2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

Merhaba benim bugün 5. Haftam doldu..acaba doktora gitsek keseyi görebilirmiyiz?kaçıncı haftada kese görünür?

Günaydın Bnm de göğüslerim hem bayağı büyüdüler hemde çok hassaslar belim ve kasık ağrım hala var biraz yorulsam belim kopuyor sanki bide acıkınca midem tuhaflaşıyor bulantı da değil anlayamadım inşallah ilerlemez

Biraz sohbet edelim kızlar neler hissediyorsunuz , eşinize nasıl söylediniz kimlere söylediniz hamileliginizi :)

Biraz sohbet edelim kızlar neler hissediyorsunuz , eşinize nasıl söylediniz kimlere söylediniz hamileliginizi :)
Ben sadece eşime söyledim annem ve kaynanam ben söylemeden anladılar. Annem de kardeşlerime babama falan söylemiş. yani insan derki hamile olan kimse o söylesin dimi. Eşim ağzından kaçırıp halasına söylemiş. Uyardık kimse bilmiyor söylemeyin diye inşallah yayılmaz

Eşim biliyor sadece. Bu defa belli olana kadar saklamak istedim. Oğlumda annem söylemeden anlamıştı.
Bir de erken öğrenince çok sabırsızlanıyorlar. En azından 4 ay geçsin istiyorum ^-^

Bnm şuanda sadece eşim ve bir arkadaşim biliyor.testi yapıp sonuç çıkmadan eşimein yanina gittim birlikte bekledik ve gördük çift çizgiyi.he sahi bide kızim a söyledik ama pek umursamadi gibi(10buçuk aylik olduğu için)

İstanbul dan sat 27 Eylül

Doktor gittin mi canim beta bakıldı mi yada
İlk on gün ikişer gün de bir baktırdım doktorum istemedi ama insan stres yapıyor. Düzenli olarak yükseldi en son 3000 lerdeydim ondan sonra yaptırmadım şuan 400.000 felan bulmuştur diye düşünüyorum

Bence var benim ki de böyle çıkmıştı

Ya ben de ben söylemeden anlarlar diye korkuyorum:)
Eşim biliyor sadece. Bu defa belli olana kadar saklamak istedim. Oğlumda annem söylemeden anlamıştı.
Bir de erken öğrenince çok sabırsızlanıyorlar. En azından 4 ay geçsin istiyorum ^-^
Kesinlikle katılıyorum erken duyunca insanlar sürekli soru sorup duruyor bi de :)
Ya yerim abla mi olacak minnoş:) Benim de eşim ve bir arkadaşım biliyor sadece eşim duyunca inanamadı çünkü regl belietileri gibi belirtilerjm vardi cok umutsuzdu bir de erken öğrenmiştim o sanıyormuş ki 2 3 hafta geçecek öyle öğrenilecek şok oldu :) Hala her gün bana kesin hamilesin demi diye soruyor

Bence de var gibi kuzum ama daha erken tam bat gününde tekrar yap sonra kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…