O kadar sürer mi ya rahatlamamizNeyse 1 yıl bitti
Kaldı 17 yıl
Yeni doğum yapanlar düşünsün
Gel öpem
Benim bu 2. zaten. Bende yarışmadan çekiliyorum böylece. Kalanlara kolay gelsin
Biz 3 taneyiz. Sonuncu epey küçük, biz evden ayrılınca annemlere arkadaş oldu. Bende öyle olsun isterdim ama doğurmaya geç başladım o yüzden 3. Hakkımdan vazgeçtimKv güzel demiş de
Biz az olduk rezil olduk tabiri caizse
2 kardeşiz annem rahatsız
Bebelere bakmayı geçtim zaten öyle bi beklentim asla olmadı iyiyken bile
Bir kez kucağına alıp doya doya sevemedi bile
Kardesim de anneme bakıyor
Doğumda yapayalnız kaldım
O zaman dedim bir kardeşim daha olsa diye
Allah korusun birine bir şey olursa diğeri yalnız kalacak diye 3.cocugu istiyorum aslında
Ama yapmicam tabi orası ayrı
Istemekle kalıyorum diyorsunKv güzel demiş de
Biz az olduk rezil olduk tabiri caizse
2 kardeşiz annem rahatsız
Bebelere bakmayı geçtim zaten öyle bi beklentim asla olmadı iyiyken bile
Bir kez kucağına alıp doya doya sevemedi bile
Kardesim de anneme bakıyor
Doğumda yapayalnız kaldım
O zaman dedim bir kardeşim daha olsa diye
Allah korusun birine bir şey olursa diğeri yalnız kalacak diye 3.cocugu istiyorum aslında
Ama yapmicam tabi orası ayrı
Bebebisi bilemem ama ablası çok fena nasıl anlaşacaklar bilmiyorum şimdiden bize kök söktürür evden cikariz arabanın anahtarını bana verin veririz asansörü ben çağıracak çağırır inme tuşuna ben basacağım basirirz arabayı acaba kadar alacağımızı zanneder zar zor açarız arabayı atabay oturur zorla ikna eder anahtarı alır arabayı çalışıyor gideriz hep günümüz böyle ablası cadı cadiiAy sen hamileydin
İnşallah bebis gazsız sakin olur ablasıyla da çok iyi anlaşırlar
Ama ben aynı şeyleri yaşamayı göze alamam sanırım
3 kardeş olsunlar isterim ama el kadar bebeden korkuyorum açıkçası
Hee hadi yürek varsa doğurun dimi hodri meydan öyle sevk etmekle olmuyormilleti az çocuğa sevk etmeyin
gidin hamile kalın çabuk
Baloncuk hepimizi hamile edip karşımızda çekirdek çitleyecek biz bebelerle boğuşurkenHee hadi yürek varsa doğurun dimi hodri meydan öyle sevk etmekle olmuyor
sende 2yi görebiliyorum gamzeMilleti galeyana getirme kız 1 tane bebe neyinize yetmiyor
Tek cocuklu anaları ezdirmeyiz
belki 3ü düşünrüsünz km bilirO kadar sürer mi ya rahatlamamiz
Benim bu 2. zaten. Bende yarışmadan çekiliyorum böylece. Kalanlara kolay gelsin
Biz 3 taneyiz. Sonuncu epey küçük, biz evden ayrılınca annemlere arkadaş oldu. Bende öyle olsun isterdim ama doğurmaya geç başladım o yüzden 3. Hakkımdan vazgeçtim
kız benm tüp bebek zaten teyzesiHee hadi yürek varsa doğurun dimi hodri meydan öyle sevk etmekle olmuyor
Hee aynen birde biliyor kacak olmayacak kendi nezaman isterse olacak kafa rahatBaloncuk hepimizi hamile edip karşımızda çekirdek çitleyecek biz bebelerle boğuşurken
Belki ansizin olur bilemeyiz tup sonrasi normal yolla hamile olanlar cok üşütme annesi al sıcak koynuna misler gibisende 2yi görebiliyorum gamze
bal0ncuk demişti dersin
belki 3ü düşünrüsünz km bilir
kız benm tüp bebek zaten teyzesi
bir tane yapana kadar neler yaşadım
