günaydınnnnnnnnnn
datlu temmuz annelerii
eskidinizmi ne olduuuğğğğğğğğğğğğğ
sesiniz çıkmıyor
nice mutlu seneleri olsun inşallah prensesinPazartesi kızımızın doğumgünüydu. Sadece 3 kisi kutladik anne baba ve bebek olarakbir de fotograf cektirdik fotografcida o kadar agladi ki tek basina foto cekilemedi cunku kucaktan indiremedik ailecek cekildik biz de.
1 haftadir pertimiz cikti sabah 5 olunca uyaniyor kesinlikle geri uyumuyor. En gec 6 30da uyandiginda seviniyoruz yani.
Hala yuruyemiyor kizim. Tutunup kalkiyor siraliyor ancak elinden tutunca yuruyor.1 ay icinde yurur diye umuyorum bakalim.
Bu aralar en sevimli halleri galiba iyice de akıl sahibi oldular kizima doyamaz oldum
Maşallah prensesePazartesi kızımızın doğumgünüydu. Sadece 3 kisi kutladik anne baba ve bebek olarakbir de fotograf cektirdik fotografcida o kadar agladi ki tek basina foto cekilemedi cunku kucaktan indiremedik ailecek cekildik biz de.
1 haftadir pertimiz cikti sabah 5 olunca uyaniyor kesinlikle geri uyumuyor. En gec 6 30da uyandiginda seviniyoruz yani.
Hala yuruyemiyor kizim. Tutunup kalkiyor siraliyor ancak elinden tutunca yuruyor.1 ay icinde yurur diye umuyorum bakalim.
Bu aralar en sevimli halleri galiba iyice de akıl sahibi oldular kizima doyamaz oldum
Canım bizimki yürüdükten sonra emekledinice mutlu seneleri olsun inşallah prensesin
yaaa benmkide uykuya sevmez oldu.. bu dönemlerde atak dönemimi var acaba.. oynatmama az kaldı
bizimki tutunarak yürüyor, geç emekleyen beeb şimdi evin heryerini dolanıp dolapları açıyor ama yürüme 0ben 3 aya kadar yürürse iyi die şükrediyorum
benmim kızımda tutunarak yürümeye başladıktan snra emeklediMaşallah prensesebizimde partimiz bugüne kaldı.doğum günümüz bayramın 1.gününe denk geliyodu anca bugüne yer bulabildim. Dünde 1 yaş çekimimiz vardı baya yorulduk bizim kız 10.5 aylıkken yürümeye başladı birde yürüteç kullanmayın demişlerdi bana 5 aylıktan itibaren kullanıyodum 9.aydan itibaren onda durmak istemedi sıraladı adımladı derken 10.5aylıktı kendi kendine her yere gittiği
Canım bizimki yürüdükten sonra emeklediyere düşünce nasıl kalkacağını araştırırken emeklemeyi keşfetti
Aynen canım mesela diğer kızım hiç kullanmadı yürüteci içine bırakınca bağırıyodu dışından itekleyerek yürüdübenmim kızımda tutunarak yürümeye başladıktan snra emekledi
ama yürütec bizde ters tepti mesela... farkettim ve hemen ortadan kaldırdım
bebekten bebeğe değişiyor demek ki
maşallah kuzuya
Atak dönemi mi diye ben de arştırdım ama bu aralar yok görünüyor acaba bizimkiler kendi ataklarını mı geliştirdilernice mutlu seneleri olsun inşallah prensesin
yaaa benmkide uykuya sevmez oldu.. bu dönemlerde atak dönemimi var acaba.. oynatmama az kaldı
bizimki tutunarak yürüyor, geç emekleyen beeb şimdi evin heryerini dolanıp dolapları açıyor ama yürüme 0ben 3 aya kadar yürürse iyi die şükrediyorum
Bence folikasit bebeleri 2 yaş sendromunu 1 yaşa indirdilerAtak dönemi mi diye ben de arştırdım ama bu aralar yok görünüyor acaba bizimkiler kendi ataklarını mı geliştirdiler
Merhaba kaç defa k Cc mama veriyorsunuz günde ?Selam kızlar nasılsınız
Bayramdan önce kızıma emziği bıraktırmıştım
Dünde odasını ayırdım... Hiçte zorlanmadık inşallah böyle devam eder
Mama konusunda ne düşümüosunuz?
Yani biliosnz benm kızım emmedi
Emmediği için 5 aya yakn süt sağdım sonra sütüm çekti veremedm mama ile büyüdü halada öyle.. Ama malum ek gıdada anne sütününde mamanında yeri artk giderek azalıyır..
Mamalar içeriğininde ne kdar temz olduğu soru işareti elbetteki..
Acaba diyorum bıraktırsam mı?
Salı günü 1 yaş için genel kan tahlilimiz
Dr kontrolümüz ve menenjit aşımız vR
Bakalm dr mama içn ne diecek
MerhabaMerhaba kaç defa k Cc mama veriyorsunuz günde ?
Allah kolaylık versin cnm. Zor ya çocuk büyütmekİlk zamanlar yoktu canım ama küçük büyüdükçe daha çok üstüme düştü bu sefer ister istemez büyükte de kıskançlık başladımesela ona yemek yediriyorum banada yedirsene onu kucağına alıyosun benide kucakla vs.gibi şeyler.şimdi büyük kreşe gidiyor o yüzden biraz rahatım akşamdan akşama uğraşıyorum
gözünüz aydınnnnnnnnnnnnnnOğlum bugün ilk defa emekledi çok duygulandım
Ben mama kullanıyorum. Doktora 1 yaş için götürmedim ama tahminmi söyleyim. Mama vermek daha iyi sanki. İçinde vitaminler falan var. Özellikle dis dönemlerinde çocuklar iştahsız oluyor. Ve sadece mama içiyor. İnek sütünü şuan bir çok doktor sağlıksız buluyor. Ben arada sütlü birşeyler hazırlıyorum ama rutin de süt vermiyorum. Mamayı da zaten eskisi gibi icmiyorlar.sadece mama kullanan annelere sesleniyorum
1 yaşına gelmiş mamayla büyüyen.. 1 yaş kontrolünde mamayı kestimi doktorunuz?
doktorumuz sütü verebilirsiniz dedi ama sütü bende tercih etmiyorum vermiecemBen mama kullanıyorum. Doktora 1 yaş için götürmedim ama tahminmi söyleyim. Mama vermek daha iyi sanki. İçinde vitaminler falan var. Özellikle dis dönemlerinde çocuklar iştahsız oluyor. Ve sadece mama içiyor. İnek sütünü şuan bir çok doktor sağlıksız buluyor. Ben arada sütlü birşeyler hazırlıyorum ama rutin de süt vermiyorum. Mamayı da zaten eskisi gibi icmiyorlar.
Canım benim bebem sadece yatmadan önce 3-4 ölçek mama içiyor. Eğer içmezse gece kalktığında içiriyorumsadece mama kullanan annelere sesleniyorum
1 yaşına gelmiş mamayla büyüyen.. 1 yaş kontrolünde mamayı kestimi doktorunuz?
demek herkes bu civarlarCanım benim bebem sadece yatmadan önce 3-4 ölçek mama içiyor. Eğer içmezse gece kalktığında içiriyorum
Benim oğlum 3 aydır diyor ayneeee diye. Baba demiyorgünaydın kızlarrrrrrrrrrr
dün kızım ilk defa anne dedi gözyaşım pıt
dün 3 kere felan dedi.. ama bir daha demedi
umudum artık babaaaaaaa duymamak