Geçen hafta belirsizdi kuzum, dün netleşti
adını bal0ncuk koyarsan affederimGeçen hafta belirsizdi kuzum, dün netleştihemen haber verdim size
Göbek adını baloncuk koycamadını bal0ncuk koyarsan affederim
kız bu Hatay doğumlumu olcak
güzel cnm.. ben mozaikte doğurdum yazıyı düzelttim kafam karıştıGöbek adını baloncuk koycam
Evet Hatay doğumlu olcekdefne hastanesinde doğurayım diyorum , sence nasıl bir hastane
Kontroller için devlet hastanesine gitmeyi, doğumu da özel hastanede yapmayı planlıyorumgüzel cnm.. ben mozaikte doğurdum yazıyı düzelttim kafam karıştı
devlette mehmet fatih karslı var iyi bi dr eğlencelide ben yinede devleti çekemem vallaKontroller için devlet hastanesine gitmeyi, doğumu da özel hastanede yapmayı planlıyorumdevir tasarruf devri
yaz yaz snra bana kahveye gelOranın devlet hastanesini bilmiyorum canım. Buradaki gayet iyiydi, birkaç kez gitmiştim. Randevunu alıyorsun , gidiyorsun. İlgililerdi. Hataya gelene kadar burda devlette Oğuzhan hoca var, ona gitmek istiyorum kontrol için. Oraya gelince de (Antakya mı olur ilçe mi bilemiyorum) oturduğumuz yere yakın olan hastaneye giderim herhalde.
Haydar Mısırlıoğlu nu aklıma yazdım
Geleyim canım, bizim bebeleri kaynaştıralım , arkadaş olsunlaryaz yaz snra bana kahveye gel
Bence haberler gelmeye başlar yavaştanResmen ikinci bebişleri konuşmaya başlıyoruz yok mu arttıran
Bakalım bekliyoruz heyecanlaBence haberler gelmeye başlar yavaştan
İyi ki doğmuş mucizen canım Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallahEveeeet bugün bizim doğum günümüz büyük bir korku ve heyecanla gittiğim hastanede miniğimi kucağıma aldığım gün çok şükür 1 yaşına geldik ama uslandık mı tabi ki hayır giderek yaramazlaşıyor baş edemiyorum hatta bazen ağlıyorum sinirden ama olsun o benim 6 yıl sonra gelen mucizem el emeğim göz nurum Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler versin inşallah
İyi ki doğmuş minik kuşEveeeet bugün bizim doğum günümüz büyük bir korku ve heyecanla gittiğim hastanede miniğimi kucağıma aldığım gün çok şükür 1 yaşına geldik ama uslandık mı tabi ki hayır giderek yaramazlaşıyor baş edemiyorum hatta bazen ağlıyorum sinirden ama olsun o benim 6 yıl sonra gelen mucizem el emeğim göz nurum Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler versin inşallah
Haha adet bile olmadım henüz ama bebe de adette istemiyorum şimdilikResmen ikinci bebişleri konuşmaya başlıyoruz yok mu arttıran
Adet olmamanın verdiği bi şişkinlik yok heralde sen deHaha adet bile olmadım henüz ama bebe de adette istemiyorum şimdilik
ben gelecem ama ben gelene kadar sizin bebeler yaşını alırResmen ikinci bebişleri konuşmaya başlıyoruz yok mu arttıran
nice mutlu yıllarınız olsun inşallah cnmEveeeet bugün bizim doğum günümüz büyük bir korku ve heyecanla gittiğim hastanede miniğimi kucağıma aldığım gün çok şükür 1 yaşına geldik ama uslandık mı tabi ki hayır giderek yaramazlaşıyor baş edemiyorum hatta bazen ağlıyorum sinirden ama olsun o benim 6 yıl sonra gelen mucizem el emeğim göz nurum Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömürler versin inşallah