bu oğlanlar hep anacıBenim oğlum 3 aydır diyor ayneeee diye. Baba demiyor
Benim kız da baaabaaa babaa diye evin içinde geziyor okadar güzel diyorki ağzı dolu dolu yavaş yavaş ann ann diyor e Nezmaan gelir bilmembu oğlanlar hep anacı
Alışkanlık olayına kesinlikle katılıyorumdoktorumuz sütü verebilirsiniz dedi ama sütü bende tercih etmiyorum vermiecem
kefir verecem kefirin yararı çok
benm kızım yemek konusunda iyi herşeyi yiyor ama mama sanki bende alışılmışlık yaptı
hahaha bebe yerine kendimi boşlukta hissetim
Benimkiler mi problemli arkadaşBenim kız da baaabaaa babaa diye evin içinde geziyor okadar güzel diyorki ağzı dolu dolu yavaş yavaş ann ann diyor e Nezmaan gelir bilmem
benmkide çok içten baaaa baaa diorBenim kız da baaabaaa babaa diye evin içinde geziyor okadar güzel diyorki ağzı dolu dolu yavaş yavaş ann ann diyor e Nezmaan gelir bilmem
ben 2 gündür yavaş yavaş kestim mamayıAlışkanlık olayına kesinlikle katılıyorum
Hayvan gibi yemek yemiş olsalar bile o biberondan illa iki fırt çekecekler
bence bunlar işine geleni diyorlarBenimkiler mi problemli arkadaş
Bi tanesinde henüz anlamlı kelime yok gıdıgıdı bıdıbıdı geziyor
Diğeri de tuvtuv diyor(tuvalet), tarçın diyor(kedimizin ismi), ayagıdı diyor(ayakkabı) ama anne demiyor
Baba da demiyor
Tarcini iyi demis masalalh biride temiz çocuk tuvalete götür diyor daha ne desin boşver anneyi babayiBenimkiler mi problemli arkadaş
Bi tanesinde henüz anlamlı kelime yok gıdıgıdı bıdıbıdı geziyor
Diğeri de tuvtuv diyor(tuvalet), tarçın diyor(kedimizin ismi), ayagıdı diyor(ayakkabı) ama anne demiyor
Baba da demiyor
Zaten babası o baba dedikce içinin yağları eriyor babannn gurbannnn olsun diye evde geziyorlar birde acayip gell gell gell diyor elleriydi hareketi yapa yapa birde şaşırıyor ağzına elini koyarak tatlılar yaa bazen diyorum bakalom gelem nasıl olacak kızıma benzeyecekmi onu nasıl seveceğiz diye sorguluyor insanbenmkide çok içten baaaa baaa dior
hay diorum ya ne babası
cici anne tatlı anne
ben 2 gündür yavaş yavaş kestim mamayıbitek sabahları veriyorum ilk uyandığında
oda işe gitmek zorundaym die kahvaltı ettirme sürem kısıtlı
yakında anneme salıp onuda vermiecem
ama gece mama almadığı için çok uyanıyorbakalım kaç gün sürecek alışmak
bence bunlar işine geleni diyorlar
acaba bize küfürde ediolarmıdır istedikleri olmadığında
Begüm kesin ediyor ondan eminimbenmkide çok içten baaaa baaa dior
hay diorum ya ne babası
cici anne tatlı anne
Tuvaleti yapmadan önce dese keşke bi deTarcini iyi demis masalalh biride temiz çocuk tuvalete götür diyor daha ne desin boşver anneyi babayi
Zaten babası o baba dedikce içinin yağları eriyor babannn gurbannnn olsun diye evde geziyorlar birde acayip gell gell gell diyor elleriydi hareketi yapa yapa birde şaşırıyor ağzına elini koyarak tatlılar yaa bazen diyorum bakalom gelem nasıl olacak kızıma benzeyecekmi onu nasıl seveceğiz diye sorguluyor insan
Benim oğlan banyo kapısını açık gördüğü anda dalıyor içeri. Tam girmeden yakalarsam hayır, cıss diyorum. Olduğu yere oturuyor , ağlıyor hıçkıra hıçkırabenmkide çok içten baaaa baaa dior
hay diorum ya ne babası
cici anne tatlı anne
Begüm kesin ediyor ondan eminim
yaa kurban olsun teyzesiBenim oğlan banyo kapısını açık gördüğü anda dalıyor içeri. Tam girmeden yakalarsam hayır, cıss diyorum. Olduğu yere oturuyor , ağlıyor hıçkıra hıçkıraasla giremiyor banyoya mama sandalyesinde otururken sinirlenirse ellerini önündeki tablaya vuruyor, da daaaa diye bağırıyor konuşma konusunda; baba demeyi seviyor, kapı çıtırdasa kapıya bakıyor , babaaa diyor . Ama anne yok. Sadece ağlarken innee diyor. Onu da ben anne olarak kabul etmiyorum telefonu eline alıyor, alo der gibi şeyler söylüyor , konuşuyor ama tabi biz anlamıyoruz ne dediğini
Sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor bizesenin kızlar çok fena
ikiz demeye bin şahit
bence 5-6 yaşlarındalar
bizimkileri yolarlar yada kapışırlar başa baş
yaa kurban olsun teyzesi
temmuz oğlanları daha akıllı sanki
bakalım ikincisi ne olcak
ay evet merkeze uzak orası.. aslında uzak değil yarım saat..Bal0ncuk canım tayinler açıldı bize. Antakya yazamıyorum maalesef. Çünkü sadece Bohşin köyü açılmış ve sınırda bir köy. Biz de ilçe yazacağız
İlçe merkezi olur canım. Puanlarımız güzelay evet merkeze uzak orası.. aslında uzak değil yarım saat..
ama ilçelerin merkezi geliyorsa daha mantıklı
ilçe yazıpta teeeeeee ilçenin bilmem ne köyüne gitmekte var
Ay o bohşin senelerdir dolamadı ya benim de her tayin döneminde karşıma çıkardı. Yıllar geçti demek hâlâ aynı. İlçeler konusunda yardıma ihtiyacın olursa yıllarca tercih yapmış biri olarak buradayımBal0ncuk canım tayinler açıldı bize. Antakya yazamıyorum maalesef. Çünkü sadece Bohşin köyü açılmış ve sınırda bir köy. Biz de ilçe yazacağız
hadi hakkınızda hayırlısıİlçe merkezi olur canım. Puanlarımız güzel
Kırıkhan da çok kötü değil ya idare ediyoruz. Memleketi olmayan belki sevmeyebilir tabihadi hakkınızda hayırlısı
ama puanlar güzel olupta kırıkhan reyhanlı felanda yazmayın cnm
iskenderun merkez
arsuz merkez
dörtyol felan yazın bari
valla biz eşim için bohşine bile razıyız
peki benm seni dörtyolda sanmamKırıkhan da çok kötü değil ya idare ediyoruz. Memleketi olmayan belki sevmeyebilir tabi
O kadar değiller de bazı hareketleri ne doğurduğum konusunda şüpheye düşürüyor benisenin kızlar çok fena
ikiz demeye bin şahit
bence 5-6 yaşlarındalar
bizimkileri yolarlar yada kapışırlar başa baş
yaa kurban olsun teyzesi
temmuz oğlanları daha akıllı sanki
bakalım ikincisi ne olcak
Olabilir canım kafalar karışıkpeki benm seni dörtyolda sanmam