki batıkentümituzak geliyorsa visneliğe gidebilirsin bence yani kısaca nereye gidersen git oraya gitme lütfenBen batıkent ümitte perihan hanımla kızımın gelişimini takip edip doğum yapmıştım. Doktorumdan gayet memnundum ama anodolu hastanesine geçti. Şuan yine ona gitmeyi düşünüyorum ama hastane çok eski yaa. Gerçi zaten doğumu bursada yapmak zorunda kalabilirim ama kontrollere anodoluya gidicem inşallah. Ümit hastanesi harikaydı tahliller dahil ücret aynıydı. Nst ye girdiğimde ayaklarıma masaj falan yapıyorlardı.
Hadi hayırlısı.Allah herkezin gönlune göre versinO zaman benimki çin takvimine görede rus takvimine görede kız cıkıyor
Canim bnm ilk bebiş 10 buçuk aylık henuz.ailem yurtdisinda annemin saglik sorunlarindan dolayi gelemiyorlar,kv cok yasli ve o da rahatsiz yürüyemiyor bile.inan ilk dogumda 1 corba yapanim olmadi.4 gun esimin yengesi kaldi sonra gitti tek başıma kaldım.yani bnmki tam deli cesareti Allah yardimcimiz olsun inşallah...Buarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Sorma benimde öyle göbeğim ama bizim ailedeki kadınların karnı çok çabuk büyüyor iç karnın dar olmasındanmış heralde. Sanırım benimde öyle olacak gibi bi de ben burdaki takvimi tam ayarlayamadım 8. Haftaya yaklaştım ama 7. Haftaya anca girdi dün doktorum tahmini bi tarih vermedi banaCnm bende göbek çıkmasına gerek yok zaten hamile gibi bi karnım varzamanı gelince inşallah çıkar belki
Merhaba sizlerde mi eskişehir’de yaşıyorsunuz bende eskişehirdeyim. Sizlere sorsam bana yardımcı olurmusunuz bana batıkent ümit yakın ama çok memnun olacağımı düşünmeyip kontrollerimi orada yaptırmadım. Acıbadem e gidiyorum doktorum öncedende kistim için kontollerine gittiğim doktor ama doktorum çok aceleci herşeyi bi çırpıda anlatıyor ama bana şunu yap bunu yapma yada şunları ye yeme hiçbirşey demedi herşeyi burdan öğreniyorum ilk hamileliğim olduğu için nasıl olmalı bilmiyorum da sizin burda tavsiye edebileceğiniz bir hastane ve doktor varmı acaba?Canım aman anadl hast.gitme.ben hemşireyim ve orda çalıstım.16 yıllık hemşireyim şimdiye dek gördüğüm en disiplinsiz en pis hastane diyebilirim.çalışanları tecrübesiz,bilgi sıfır hijyen in h sini bulamazsın daha ne diyebilirimki batıkentümituzak geliyorsa visneliğe gidebilirsin bence yani kısaca nereye gidersen git oraya gitme lütfen
Hadi hayırlısı.Allah herkezin gönlune göre versin
Canim bnm ilk bebiş 10 buçuk aylık henuz.ailem yurtdisinda annemin saglik sorunlarindan dolayi gelemiyorlar,kv cok yasli ve o da rahatsiz yürüyemiyor bile.inan ilk dogumda 1 corba yapanim olmadi.4 gun esimin yengesi kaldi sonra gitti tek başıma kaldım.yani bnmki tam deli cesareti Allah yardimcimiz olsun inşallah...
Canım ben hastaneyi zaten pek sevmedim ama doktorum çok iyi ümitede o doktor yüzünden gitmiştim şimdi anadoluyada onun için gidicem. Zaten büyük ihtimalle doğumum şehir hastanesinde olacak ya bursa yada Eskişehir de. Ama en azından konturollere tanıdığım bildiğim birine gideyim diyorum.Canım aman anadl hast.gitme.ben hemşireyim ve orda çalıstım.16 yıllık hemşireyim şimdiye dek gördüğüm en disiplinsiz en pis hastane diyebilirim.çalışanları tecrübesiz,bilgi sıfır hijyen in h sini bulamazsın daha ne diyebilirimki batıkentümituzak geliyorsa visneliğe gidebilirsin bence yani kısaca nereye gidersen git oraya gitme lütfen
Merhaba. Hayırlı olsun. Ben 7 gün kala öğrendim. Erken öğrenen çok kişi var.Merhabalar yeni üye oldum bende 2 kızım var bat 13 Kasım ama 2 gün önce idrar testiyle 3 hamileliğini öğrendim test bozuk olabilirmiki bat 6 kala doğru sonuç verirmiki
Merhabalar drunuz ramazan bey mi acaba tariflerinize cok uyuyorda.dr lar artik pek oyle ilgilenmiyorlar ya.yani bnm dr um da dr luk konusunda cok iyi ama sunu ye bunu ydme sdklinde değilde mesela tahlil yada durumuna göre degerlendiriyor.kilo alimin cok olduysa ekmek her oğunde yiydbilursin ama makarna pilav 2 şer kaşık yiyebilirsin gibi yorum yapar.dsha oncedende yazmistim bi dr dan ne beklediginiz onemli.hepsini ayni dr da bulmak çok zor heleki eskuşehir şartlarindaMerhaba sizlerde mi eskişehir’de yaşıyorsunuz bende eskişehirdeyim. Sizlere sorsam bana yardımcı olurmusunuz bana batıkent ümit yakın ama çok memnun olacağımı düşünmeyip kontrollerimi orada yaptırmadım. Acıbadem e gidiyorum doktorum öncedende kistim için kontollerine gittiğim doktor ama doktorum çok aceleci herşeyi bi çırpıda anlatıyor ama bana şunu yap bunu yapma yada şunları ye yeme hiçbirşey demedi herşeyi burdan öğreniyorum ilk hamileliğim olduğu için nasıl olmalı bilmiyorum da sizin burda tavsiye edebileceğiniz bir hastane ve doktor varmı acaba?
