2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
günaydınnnnnnnnnn

datlu temmuz annelerii

eskidinizmi ne olduuuğğğğğğğğğğğğğ

sesiniz çıkmıyor :rapci: :rapci: :rapci: :rapci:

Pazartesi kızımızın doğumgünüydu. Sadece 3 kisi kutladik anne baba ve bebek olarak😊 bir de fotograf cektirdik fotografcida o kadar agladi ki tek basina foto cekilemedi cunku kucaktan indiremedik ailecek cekildik biz de.
1 haftadir pertimiz cikti sabah 5 olunca uyaniyor kesinlikle geri uyumuyor. En gec 6 30da uyandiginda seviniyoruz yani.
Hala yuruyemiyor kizim. Tutunup kalkiyor siraliyor ancak elinden tutunca yuruyor.1 ay icinde yurur diye umuyorum bakalim.
Bu aralar en sevimli halleri galiba iyice de akıl sahibi oldular kizima doyamaz oldum🤗

Pazartesi kızımızın doğumgünüydu. Sadece 3 kisi kutladik anne baba ve bebek olarak😊 bir de fotograf cektirdik fotografcida o kadar agladi ki tek basina foto cekilemedi cunku kucaktan indiremedik ailecek cekildik biz de.
1 haftadir pertimiz cikti sabah 5 olunca uyaniyor kesinlikle geri uyumuyor. En gec 6 30da uyandiginda seviniyoruz yani.
Hala yuruyemiyor kizim. Tutunup kalkiyor siraliyor ancak elinden tutunca yuruyor.1 ay icinde yurur diye umuyorum bakalim.
Bu aralar en sevimli halleri galiba iyice de akıl sahibi oldular kizima doyamaz oldum🤗
nice mutlu seneleri olsun inşallah prensesin :KK36:
yaaa benmkide uykuya sevmez oldu.. bu dönemlerde atak dönemimi var acaba.. oynatmama az kaldı :KK70:
bizimki tutunarak yürüyor, geç emekleyen beeb şimdi evin heryerini dolanıp dolapları açıyor ama yürüme 0 :KK70: ben 3 aya kadar yürürse iyi die şükrediyorum :KK70:

Maşallah prensese 🥰 bizimde partimiz bugüne kaldı.doğum günümüz bayramın 1.gününe denk geliyodu anca bugüne yer bulabildim. Dünde 1 yaş çekimimiz vardı baya yorulduk 😊bizim kız 10.5 aylıkken yürümeye başladı birde yürüteç kullanmayın demişlerdi bana 5 aylıktan itibaren kullanıyodum 9.aydan itibaren onda durmak istemedi sıraladı adımladı derken 10.5aylıktı kendi kendine her yere gittiği 😅
yaaa benmkide uykuya sevmez oldu.. bu dönemlerde atak dönemimi var acaba.. oynatmama az kaldı :KK70:
bizimki tutunarak yürüyor, geç emekleyen beeb şimdi evin heryerini dolanıp dolapları açıyor ama yürüme 0 :KK70: ben 3 aya kadar yürürse iyi die şükrediyorum :KK70:
Canım bizimki yürüdükten sonra emekledi 😅😅 yere düşünce nasıl kalkacağını araştırırken emeklemeyi keşfetti 🤣🤣

Maşallah prensese 🥰 bizimde partimiz bugüne kaldı.doğum günümüz bayramın 1.gününe denk geliyodu anca bugüne yer bulabildim. Dünde 1 yaş çekimimiz vardı baya yorulduk 😊bizim kız 10.5 aylıkken yürümeye başladı birde yürüteç kullanmayın demişlerdi bana 5 aylıktan itibaren kullanıyodum 9.aydan itibaren onda durmak istemedi sıraladı adımladı derken 10.5aylıktı kendi kendine her yere gittiği 😅

Canım bizimki yürüdükten sonra emekledi 😅😅 yere düşünce nasıl kalkacağını araştırırken emeklemeyi keşfetti 🤣🤣
benmim kızımda tutunarak yürümeye başladıktan snra emekledi :KK70:
ama yürütec bizde ters tepti mesela... farkettim ve hemen ortadan kaldırdım
bebekten bebeğe değişiyor demek ki
maşallah kuzuya

benmim kızımda tutunarak yürümeye başladıktan snra emekledi :KK70:
ama yürütec bizde ters tepti mesela... farkettim ve hemen ortadan kaldırdım
bebekten bebeğe değişiyor demek ki
maşallah kuzuya
Aynen canım mesela diğer kızım hiç kullanmadı yürüteci içine bırakınca bağırıyodu dışından itekleyerek yürüdü 😅

