Değildir inşallah canım sabrın sonu selamet olsun inşallah. Bn de haftaya perşembe gidicem bklm inşallah. Önceden olsa hemen gitmek isterdim yine de zor duruyorum ama işte bu dönemde sık gitmek iyi değil malum salgın artı çocuk. Bklm görürüz inşallah sağlıcaklaBeklemekten başka çözüm bulamıyorum daha önce boş gebelik yaşadım korkuyorum hepsini tek sefer de yaşamak istiyorum endişelenmemek için
Sat 23 Eylül. Yaş 25. İlk çocukMerhaba değerli anne adayları,
Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.
Saygılarımla
ÜYE ADI SAT DOĞUM TARİHİ YAŞ ÇOCUK SAYISI ŞEHİR nervouscookie 11 Eylül 03.07.2021 27 ikinci çocuk bursa @duyguyigitemre 20 Eylül temmuz başı 28 ilk çocuk mersin Mnkpnda 23 Eylül 30.06.2021 24 ikinci çocuk eskişehir MelodiXX 25 Eylül 02.07.2021 25 ilk gebelik istanbul H herkesgitsinsenkal 27 Eylül 04.07.2021 28 ilk çocuk yurt dışı T Tatlibebish 28 Eylül 05.07.2021 34 ikinci çocuk eskişehir F firdevsmelisa 29 Eylül 04.07.2021 26 ikinci çocuk diyarbakır Tek duam2746 30 Eylül Temmuz başı 31 ilk çocuk izmir @Masalsss 3 Ekim 10.07.2021 34 ilk çocuk ankara @Sine 3 Ekim 10.07.2021 35 ikinci çocuk istanbul kzlrgn05 3 Ekim 10.07.2021 24 ilk çocuk kayseri
İnşallah canım bende haftaya kan vereyim emin olmak için sonra Randevu alırım diyorumDeğildir inşallah canım sabrın sonu selamet olsun inşallah. Bn de haftaya perşembe gidicem bklm inşallah. Önceden olsa hemen gitmek isterdim yine de zor duruyorum ama işte bu dönemde sık gitmek iyi değil malum salgın artı çocuk. Bklm görürüz inşallah sağlıcakla
Doktor gittin mi canim beta bakıldı mi yadaSat 23 Eylül. Yaş 25. İlk çocuk
şehir Malatya
Günaydın canım bende görebildim ikinci çizgiyiGünaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın amadaha sonraki resimde o 5 dk içinde gördüğüm çizginin kurumuş hali
Mrb bence 2 gün sonra tekrar baktır çok silikte olsa gözüküyor. Bebeğin seninledir umarımGünaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın amadaha sonraki resimde o 5 dk içinde gördüğüm çizginin kurumuş hali
Günaydın canım bende görebildim ikinci çizgiyivar muhtemelen istersen kan ver istersen her sabah idrar testi yaparak koyulaşmasını takip et ama ben kan vermemden yanayım idrar testleri yanıltabilir muhtemelen beta hcg 50 lerde falan çıkacaktır
Teşekkür ederim kızlarMrb bence 2 gün sonra tekrar baktır çok silikte olsa gözüküyor. Bebeğin seninledir umarım
yaş 32 2. çocuk ilk çocuğum 33 aylık 2.5 yaşında bu 2. gebeliğim son adet tarihim 29 eylül 2020 fakat geç döllenme olduğunu kese görnmediğini söyledi salı günü doktor. tahmini doğum tarihi 6 temmuzKızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)
hiç bilgim yok canım bende ankarada yaşıyorum sevtap hocaya ve nesrin fenere gitmiştim şimdi ikisinede gitmek istemiyorumArkadaşlar tekrardan merhaba,
Ben de Ankara da yaşıyorum. Doğum için iki doktor arasında kaldım. Yeşim GÜREL ve Zahide KÜÇÜK . Sizlerin bir fikri var mı acaba bu iki doktor ile ilgili ????
Bursa çekirge doruk hastanesinde 250 tl ücreti. Ama ben doktor tavsiye etmek istemem. Ben memnunum ama sen memnun kalmayabilirsin.Peki suhande hanım hangi hastanede birde muayene ücreti ne kadar biliyor musun?
Günaydın canım benim de göğüs hassiyeyim azaldı, pek bi belirtim yok ama daha erken genelde 6. Haftadan sonra oluyor zatenGünaydin kizlar,
aranizda gögüs hassasiyeti yasayan varmi? Bu durum artarak devam mi edecek bir sure sonra azalacak mi?
Benim BAT gününden beri olan gögüs hassasiyetim iki gündür azaldi ve bu beni endiselendiriyor? Normal bir durum mu yasayan varmi?
Baska belirtileriniz varmi? Benim henuz baska hic belirtim yok ister istemez kafama takiliyor. Normal bir durum mu?
Yalniz degilim demekki bu beni biraz rahatlatti, ilk gebeligim oldugu icin tecrübem yok. Cok erken gitmistim doktora kese göremememistik, haftaya persembe randevum var insallah kese ve kalp atisi görürürüm de endiselerim biraz azalir. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum henüz.Günaydın canım benim de göğüs hassiyeyim azaldı, pek bi belirtim yok ama daha erken genelde 6. Haftadan sonra oluyor zaten
Ben de vücudumda değişik bi sey hissedemeyince panik oluyorum, benim de haftaya perşembe randevum canım inşallah keseyi görür kalp atışlarını duyarız da içimiz rahat ederYalniz degilim demekki bu beni biraz rahatlatti, ilk gebeligim oldugu icin tecrübem yok. Cok erken gitmistim doktora kese göremememistik, haftaya persembe randevum var insallah kese ve kalp atisi görürürüm de endiselerim biraz azalir. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum henüz.
Bende öyle düşünüyorum,ilk gebeligi erken öğrenmiştim 4.hafta da gidip afedersiniz salaklık etmiştik.5.hafta tekrar gittik keseyi görmek icin 6.haftada kesenin icinde oluşum var mı diye gittik 7.haftada kalp atişı için gittikBen sürekli hastaneye gitmek istemiyorum. Hrm kese hem kalp atışı için 1 kere gitmek istiyorum. 7. Haftada gidicem nasipse.
Çoğumuz daha erken olduğu icin hastaneye gitmedik kuzumKızlar keseyi ne zaman gördünüz ? En erken ne zaman görülür ?
Bence var hayırlı olsun canım ❤Günaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın amadaha sonraki resimde o 5 dk içinde gördüğüm çizginin kurumuş hali