2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar Aralık 2022 topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim

Merhabalar, 1 yaş olmak üzere bebişler, bizimki diş çıkarma dönemine girdi, kilo vermiş bebitom 1 kiloya yakın en son kontrole göre. Evde tartıldık. Ne yapmak lazım üzüldüm valla

Kızlar Aralık 2022 topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Ben bu topikte o sıkıntıyı yazan görmedm cnm hiç
Allah gönlüne ferahlık versn

Merhabalar, 1 yaş olmak üzere bebişler, bizimki diş çıkarma dönemine girdi, kilo vermiş bebitom 1 kiloya yakın en son kontrole göre. Evde tartıldık. Ne yapmak lazım üzüldüm valla
Artık boya gidiyor kilolar
Bide cok hareketlililer
Bizim kızda 500 gr vermiş normal bence

İyiyiz hatta kimilerimiz 2.ye hamile
Ben hala yermde sayıyorum
Kimler hamile
Evde yürüyen küçük adamimla uğraşıyorum ben arada girip bakıyorum ne var ne yok herkeste aynı benim dertlerden varmı diye okuyup kendimi teselli ediyorum sende ne var ne yok
Herkeste aynı şeyler, ben 3 tanesinin arkasından koşuyorum ya

Sağolasın canım biraz daha iyi şuan çok şükür ama iyice huyu değişti
Ahh canım tahmin edebiliyorum çocuklarda da böyle birşey var işte hastanınca huyu değişir derler benim büyük kızda öyle olmuştu hastalandığı zaman huyu değişirdi sevdiği şeyi sevmez sevmediği şeyi sever olurdu.işte böyle böyle büyüyorlar ne yapalım illaki hastalanacaklar tabi Rabbim dermansız dert hastalık vermesin şükür bugünlerimize

Şükür iyiyiz canım sen nasılsın?Bu Cuma kıza doğum günü partisi yapıcam parti hazırlıklarıyla uğraşıyorum kızdan vakit buldukça sen neler yapıyosun nasıl gidiyo 2 prenses 1 prensle
Bende bu pazar yapacağım doğum günü partisini. Yani aile içinde, bahçemizde.

Cok şükür 3 taneyle sağa koştur sola koştur. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş cnm

Senin büyük kız kıskanıyor mu?
ne yemek var

She-Raa M Mincir38 kzlrgn05 hatırladıklarım

kız isizn orda yapsana ne edecen ankaradaaaaaaa
misery89 gel cano bak ankarada çekim arıolar
Maşallah. Sende sıra o zmn. Geç bile kaldın. Aralarında fazla yaş farkı olmicak. Zor olacak. Bizde bile 2 yaş 2,5 Ay vardı. İlk başta bir iki hafta iyi. Sonra ufaklarda ilgi bekliyor. İkiside küçük

geçççmii kaldımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…