2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kayısı diecektm bende..

Sağolasın canım acillik olduk en sonunda bağırsak enfeksiyonu varmış meğer ishal ateş diş derken en son kusma başladı acile gittik yavrum ağrı kesici olmasa kıvranıyor

Selam teyzeler

Havuza kızımı geçirmeye korkuorm enfeksiyon için amaaaa sonunda ilk deniz maceramızı yaşadık
İlk başta ağlasakta daha snra dalgalarla ve kumlarla oynamayı sevdik

Sizlerde nasıl gidiyor
Bizde havuza hiç girmedik ama denize bayıldık. Zaten suyu çok severdi valla denizden çıkmak istemedi.

1 yaş doğumgünü kutlayanlar masaları atsanız da kopya çeksem
Bu bizim pastamızdı.Şöyle öneride bulunmak isterim.Üzerindeni her hayvan figürünün şeker hamuruyla yapımı için 100 lira dediler.Biz de oyuncak aldık.Onu kullandılar.Aklınızda bulunsun

Eklentiler

• 11313911-CA32-4F51-8BBE-D861493093F5.jpeg
    134,7 KB · Görüntüleme: 77
Sağolasın canım acillik olduk en sonunda bağırsak enfeksiyonu varmış meğer ishal ateş diş derken en son kusma başladı acile gittik yavrum ağrı kesici olmasa kıvranıyor
Geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifa versin
Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok çoğu bebiş girdi 1 yaşına nasıl gidiyor hayat
Atak haftasındayız canım 28 günden ibaretmiş ve bitmesine bi 10 11 gün var mahvoldum ayın 9 u doğum günümüzdü ama kurban bayramının 1.gününe geldiği için ayın 22sinde parti yapmaya karar verdim ve bu fırtınalı süreçte o partiyi nasıl yapıcam bilmiyorum
Selam teyzeler

Havuza kızımı geçirmeye korkuorm enfeksiyon için amaaaa sonunda ilk deniz maceramızı yaşadık
İlk başta ağlasakta daha snra dalgalarla ve kumlarla oynamayı sevdik

Sizlerde nasıl gidiyor
Biz 3 defa gittik denize ve çok sevdik baya eğleniyor çıkmak istemiyor kumda oynamayıda sevdi ama ne zaman kuma otursak bi tadına bakıyor

1 yaş doğumgünü kutlayanlar masaları atsanız da kopya çeksem
Biz kızıma doğdğndan beri papatyamız diyoruz.. O yüzden minnoşumun pastası papatyalı olcak
Yanına birkaç çeşit tuzlu pasta :)
Büyük bişey yapmıacam ben kendimiz evde üfliecez anı kalsn die cnm
19unda die foto yk :)

Bu bizim pastamızdı.Şöyle öneride bulunmak isterim.Üzerindeni her hayvan figürünün şeker hamuruyla yapımı için 100 lira dediler.Biz de oyuncak aldık.Onu kullandılar.Aklınızda bulunsun
Yaaa ne kdar cici olmuş
Nice mutlu yılları olsun

Hahaha aynı biz
İlk başta baya korktm
Snra saldım afiet olsn kızım dedm ne yapaym yani
Anlık reflekslere yetişemiorm

Aynen canım yetişebildiğime müdahale ediyorum yetişemediğimde yemiş oluyo zaten ne yapayım onada ihtiyacı vardır illaki öyle teselli ediyorum kendimi

Sağolasın canım biraz daha iyi şuan çok şükür ama iyice huyu değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…