Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de aynı kusturmayacak kadar bulantı uyku hazımsızlık bideBende akşamları hafif bulantı oluyor ama kusma yok, bir de uykum var sürekli:))
Sen doktora ne zaman gidecektin kuzumBenim de aynı kusturmayacak kadar bulantı uyku hazımsızlık bide
Bu hafta gidicem kuzum cumartesi inşallah kalp atışlarını duyarım çok heycanlıyımSen doktora ne zaman gidecektin kuzum
Ay hadi inşallah kuzum çok heyecanlı ya gittiğinde tam ne kadarlık olacak :) Bende haftaya perşembeye randevu aldim bakalim :)Bu hafta gidicem kuzum cumartesi inşallah kalp atışlarını duyarım çok heycanlıyım
Ay olarak 52. Aylık benimkide tam :) hangi doktora gitmeyi planlıyorsun33 aylık ^-^
Sanırım gittiğim de 6+3 yada 6+2 oluyo bir gün oynuyabiliyo ama 6 küsür olucağı kesinAy hadi inşallah kuzum çok heyecanlı ya gittiğinde tam ne kadarlık olacak :) Bende haftaya perşembeye randevu aldim bakalim :)
Bende aynı yemek ten sonra halsizlik sanki mide üstüne biri oturmuş gibi sonra geçiyorBenim de aynı kusturmayacak kadar bulantı uyku hazımsızlık bide
5+5 olacak benim ya :) Ama dün beta 1500 çıkınca randevu aldim kalp atışını belki duyamam ama bilmiyorum ya insallah duyarız:)Sanırım gittiğim de 6+3 yada 6+2 oluyo bir gün oynuyabiliyo ama 6 küsür olucağı kesin
Demekki çocuğumuz aynıyızSanırım gittiğim de 6+3 yada 6+2 oluyo bir gün oynuyabiliyo ama 6 küsür olucağı kesin
Daha baktırma canım kesen gözükür muhtemelen zaten 1500 üstünü görebiliyor doktorularBende aynı yemek ten sonra halsizlik sanki mide üstüne biri oturmuş gibi sonra geçiyor
Beta baktırdım ben 1777 çıktı son sat 27 Eylül acep iki gün sonra birdaha baktirsam mi
Senin sat kaç5+5 olacak benim ya :) Ama dün beta 1500 çıkınca randevu aldim kalp atışını belki duyamam ama bilmiyorum ya insallah duyarız:)
3 ekim sar, 26 gün-de bir regl oluyordumSenin sat kaç
Ne bilim için rahat etsin diye sağlık ocağı baktirip haftaya randevu alıp gitmek istiyorum eşim çok kızıyor kafana takma diye ama elimde olan bişey değil Allah'ım halkımızdan hayırlısı inşallahDaha baktırma canım kesen gözükür muhtemelen zaten 1500 üstünü görebiliyor doktorular
Benim 27 Eylül ama ben 34 veya 35 oluyordum3 ekim sar, 26 gün-de bir regl oluyordum
Normal kuzum beta sen ne zamana gideceksin doktoraBenim 27 Eylül ama ben 34 veya 35 oluyordum
Ben pazartesi gibi düşünüyorum sen ne zaman gideceksinNormal kuzum beta sen ne zamana gideceksin doktora
Ben de haftaya perşembeye randevu aldim canım, özel de 10 gün içinde tekrar muayene sansi oluyor bi gideyim gerek görürse bi daha giderim sonraBen pazartesi gibi düşünüyorum sen ne zaman gideceksin
Bilgilerini yaz da tabloya ekleyim seni de kuzumBen pazartesi gibi düşünüyorum sen ne zaman gideceksin
Özellikle açken aşırı midem çalkalanıyor. Şuan için kusma yok ama her an olabilir. Çok yorgun hissediyorum. Gögüs hassasiyeti çok var. Kasıklarım ağrıyor ve sürekli adet oldum zannediyorum.Kızlar belirtileri başlayan var mı aranızda