Atak dönemi mi diye ben de arştırdım ama bu aralar yok görünüyor acaba bizimkiler kendi ataklarını mı geliştirdiler😂😂

Selam kızlar nasılsınız ♥️♥️
Bayramdan önce kızıma emziği bıraktırmıştım

Dünde odasını ayırdım... Hiçte zorlanmadık inşallah böyle devam eder ♥️

Mama konusunda ne düşümüosunuz?
Yani biliosnz benm kızım emmedi
Emmediği için 5 aya yakn süt sağdım sonra sütüm çekti veremedm mama ile büyüdü halada öyle.. Ama malum ek gıdada anne sütününde mamanında yeri artk giderek azalıyır..
Mamalar içeriğininde ne kdar temz olduğu soru işareti elbetteki..
Acaba diyorum bıraktırsam mı?

Salı günü 1 yaş için genel kan tahlilimiz
Dr kontrolümüz ve menenjit aşımız vR
Bakalm dr mama içn ne diecek

Selam kızlar nasılsınız ♥️♥️
Bayramdan önce kızıma emziği bıraktırmıştım

Dünde odasını ayırdım... Hiçte zorlanmadık inşallah böyle devam eder ♥️

Mama konusunda ne düşümüosunuz?
Yani biliosnz benm kızım emmedi
Emmediği için 5 aya yakn süt sağdım sonra sütüm çekti veremedm mama ile büyüdü halada öyle.. Ama malum ek gıdada anne sütününde mamanında yeri artk giderek azalıyır..
Mamalar içeriğininde ne kdar temz olduğu soru işareti elbetteki..
Acaba diyorum bıraktırsam mı?

Salı günü 1 yaş için genel kan tahlilimiz
Dr kontrolümüz ve menenjit aşımız vR
Bakalm dr mama içn ne diecek
Merhaba kaç defa k Cc mama veriyorsunuz günde ?

Merhaba kaç defa k Cc mama veriyorsunuz günde ?
Merhaba
Uyandığı zaman 120 yiyodu düşürdüm 60cc
Gün içerisinde içmez oldu bazen mama isteyeceği tutarsa 30cc veriorm
Uyurkende 100 cc içiyor
Yani gün içerisinde toplamda 200cc civarnda ya içiyor ya içmiyor
Genelde ek gıda yiyor su içiyor
Yaz meyveleri tok tutuyor diye düşünüyorum

İlk zamanlar yoktu canım ama küçük büyüdükçe daha çok üstüme düştü bu sefer ister istemez büyükte de kıskançlık başladı 🤦🏻‍♀️ mesela ona yemek yediriyorum banada yedirsene onu kucağına alıyosun benide kucakla vs.gibi şeyler.şimdi büyük kreşe gidiyor o yüzden biraz rahatım akşamdan akşama uğraşıyorum 😊
Allah kolaylık versin cnm. Zor ya çocuk büyütmek

sadece mama kullanan annelere sesleniyorum :KK70:

1 yaşına gelmiş mamayla büyüyen.. 1 yaş kontrolünde mamayı kestimi doktorunuz?

sadece mama kullanan annelere sesleniyorum :KK70:

1 yaşına gelmiş mamayla büyüyen.. 1 yaş kontrolünde mamayı kestimi doktorunuz?
Ben mama kullanıyorum. Doktora 1 yaş için götürmedim ama tahminmi söyleyim. Mama vermek daha iyi sanki. İçinde vitaminler falan var. Özellikle dis dönemlerinde çocuklar iştahsız oluyor. Ve sadece mama içiyor. İnek sütünü şuan bir çok doktor sağlıksız buluyor. Ben arada sütlü birşeyler hazırlıyorum ama rutin de süt vermiyorum. Mamayı da zaten eskisi gibi icmiyorlar. 🙂

Ben mama kullanıyorum. Doktora 1 yaş için götürmedim ama tahminmi söyleyim. Mama vermek daha iyi sanki. İçinde vitaminler falan var. Özellikle dis dönemlerinde çocuklar iştahsız oluyor. Ve sadece mama içiyor. İnek sütünü şuan bir çok doktor sağlıksız buluyor. Ben arada sütlü birşeyler hazırlıyorum ama rutin de süt vermiyorum. Mamayı da zaten eskisi gibi icmiyorlar. 🙂
doktorumuz sütü verebilirsiniz dedi ama sütü bende tercih etmiyorum vermiecem
kefir verecem kefirin yararı çok
benm kızım yemek konusunda iyi herşeyi yiyor ama mama sanki bende alışılmışlık yaptı
hahaha bebe yerine kendimi boşlukta hissetim :KK70:

X