2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İlk zamanlar yoktu canım ama küçük büyüdükçe daha çok üstüme düştü bu sefer ister istemez büyükte de kıskançlık başladı mesela ona yemek yediriyorum banada yedirsene onu kucağına alıyosun benide kucakla vs.gibi şeyler.şimdi büyük kreşe gidiyor o yüzden biraz rahatım akşamdan akşama uğraşıyorum

Seni takipteyim canım
bende seni
nabıon bakem
ne zaman gelion

İyi sayılır canım ben de troidle ile ilgili bir rahatsızlık çıktı graves. Tedavi görüyorum. Sen nasılsın? Ne zaman doğum gününüz?
çok geçmiş olsun cnm
ilaçlarla felan tedavisi olan bişidir demi
bizim doğum günümüz salı günüydü cnm :)

bende seni
nabıon bakem
ne zaman gelion

çok geçmiş olsun cnm
ilaçlarla felan tedavisi olan bişidir demi
bizim doğum günümüz salı günüydü cnm :)
Evet canım ilaç tedavisi oluyorum şu an geçmezse atom veya ameliyat dedi. Aaaa iyi ki doğmuş papatyan.Nice mutlu senelere ❤Nasıl geçti doğum gününüz?

Evet canım ilaç tedavisi oluyorum şu an geçmezse atom veya ameliyat dedi. Aaaa iyi ki doğmuş papatyan.Nice mutlu senelere ❤Nasıl geçti doğum gününüz?
inşallah gerek kalmadan geçer cnm.. çok geçmiş olsun
saol teyzesi
öyle bişi yapmadık pek biz
evde pastasını aldık arkada iyiki doğdun yazısı birkaç balon tmm

inşallah gerek kalmadan geçer cnm.. çok geçmiş olsun
saol teyzesi
öyle bişi yapmadık pek biz
evde pastasını aldık arkada iyiki doğdun yazısı birkaç balon tmm
Ben de aynen öyle düşünüyorum canım fotoğraf çekimi yapacaz doğum gününden birkaç gün önce hatıra kalsın diye. Doğum gününde de aile arası küçük birşey. Zaten hatırlamayacaklar 1. Doğum gününü.

aynen fotoğraflar anı kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…