Canini sıkma benim doktor da birşey demedi .salı günü gidicem doktora o zaman sorucam ne kadarlık diyeSorma benimde öyle göbeğim ama bizim ailedeki kadınların karnı çok çabuk büyüyor iç karnın dar olmasındanmış heralde. Sanırım benimde öyle olacak gibi bi de ben burdaki takvimi tam ayarlayamadım 8. Haftaya yaklaştım ama 7. Haftaya anca girdi dün doktorum tahmini bi tarih vermedi bana
Bitane daha yap cnm eğer çıkarsa git kan ver .ama vardirMerhabalar yeni üye oldum bende 2 kızım var bat 13 Kasım ama 2 gün önce idrar testiyle 3 hamileliğini öğrendim test bozuk olabilirmiki bat 6 kala doğru sonuç verirmiki
Tmm cnm yanlış anlamazsin umarim gerçekten bildiğim biseyler olmasa yazmazdim.şehir hastanesinde de iyi kadin dogumcular var o konuda da yardimci olabilirim istersen.Canım ben hastaneyi zaten pek sevmedim ama doktorum çok iyi ümitede o doktor yüzünden gitmiştim şimdi anadoluyada onun için gidicem. Zaten büyük ihtimalle doğumum şehir hastanesinde olacak ya bursa yada Eskişehir de. Ama en azından konturollere tanıdığım bildiğim birine gideyim diyorum.
Yoo hiç sorun yok çünkü her gidiş gelişte hastaneyi beğenmediğimi herkese söylüyorum. Doğum zamanı tayin olursa bursada olacak doğum ama eğer tayin olmazsak buradaki şehir hastesinde olacak ve o zaman yardımına ihtiyacım olabilir. İnşallah her koşulda sağlıkla gelir bebişlerimiz.❤Tmm cnm yanlış anlamazsin umarim gerçekten bildiğim biseyler olmasa yazmazdim.şehir hastanesinde de iyi kadin dogumcular var o konuda da yardimci olabilirim istersen.
Benim doktorum ahmet bey aslında şu konuda çok memnunum asla olumsuz his vermiyor bende polikistik over varken de öyleydi hep olumlu ama hamilelikte sanki bi tık yapması gerekeni yapıyor (ultrason, bebeğin takibi) gerisini size bırakıyor sormasam bi durum hakkında asla fikir belirtmiyor. İlgilenme olarak aslında çok bişi beklemiyorum ama bu hastaneye ve bu doktora gitme sebebim aslında en azından bir devletten daha çok ilgilenmeleri özenmeleriydi ben şu ana kadar hiçbir farkını göremedim ne yazıkki.Merhabalar drunuz ramazan bey mi acaba tariflerinize cok uyuyorda.dr lar artik pek oyle ilgilenmiyorlar ya.yani bnm dr um da dr luk konusunda cok iyi ama sunu ye bunu ydme sdklinde değilde mesela tahlil yada durumuna göre degerlendiriyor.kilo alimin cok olduysa ekmek her oğunde yiydbilursin ama makarna pilav 2 şer kaşık yiyebilirsin gibi yorum yapar.dsha oncedende yazmistim bi dr dan ne beklediginiz onemli.hepsini ayni dr da bulmak çok zor heleki eskuşehir şartlarinda
Belirtilerim var ama bat gününden sonra yapayım bı tane dahaBitane daha yap cnm eğer çıkarsa git kan ver .ama vardir
Teşekkürler sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba. Hayırlı olsun. Ben 7 gün kala öğrendim. Erken öğrenen çok kişi var.
Allah nasip ederse benim de bursada olcak ☺Yoo hiç sorun yok çünkü her gidiş gelişte hastaneyi beğenmediğimi herkese söylüyorum. Doğum zamanı tayin olursa bursada olacak doğum ama eğer tayin olmazsak buradaki şehir hastesinde olacak ve o zaman yardımına ihtiyacım olabilir. İnşallah her koşulda sağlıkla gelir bebişlerimiz.❤
Hayırlı olsun cnm batı bekle ve kan ver bnceBelirtilerim var ama bat gününden sonra yapayım bı tane daha