2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Neyse 1 yıl bitti
Kaldı 17 yıl
Yeni doğum yapanlar düşünsün

Gel öpem
O kadar sürer mi ya rahatlamamiz
Benim bu 2. zaten. Bende yarışmadan çekiliyorum böylece. Kalanlara kolay gelsin
Biz 3 taneyiz. Sonuncu epey küçük, biz evden ayrılınca annemlere arkadaş oldu. Bende öyle olsun isterdim ama doğurmaya geç başladım o yüzden 3. Hakkımdan vazgeçtim

Istemekle kalıyorum diyorsun
Bebebisi bilemem ama ablası çok fena nasıl anlaşacaklar bilmiyorum şimdiden bize kök söktürür evden cikariz arabanın anahtarını bana verin veririz asansörü ben çağıracak çağırır inme tuşuna ben basacağım basirirz arabayı acaba kadar alacağımızı zanneder zar zor açarız arabayı atabay oturur zorla ikna eder anahtarı alır arabayı çalışıyor gideriz hep günümüz böyle ablası cadı cadii

Milleti galeyana getirme kız 1 tane bebe neyinize yetmiyor
Tek cocuklu anaları ezdirmeyiz
sende 2yi görebiliyorum gamze
bal0ncuk demişti dersin

belki 3ü düşünrüsünz km bilir

Hee hadi yürek varsa doğurun dimi hodri meydan öyle sevk etmekle olmuyor
kız benm tüp bebek zaten teyzesi
bir tane yapana kadar neler yaşadım
ikincisini seneye taktıracam
şimdi buzdolabında bekliyor yavrum

Baloncuk hepimizi hamile edip karşımızda çekirdek çitleyecek biz bebelerle boğuşurken
Hee aynen birde biliyor kacak olmayacak kendi nezaman isterse olacak kafa rahat
Belki ansizin olur bilemeyiz tup sonrasi normal yolla hamile olanlar cok üşütme annesi al sıcak koynuna misler gibi biz hunu taktik sende tak

Belli olmaz canım
Erkekten kaynaklı yıllarca olmayıp tüp bebekle ikizleri olan
İkizler 4 aylıkken doğal yolla ikizlere hamile kalan tanıdığım var

Hee aynen birde biliyor kacak olmayacak kendi nezaman isterse olacak kafa rahat

Belki ansizin olur bilemeyiz tup sonrasi normal yolla hamile olanlar cok üşütme annesi al sıcak koynuna misler gibi biz hunu taktik sende tak
Belli olmaz canım
Erkekten kaynaklı yıllarca olmayıp tüp bebekle ikizleri olan
İkizler 4 aylıkken doğal yolla ikizlere hamile kalan tanıdığım var

ayy bana dua edinde öyle bir mucize olsun çok istiyorum
ilaçla hazırlık transfer felan gözümde cok büyüyor

Yok yok demem kesin Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum benden bu kadar önemli olan katılmaktı
yok yok sende 2yi görüyorum net

Ohoo ne az çocuğu arkadaşlar doğurun doğurun benim hedef 4 inşallah şimdi 25 yaşındayım 10 sene ara verip Allah izin verirse 2 de 35 de doğurursam tamamdır bu iş
ben 10 sene ara verirfem mefta olurm
artık fani dünyada doğuramadım
diğer tarafta doğururum
yaş olur 43

çok fenalar çok şimdi bir de atak haftasındayız mahvediyo bizi uyuma yok ağlama bağırma çok istediğini yapsakta olmuyo napıcam böyle bilmiyorum
Hayırlısı ile gelin canım inşallahAllah kolaylık versin sana
Maşallah size ya çok güzel çıkmışsınız ayın 21inde de bizim çekim randevumuz var bakalım biz nasıl bir mücadeleye giricez

Ben 30 yaşındayım yarışmadan çekiliyorum

Hadi Nosking haklı ikiz büyütüyor da size ne oluyor hanımlar erkenden pes etmişsiniz ikiz büyütürken eskisinden fit mi oldun sen yoksa Nosking

Hadi Nosking haklı ikiz büyütüyor da size ne oluyor hanımlar erkenden pes etmişsiniz ikiz büyütürken eskisinden fit mi oldun sen yoksa Nosking
Hamile olduğum zamana göre evet daha fitim
Bende sadece sarkmalar olmuştu aslında
Yoksa doğum kilolarını çabuk verdim ben
E 8 ayda 20 kilo alıp 3 ayda verince
Yoksa ikizler canıma okuyor

Hayırlı iyi bayramlar tatlı temmuz anneleri
Hayırlı bayramlar
Bana ishal yapıcı acil bir şeyler lazım kızlar. Sabahtan beri sürekli kayısı, armut kabak ve zeytinyağı yedirdim yine de yapmadı . Yastık görünce de çıldırıyor etini kesmiş gibi bağırıyor. Ben beceremedim bu uyutma işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…