- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
Çok geçmiş olsun, umarım her şey kolayca yoluba girer. Nerede oturuyorsunu? Önereceğimiz bir doktor bakalımKızlar Aralık 2022 topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Ben bu topikte o sıkıntıyı yazan görmedm cnm hiçKızlar Aralık 2022 topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Artık boya gidiyor kilolarMerhabalar, 1 yaş olmak üzere bebişler, bizimki diş çıkarma dönemine girdi, kilo vermiş bebitom 1 kiloya yakın en son kontrole göre. Evde tartıldık. Ne yapmak lazım üzüldüm valla
Gece 12 de devam sütü içiyordu sabaha kadar uyuyordu uyanırsa su veriyordum hafif sallama tamam. Mama bitti almasam mı acaba gerek yok yatmadan önce yoğurt veririm dedim ama aptamil gibi uyutmadı sanki.Gece uyanınca ne yapıyordun nasıl geri uykuya dalıyordu
Şimdi buldum kız, sağol. Naber kanka naptin ne var ne yok ben girmeyeli
İyiyiz hatta kimilerimiz 2.ye hamileŞimdi buldum kız, sağol. Naber kanka naptin ne var ne yok ben girmeyeli
Evde yürüyen küçük adamimla uğraşıyorum benKızlar nasılsınız, Bayadır Burda aktif değildim.
Nerde olabiliriz ya ocak başında ya çocuk peşindehu hu anneler nerdesiniz
Kimler hamileİyiyiz hatta kimilerimiz 2.ye hamile
Ben hala yermde sayıyorum
Herkeste aynı şeyler, ben 3 tanesinin arkasından koşuyorum yaEvde yürüyen küçük adamimla uğraşıyorum benarada girip bakıyorum ne var ne yok herkeste aynı benim dertlerden varmı diye okuyup kendimi teselli ediyorum sende ne var ne yok
Ahh canım tahmin edebiliyorumSağolasın canım biraz daha iyi şuan çok şükür ama iyice huyu değişti
Şükür iyiyiz canım sen nasılsın?Bu Cuma kıza doğum günü partisi yapıcam parti hazırlıklarıyla uğraşıyorum kızdan vakit buldukçaKızlar nasılsınız, Bayadır Burda aktif değildim.
Nerde olabiliriz ya ocak başında ya çocuk peşinde
Kimler hamile
Herkeste aynı şeyler, ben 3 tanesinin arkasından koşuyorum ya
kız isizn orda yapsana ne edecen ankaradaaaaaaaAnkarada güzel 1 yaş çekimi yapan birisini biliyormusunuz kızlar
Bende bu pazar yapacağım doğum günü partisini. Yani aile içinde, bahçemizde.Şükür iyiyiz canım sen nasılsın?Bu Cuma kıza doğum günü partisi yapıcam parti hazırlıklarıyla uğraşıyorum kızdan vakit buldukçasen neler yapıyosun nasıl gidiyo 2 prenses 1 prensle
Maşallah. Sende sıra o zmn. Geç bile kaldın. Aralarında fazla yaş farkı olmicak. Zor olacak. Bizde bile 2 yaş 2,5 Ay vardı. İlk başta bir iki hafta iyi. Sonra ufaklarda ilgi bekliyor. İkiside küçük
geçççmii kaldımmmmmmmmmmmmmmBende bu pazar yapacağım doğum günü partisini. Yani aile içinde, bahçemizde.
Cok şükür 3 taneyle sağa koştur sola koştur. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş cnm
Senin büyük kız kıskanıyor mu?
Maşallah. Sende sıra o zmn. Geç bile kaldın. Aralarında fazla yaş farkı olmicak. Zor olacak. Bizde bile 2 yaş 2,5 Ay vardı. İlk başta bir iki hafta iyi. Sonra ufaklarda ilgi bekliyor. İkiside küçük