ikincisini seneye taktıracam
şimdi buzdolabında bekliyor yavrum
Belli olmaz canımsende 2yi görebiliyorum gamze
bal0ncuk demişti dersin
belki 3ü düşünrüsünz km bilir
kız benm tüp bebek zaten teyzesi
bir tane yapana kadar neler yaşadım
ikincisini seneye taktıracam
şimdi buzdolabında bekliyor yavrum
Yok yok demem kesinsende 2yi görebiliyorum gamze
bal0ncuk demişti dersin
Vücudum bozulur bi tane daha doguramam ı ıhOhoo ne az çocuğu arkadaşlar doğurun doğurun benim hedef 4 inşallahşimdi 25 yaşındayım 10 sene ara verip Allah izin verirse 2 de 35 de doğurursam tamamdır bu iş
Ben 30 yaşındayım yarışmadan çekiliyorumOhoo ne az çocuğu arkadaşlar doğurun doğurun benim hedef 4 inşallahşimdi 25 yaşındayım 10 sene ara verip Allah izin verirse 2 de 35 de doğurursam tamamdır bu iş
Hee aynen birde biliyor kacak olmayacak kendi nezaman isterse olacak kafa rahat
Belki ansizin olur bilemeyiz tup sonrasi normal yolla hamile olanlar cok üşütme annesi al sıcak koynuna misler gibibiz hunu taktik sende tak
Belli olmaz canım
Erkekten kaynaklı yıllarca olmayıp tüp bebekle ikizleri olan
İkizler 4 aylıkken doğal yolla ikizlere hamile kalan tanıdığım var
yok yok sende 2yi görüyorum netYok yok demem kesinYarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum benden bu kadar önemli olan katılmaktı
ben 10 sene ara verirfem mefta olurmOhoo ne az çocuğu arkadaşlar doğurun doğurun benim hedef 4 inşallahşimdi 25 yaşındayım 10 sene ara verip Allah izin verirse 2 de 35 de doğurursam tamamdır bu iş
Benimki de nerde zarar ziyan yer var nerde elektronik alet var hemen başında çamaşır makinesine çocuk kilidi açıyorum ama geçen gün kapatma düğmesine basmış sonra da kapağı açıp çamaşırları çıkarmış bana yardım edecekti galiba ama çamaşır makinesi daha durulamaya geçmemişti
Hayırlısı ile gelin canım inşallahBizim de üst disler çıkıyor onun sıkıntısı da var bizde. Hayilisiyla bi büyüselerdi
Eger gümrükler boş olursa 24 saatte variyoruz ama bizim gidecegimiz tarihte kalabalik olur sanirim o yüzden 30 saati bulur diye tahmin ediyoruz. Bakalim insallah sorunsuz bir sekilde variriz
Maşallah size ya çok güzel çıkmışsınızBirileri beni mi çağırıyorİşte geldim burdayım selam kızlar
Eki Görüntüle 3093738 Eki Görüntüle 3093739 Eki Görüntüle 3093740 Eki Görüntüle 3093741 Eki Görüntüle 3093742 Eki Görüntüle 3093743 Eki Görüntüle 3093745 Eki Görüntüle 3093746 Eki Görüntüle 3093747 Eki Görüntüle 3093748 Eki Görüntüle 3093750 Eki Görüntüle 3093751 Eki Görüntüle 3093752 Madem geldim dünkü fotoğraf çekimimizden de bahsetmissiniz bir kaç foto bırakayım buraya Karan'ımı görün
Amin canim insallah cok teşekkür ederimHayırlısı ile gelin canım inşallahAllah kolaylık versin sana
Ben 30 yaşındayım yarışmadan çekiliyorum
Hadiayy bana dua edinde öyle bir mucize olsun çok istiyorum
ilaçla hazırlık transfer felan gözümde cok büyüyor
yok yok sende 2yi görüyorum net
ben 10 sene ara verirfem mefta olurm
artık fani dünyada doğuramadım
diğer tarafta doğururum
yaş olur 43
Hamile olduğum zamana göre evet daha fitim
Hayırlı bayramlarHayırlı iyi bayramlar tatlı temmuz anneleri