2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba değerli anne adayları,

Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.

Saygılarımla
ÜYE ADISATDOĞUM TARİHİYAŞÇOCUK SAYISIŞEHİR
nervouscookie nervouscookie 11 Eylül03.07.202127ikinci çocukbursa
@duyguyigitemre20 Eylültemmuz başı28ilk çocukmersin
Mnkpnda Mnkpnda 23 Eylül30.06.202124ikinci çocukeskişehir
@MelodiXX25 Eylül02.07.202125ilk gebelikistanbul
H herkesgitsinsenkal 27 Eylül04.07.202128ilk çocukyurt dışı
T Tatlibebish 28 Eylül05.07.202134ikinci çocukeskişehir
F firdevsmelisa 29 Eylül04.07.202126ikinci çocukdiyarbakır
@Tek duam274630 EylülTemmuz başı31ilk çocukizmir
@Masalsss3 Ekim10.07.202134ilk çocukankara
@Sine3 Ekim10.07.202135ikinci çocukistanbul
kzlrgn05 kzlrgn05 3 Ekim10.07.202124ilk çocukkayseri
Topsy1 ekim08.07.2021352.çocukkocaeli

Merhaba benim bugün 5. Haftam doldu..acaba doktora gitsek keseyi görebilirmiyiz?kaçıncı haftada kese görünür?

Günaydın Bnm de göğüslerim hem bayağı büyüdüler hemde çok hassaslar belim ve kasık ağrım hala var biraz yorulsam belim kopuyor sanki bide acıkınca midem tuhaflaşıyor bulantı da değil anlayamadım inşallah ilerlemez 😊
Günaydin kizlar,
aranizda gögüs hassasiyeti yasayan varmi? Bu durum artarak devam mi edecek bir sure sonra azalacak mi?
Benim BAT gününden beri olan gögüs hassasiyetim iki gündür azaldi ve bu beni endiselendiriyor? Normal bir durum mu yasayan varmi?
Baska belirtileriniz varmi? Benim henuz baska hic belirtim yok ister istemez kafama takiliyor. Normal bir durum mu?

Biraz sohbet edelim kızlar neler hissediyorsunuz , eşinize nasıl söylediniz kimlere söylediniz hamileliginizi :)

Biraz sohbet edelim kızlar neler hissediyorsunuz , eşinize nasıl söylediniz kimlere söylediniz hamileliginizi :)
Ben sadece eşime söyledim annem ve kaynanam ben söylemeden anladılar. Annem de kardeşlerime babama falan söylemiş.🤣 yani insan derki hamile olan kimse o söylesin dimi. Eşim ağzından kaçırıp halasına söylemiş. Uyardık kimse bilmiyor söylemeyin diye inşallah yayılmaz

Biraz sohbet edelim kızlar neler hissediyorsunuz , eşinize nasıl söylediniz kimlere söylediniz hamileliginizi
Bn kızımda öğrendiğim sonraki günü duyurmadığım kimse kalmadı açıkçası biraz pişman oldum bunda kimse bilmiyor eşim kardeşim ve iş arkadaşlarımın birkaçı biliyor. Eşime kızımda sürprizli bir şekilde söylemiştim ama bunda eczaden kaset aldığı için sonucu hemen bakıp söyledim o yüzden bu gebeliğimi çok klasik geçiyor sanki kızımda heyecan çoktu 😍😂

Eşim biliyor sadece. Bu defa belli olana kadar saklamak istedim. Oğlumda annem söylemeden anlamıştı.
Bir de erken öğrenince çok sabırsızlanıyorlar. En azından 4 ay geçsin istiyorum ^-^

Bnm şuanda sadece eşim ve bir arkadaşim biliyor.testi yapıp sonuç çıkmadan eşimein yanina gittim birlikte bekledik ve gördük çift çizgiyi.he sahi bide kızim a söyledik ama pek umursamadi gibi🤣(10buçuk aylik olduğu için)

İstanbul dan sat 27 Eylül

Doktor gittin mi canim beta bakıldı mi yada
İlk on gün ikişer gün de bir baktırdım doktorum istemedi ama insan stres yapıyor. Düzenli olarak yükseldi en son 3000 lerdeydim ondan sonra yaptırmadım şuan 400.000 felan bulmuştur diye düşünüyorum

Günaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın ama😊 daha sonraki resimde o 5 dk içinde gördüğüm çizginin kurumuş hali
Bence var benim ki de böyle çıkmıştı

Ben sadece eşime söyledim annem ve kaynanam ben söylemeden anladılar. Annem de kardeşlerime babama falan söylemiş.🤣 yani insan derki hamile olan kimse o söylesin dimi. Eşim ağzından kaçırıp halasına söylemiş. Uyardık kimse bilmiyor söylemeyin diye inşallah yayılmaz
Ya ben de ben söylemeden anlarlar diye korkuyorum:)
Eşim biliyor sadece. Bu defa belli olana kadar saklamak istedim. Oğlumda annem söylemeden anlamıştı.
Bir de erken öğrenince çok sabırsızlanıyorlar. En azından 4 ay geçsin istiyorum ^-^
Kesinlikle katılıyorum erken duyunca insanlar sürekli soru sorup duruyor bi de :)
Bnm şuanda sadece eşim ve bir arkadaşim biliyor.testi yapıp sonuç çıkmadan eşimein yanina gittim birlikte bekledik ve gördük çift çizgiyi.he sahi bide kızim a söyledik ama pek umursamadi gibi🤣(10buçuk aylik olduğu için)
Ya yerim abla mi olacak minnoş:) Benim de eşim ve bir arkadaşım biliyor sadece eşim duyunca inanamadı çünkü regl belietileri gibi belirtilerjm vardi cok umutsuzdu bir de erken öğrenmiştim o sanıyormuş ki 2 3 hafta geçecek öyle öğrenilecek şok oldu :) Hala her gün bana kesin hamilesin demi diye soruyor 😂

Günaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye yine görmeye devam ediyorum.. fotoğraflada hiç oynayamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın ama😊 daha sonraki resimde o 5 dk içinde gördüğüm çizginin kurumuş hali
Bence de var gibi kuzum ama daha erken tam bat gününde tekrar yap sonra kan ver bence

X