- 31 Ekim 2020
- 686
- 502
- 34
Ben de haftaya perşembeye randevu aldim canım, özel de 10 gün içinde tekrar muayene sansi oluyor bi gideyim gerek görürse bi daha giderim sonra
Benim kasıklarım ağrı beni korkutuyor dediğin sanki heran bişey olacak gibiyim Allahim seni korusunÖzellikle açken aşırı midem çalkalanıyor. Şuan için kusma yok ama her an olabilir. Çok yorgun hissediyorum. Gögüs hassasiyeti çok var. Kasıklarım ağrıyor ve sürekli adet oldum zannediyorum.
Ben bazen gebe olduğunu unutuyorum o derece belirtisizizleşiyorumÖzellikle açken aşırı midem çalkalanıyor. Şuan için kusma yok ama her an olabilir. Çok yorgun hissediyorum. Gögüs hassasiyeti çok var. Kasıklarım ağrıyor ve sürekli adet oldum zannediyorum.
Öğlede olunca bişey oldu diyip piskilok kendi dinliyorumBen bazen gebe olduğunu unutuyorum o derece belirtisizizleşiyorum
Amin canım hepimizi korusun inşallah. ❤Benim kasıklarım ağrı beni korkutuyor dediğin sanki heran bişey olacak gibiyim Allahim seni korusun
Ohh rahat senin deseneBen bazen gebe olduğunu unutuyorum o derece belirtisizizleşiyorum
Canım sen bilgilerni yaz istersen seni listeye eklesinÖğlede olunca bişey oldu diyip piskilok kendi dinliyorum
Aman maşallah diyeyimOhh rahat senin desene
Kanda kesin çıkar kuzum ama idrar için garanti bişey diyemiyorum çıkadabilir çıkmayadabilirKızlar merhaba
Benim 13 ekim son adet tarihimdi. 25 ekimde yumurtam çatlamıştı. Bat 8 kasım. Sizce hamile olduğumu normal kaset testte yarın sabah ki idrarda silikte olsa görebilir miyim? Ya da kanda kesin çıkar mı ? Bilginizi almak istedim sizler nasıl öğrendiniz
kaset testle zor kuzum, erken gebelik testinde silik de olsa çıkma ihtimali daha yüksekKızlar merhaba
Benim 13 ekim son adet tarihimdi. 25 ekimde yumurtam çatlamıştı. Bat 8 kasım. Sizce hamile olduğumu normal kaset testte yarın sabah ki idrarda silikte olsa görebilir miyim? Ya da kanda kesin çıkar mı ? Bilginizi almak istedim sizler nasıl öğrendiniz
Kanda kesin çıkar kuzum ama idrar için garanti bişey diyemiyorum çıkadabilir çıkmayadabilir
Teşekkür ederim kızlarkaset testle zor kuzum, erken gebelik testinde silik de olsa çıkma ihtimali daha yüksek
Sühendan Benderli . Oğlumda da onu tercih etmiştim. Fazla kilo alma ve sağlıksız beslenmeye tahammülü yok ve biraz kaba ama işinde iyi biri. Oğlumu 40+2de doğum yaptım ve o zamana kadar bekledik. Başka doktor olsaydı sezaryen yapmıştı.Ay olarak 52. Aylık benimkide tam :) hangi doktora gitmeyi planlıyorsun
Canım hayırlı olsun betanı 3 gün sonra tekrar ölçür:) Tam ne kadarlık sat ne zamanSağlık ocağındaki kan sonucu hala çıkmadı... Bende gidip özelde kan verdim. Eve geldim.. Az önce çıktı sonucum. B Hcg 144
Sat bilmiyorum. Çünkü 8 aylık oğlum var. Doğumdan beri 2 kez regl oldum. Ama şüpheli tek ilişkinin üzerinden 17 gün geçti. Onu biliyorum. Daha öncesinde bir aya yakın oğlumla uyuduk zaten. Kendisi çok yaramazdır daCanım hayırlı olsun betanı 3 gün sonra tekrar ölçür:) Tam ne kadarlık sat ne zaman