2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydınlar hayırlı ramazanlar oruç tutabileniniz varmi ??
5 gün tuttum canım ama diş çıkardığı için 2 gündür bişey yemiyordu ve dün öğleden sonra sütüm kalmadı sürekli emdi ben de kötülendim. Onun için bugün niyetlenmedim. Yemesi normale dönerse geri tutarım inş

Kızlar kilolara takılmayın diyecem ama. Bende takılıyorum ya. Benimkiler 14 Mayıs doğumlu malum erken geldiler ama. Şuan oğlum 9 kg kızımda 7800 Gr falan. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ne yapalım. 😩
Yok canım ben takılmıyorum sadece kızımdan daha kilolu bebeği olan arkadaşlar boşuna üzülmesin diye yazdım. Bana doktor kilosu az diyor abisi de öyleydi ben alışkınım sağlığı yerinde olsun yeter diyorum

Kızlar bebeklerinize kan tahlili yaptirdinizmi değeri dusuk olan varmi?
Ben hastanede yaptırdım canım doktor normal demire gerek yok dedi. 11 çıkmış heboglobini. Ama dün sağlık ocağında ebe bizim referans değerimize göre düşük demir kullanman gerekir dedi ama ben doktoruma güveniyorım

Ka sonucu bu şekilde canım başlarda çok düzenli kan ilacı kullanmadim ama sonda kullandım ocean mikrofer kullanıyoruz
Hgb de bi tık düşük giibi ama demiri düzenli kullnırsan tekrar toparlarsınız canım. Bide bazı demirler bazı bebeklerde yaramıyormus farklı markada denemen belki iyi gelebilir

Ka sonucu bu şekilde canım başlarda çok düzenli kan ilacı kullanmadim ama sonda kullandım ocean mikrofer kullanıyoruz
Biz sidefer kullanıyoruz kilo başına 1 damla. Parmaktan baktılar hemoglobin iyi dediler. Demir vs düşüklüğü kilo almayı çok etkiliyormuş canım. Kilo almayan bebekte ilk önce kana baktırın diyordu instada bir doktor.

canim asitli limon portakal elma kivi gibi meyveler yediriyor musun ya da baharatlar? Bir de hangi bezi kullaniyorsun belki bez nedeniyle de pisik olabilir?
Yok canım asitli ve baharatlı yiyecekler vermiyorum en başından beri sleepy natural kullanıyorum ek gıdaya geçtik geçeli pişik başladı daha önce böyle olmamıştı

Yok canım asitli ve baharatlı yiyecekler vermiyorum en başından beri sleepy natural kullanıyorum ek gıdaya geçtik geçeli pişik başladı daha önce böyle olmamıştı
Canım ben atmıştım kremler istersen bak bizim de öyle olmuştu ama desitin harici doktora sorulmadan kullanılmaz, 1 hafta kullan bırak demişti doktor. Bizde geçirdi direkt. Ve saatte bir falan bez değiştirdim havalandırdım o da işe yaradı.

Canım ben atmıştım kremler istersen bak bizim de öyle olmuştu ama desitin harici doktora sorulmadan kullanılmaz, 1 hafta kullan bırak demişti doktor. Bizde geçirdi direkt. Ve saatte bir falan bez değiştirdim havalandırdım o da işe yaradı.
Bezini sık değiştiriyorum 15-20 dk havalandırıyorum dermo trosyd u bize aile hekimi vermişti bazen fayda ediyor bazen etmiyor sürekli pişik değil ama bir geçiyor iki gün sonra tekrar başlıyor hep böyle devam ediyor şaşırdım artık kim ne derse deniyorum

Ben hastanede yaptırdım canım doktor normal demire gerek yok dedi. 11 çıkmış heboglobini. Ama dün sağlık ocağında ebe bizim referans değerimize göre düşük demir kullanman gerekir dedi ama ben doktoruma güveniyorım
Anladım canım sağol biz biraz geç başladık insallah ondandır

Biz sidefer kullanıyoruz kilo başına 1 damla. Parmaktan baktılar hemoglobin iyi dediler. Demir vs düşüklüğü kilo almayı çok etkiliyormuş canım. Kilo almayan bebekte ilk önce kana baktırın diyordu instada bir doktor.
Evet ya Bizimki de düşük kilomuz az acaba ondanmi diyorum artık düzenli kullanacağız

Kızlar bu tarz multivitaminler hakkında ne düşünüyorsunuz kullan varmi

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    16,4 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bu tarz multivitaminler hakkında ne düşünüyorsunuz kullan varmi
Canım ben oğlumu memorial de soner beye götürmüştüm kilosu çok azdı o zaman ve hangi vitamini kullanayım dedim. Lütfen bırakın şu çocuklara vitamin merakınızı bana getirecek paranız olduğuna göre evinize et meyve alacak paranız da vardır onları yesin yeter çocuk demişti. Ekstra vitaninler veriyorsunuz sonra çoxuklarda erken ergenlil oluyor bu çocuğun zayıf olmasından daha büyük problem demişti.

Canım ben oğlumu memorial de soner beye götürmüştüm kilosu çok azdı o zaman ve hangi vitamini kullanayım dedim. Lütfen bırakın şu çocuklara vitamin merakınızı bana getirecek paranız olduğuna göre evinize et meyve alacak paranız da vardır onları yesin yeter çocuk demişti. Ekstra vitaninler veriyorsunuz sonra çoxuklarda erken ergenlil oluyor bu çocuğun zayıf olmasından daha büyük problem demişti.
aynı fikirdeyim

X