- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
İlk zamanlar yoktu canım ama küçük büyüdükçe daha çok üstüme düştü bu sefer ister istemez büyükte de kıskançlık başladıBende bu pazar yapacağım doğum günü partisini. Yani aile içinde, bahçemizde.
Cok şükür 3 taneyle sağa koştur sola koştur. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş cnm
Senin büyük kız kıskanıyor mu?
Maşallah. Sende sıra o zmn. Geç bile kaldın. Aralarında fazla yaş farkı olmicak. Zor olacak. Bizde bile 2 yaş 2,5 Ay vardı. İlk başta bir iki hafta iyi. Sonra ufaklarda ilgi bekliyor. İkiside küçük
Bu devirde 1 tane bile zor bacımyokmu yeni hamile kalan
aslında öyle cnm kesinlikle...Bu devirde 1 tane bile zor bacıminsan kara kara düşunüyor
Hepsinin perti cıktı birleri 1 çocukla birileri 2 çocukla birilerinin 3 çocukla birileride bir çocuk artigünaydınnnnnnnnnn
datlu temmuz annelerii
eskidinizmi ne olduuuğğğğğğğğğğğğğ
sesiniz çıkmıyor
ben tek çocukla gümmmmmmmmmHepsinin perti cıktı birleri 1 çocukla birileri 2 çocukla birilerinin 3 çocukla birileride bir çocuk artiallah sonumuzu hayır etsin
Zor ya inan tek çocuğa hamile olduğunuzda keyif sürüyormuşuz hey gidi günler heyy rüyası bile güzelben tek çocukla gümmmmmmmmm
minco çalışıyormusun senZor ya inan tek çocuğa hamile olduğunuzda keyif sürüyormuşuz hey gidi günler heyy rüyası bile güzelbirde iş de insanı yoruyor iş ev cocuk hamilelik allahhh
Evet canim memurumminco çalışıyormusun sen
o zaman daha zor oluyor evetEvet canim memurum
Seni takipteyim canım
İyi sayılır canım ben de troidle ile ilgili bir rahatsızlık çıktı graves. Tedavi görüyorum. Sen nasılsın? Ne zaman doğum gününüz?Glnkymn cnm nasılsınnnnnnnnn
bende seniSeni takipteyim canım
çok geçmiş olsun cnmİyi sayılır canım ben de troidle ile ilgili bir rahatsızlık çıktı graves. Tedavi görüyorum. Sen nasılsın? Ne zaman doğum gününüz?
Evet canım ilaç tedavisi oluyorum şu an geçmezse atom veya ameliyat dedi. Aaaa iyi ki doğmuş papatyan.bende seni
nabıon bakem
ne zaman gelion
çok geçmiş olsun cnm
ilaçlarla felan tedavisi olan bişidir demi
bizim doğum günümüz salı günüydü cnm :)
inşallah gerek kalmadan geçer cnm.. çok geçmiş olsunEvet canım ilaç tedavisi oluyorum şu an geçmezse atom veya ameliyat dedi. Aaaa iyi ki doğmuş papatyan.Nice mutlu senelere ❤Nasıl geçti doğum gününüz?
Ben de aynen öyle düşünüyorum canım fotoğraf çekimi yapacaz doğum gününden birkaç gün önce hatıra kalsın diye. Doğum gününde de aile arası küçük birşey. Zaten hatırlamayacaklar 1. Doğum gününü.inşallah gerek kalmadan geçer cnm.. çok geçmiş olsun
saol teyzesi
öyle bişi yapmadık pek biz
evde pastasını aldık arkada iyiki doğdun yazısı birkaç balon tmm
aynen fotoğraflar anı kalıyorBen de aynen öyle düşünüyorum canım fotoğraf çekimi yapacaz doğum gününden birkaç gün önce hatıra kalsın diye. Doğum gününde de aile arası küçük birşey. Zaten hatırlamayacaklar 1. Doğum gününü.