Böyyokkk yapmicem canım evi süslücem kizceyi süslücem, birazcık da kendim suslencemsiz böyökkk d.günü yapcekmisiniz
oo hamiş
Sanki o günler hiç yaşanmamış gibi demiGeriye bakınca evet çok hızlı geçti
Ama gazlı kolik günlerde asla buyumeyecekler diyordum
nice mutlu seneleri olsun inşallahBöyyokkk yapmicem canım evi süslücem kizceyi süslücem, birazcık da kendim suslencembelki bir kaç arkadaş çağırırim ufak tefek ikramlıklarla bir pasta tamamdır. Aileler yanımızda değil zaten. Annemlerin orda da yaparım ufak çaplı bir şey.
Sanki o günler hiç yaşanmamış gibi demi
Gerçekten öyleBöyyokkk yapmicem canım evi süslücem kizceyi süslücem, birazcık da kendim suslencembelki bir kaç arkadaş çağırırim ufak tefek ikramlıklarla bir pasta tamamdır. Aileler yanımızda değil zaten. Annemlerin orda da yaparım ufak çaplı bir şey.
Sanki o günler hiç yaşanmamış gibi demi
Amin,hepsi çok mutlu, sağlıklı olsunlar inşallahnice mutlu seneleri olsun inşallah
Gerçekten öyle
Yaşarken asla bitmeyecek gibi geliyordu
Neydi o öyle
Benimkilerin kendine gelmesi 7 ayı buldu
7 ay resmen yaşamamışım gibi
ben seni yaşatırımGerçekten öyle
Yaşarken asla bitmeyecek gibi geliyordu
Neydi o öyle
Benimkilerin kendine gelmesi 7 ayı buldu
7 ay resmen yaşamamışım gibi
Neyse 1 yıl bittiAmin,hepsi çok mutlu, sağlıklı olsunlar inşallah
İnsan ömrünün geri kalanını öyle geçirecek gibi hissediyor. Sonra unutuyorsun ama merak etme
Gel öpemben seni yaşatırım
Çok fenalar dimi seninkiden anneanne bakıyor dimi bizimki kuzenlerini yaklaştırmıyor anneannesine hemen sinirleniyor kızıyor kasini catiyor kıskanmayıda biliyor sıpa bu arada sende 16 da çıkıyorsun dimine edem işte çalışıyorum
bir yandan eve gidincede minik bir zilliyle uğraşıyorum
Doğuracak olanlar hamile olanlar dimiiNeyse 1 yıl bitti
Kaldı 17 yıl
Yeni doğum yapanlar düşünsün
Gel öpem
Ay sen hamileydinDoğuracak olanlar hamile olanlar dimii
Ben de 3 kardeş olsunlar isterim ama tam istediğim vakit kayınvalidemin sözü aklıma geliyorİnşallah bebis gazsız sakin olur ablasıyla da çok iyi anlaşırlar
Ama ben aynı şeyleri yaşamayı göze alamam sanırım
3 kardeş olsunlar isterim ama el kadar bebeden korkuyorum açıkçası
Kv akıllı kadınmışBen de 3 kardeş olsunlar isterim ama tam istediğim vakit kayınvalidemin sözü aklıma geliyor
‘Çok olup çoban olacağına, az olsun paşa olsun ‘ der hep
Canım tebrik ederim cok sevindimÇok teşekkür ederim canim . Diğer tarafa da yazdım yine burdan bıkac kişi sormuştu beni nasılsın falan diye aradan zaman geçince bildirimlerden kayboldu cevap yazamadım bulamadım düşünen dua eden aklına gelen herkese çok teşekkür ederim. Bu grubun yeri bende çok ayrı. Evet tekrar Rabbim nasip etti çok şükür . İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımza alıp büyütmek de nasip olur. Sizde yavrularınızi sağlıkla buyutursunuz inş .tekrar çok teşekkürler
Güzel demişBen de 3 kardeş olsunlar isterim ama tam istediğim vakit kayınvalidemin sözü aklıma geliyor
Hedef kaç ?milleti az çocuğa sevk etmeyin
gidin hamile kalın çabuk
Kv güzel demiş deBen de 3 kardeş olsunlar isterim ama tam istediğim vakit kayınvalidemin sözü aklıma geliyor
istersen +1 verebilirizBen hedefi tutturdum arkadaşlara başarılar diliyorum
Milleti galeyana getirme kız 1 tane bebe neyinize yetmiyormilleti az çocuğa sevk etmeyin
gidin hamile kalın çabuk