- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
Teşekkür ederim belki kilo ve boy için çağırmışlardır o zaman.Sağol canım amin evet kullaniyoruz
8 ayda yokda 9 ayda var birde kan sayımı istedi sağlık ocağı bizden ikisinide yaptirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim belki kilo ve boy için çağırmışlardır o zaman.Sağol canım amin evet kullaniyoruz
8 ayda yokda 9 ayda var birde kan sayımı istedi sağlık ocağı bizden ikisinide yaptirdik
Bu konu hakkında çok yorum yapmıyolar esasen. Dogduklari zamanın sınırları içindeler alt sınırdalar. O yüzden pek birşey demiyorlar sanırım.Yok canım ben kızı emzirirken çok susuyorum.ondan tutamadım.niyetlenmeden bi deneyeyim dedim tansiyonum düştü.açlık hissetmedim ama o beni emdikçe susuzluktan dilim damağım kurudu
Bizim kızlar aynı gün doğmuştu canımsağlığı yerindeyse kiloyu hiç takma.zaten alerjik bi bebekti dimi yanlış hatırlamıyorsam
Kuzum seninkiler erken doğdu ya kilo hesabını nasıl yapıyolar.normal doğması gereken zamana göremi baz alıyorlar
Henüz yaptırmadım canım ama ilk kızımdayken sanki bu aylarda yaptırmıştım diye hatırlıyorum.doktorunuzmu istedi kan tahlili yoksa sağlık ocağındanmı söylediler?
Sağolasın canım. Nerdeyse 11 aylık olduk zaman çok hızlı geçiyor yaa. Çocuklarla hiç birşey anlamıyoruzelo
senin minnoşlarını sevsinler ya
kocaman olmuşlar maşallah
Ozmn bu demir ilaçlarının bi faydası olmuyormuki acaba ya ben birde sağlık ocağından alamadım eczaneden alayım dedim unuttum gitti belki 2 ay hiç demir ilacı kullanmadım sen kullandığın halde düşük çıkmış.biz ne durumdayız merak ettim bak şimdiSağol canım amin evet kullaniyoruz
Anladım canım sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o.sende takma gelişimleri sağlıkları yerindeyseBu konu hakkında çok yorum yapmıyolar esasen. Dogduklari zamanın sınırları içindeler alt sınırdalar. O yüzden pek birşey demiyorlar sanırım.
Sağolasın canım. Nerdeyse 11 aylık olduk zaman çok hızlı geçiyor yaa. Çocuklarla hiç birşey anlamıyoruz
Biz hic demir ilaci kullanmadik. Yurtdisindayim burada sadece 1 yil boyunca d vitamini veriyorlar ama demir ilacı verilmiyor. Kan da sadece dogdugunda alindi bir daha da alinmiyormus. Demiri az mi ki ya benim de takıldı simdi aklima. Gerekli olsaydi buradaki doktorlar da verirdi diye düsünüyorum.Ozmn bu demir ilaçlarının bi faydası olmuyormuki acaba ya ben birde sağlık ocağından alamadım eczaneden alayım dedim unuttum gitti belki 2 ay hiç demir ilacı kullanmadım sen kullandığın halde düşük çıkmış.biz ne durumdayız merak ettim bak şimdi
Bilmiyorumki canım.sen yakın zamanda doktoruna bi danış kanına bakılacakmı diye zaten gerek görürse mecbur verir yani.ben ilk kızımda hatırlıyorum bu aylarda kanına bakıcaz dediklerini.hatta bizim demir değerimiz falan iyiydi ama B12 eksikliği görmüşlerdi onun üzerine ilaca başlamıştık.bunda henüz demediler kan değerlerine bakıcaz diye ama bende bi gittiğimde sorucam yani.ne durumda bilmek istiyorumBiz hic demir ilaci kullanmadik. Yurtdisindayim burada sadece 1 yil boyunca d vitamini veriyorlar ama demir ilacı verilmiyor. Kan da sadece dogdugunda alindi bir daha da alinmiyormus. Demiri az mi ki ya benim de takıldı simdi aklima. Gerekli olsaydi buradaki doktorlar da verirdi diye düsünüyorum.
Evet canim soracagim ben de bu ayın sonunda randevumuz var. Insallah bakarlar bizde de eksik falansa ilaç verir belki.Bilmiyorumki canım.sen yakın zamanda doktoruna bi danış kanına bakılacakmı diye zaten gerek görürse mecbur verir yani.ben ilk kızımda hatırlıyorum bu aylarda kanına bakıcaz dediklerini.hatta bizim demir değerimiz falan iyiydi ama B12 eksikliği görmüşlerdi onun üzerine ilaca başlamıştık.bunda henüz demediler kan değerlerine bakıcaz diye ama bende bi gittiğimde sorucam yani.ne durumda bilmek istiyorum
9. ayda bazı asmler aşı vuruyormuş cnm ama bizim asm vurmuyormuş.. 1.yaş sonrası aşımız varKızlar 8. Ayda aşı var mı ya da yaptıran var mı? Bize yarına gün vermiş sağlık ocağı. Ama 8. Ay aşısı yok diye biliyorum ben.
Evet canım eşim götürdü boy ve kilo içinmiş.9. ayda bazı asmler aşı vuruyormuş cnm ama bizim asm vurmuyormuş.. 1.yaş sonrası aşımız var
8. ayda bizi boy kilo kontrolüne çağırdılar
Canım malesef bizde de var bu durum tutunup kalkıyor uykusu acılıuor oyun istiyor bi doktorun videosunda izlemiştim bebekler yeni hareketler öğrendiğinde sürekli onu deneyimlemek istermiş bizimki kalkmayı 2 haftadır profosyonelleştirdi onu denemeue sürekli kalktıgını düşünüyorum acıkcası belki seninkide öyle olabilir cünkü ilk sürünmeye dönmeye basladığında da uyanıp bianda süürünmeye baslıyodu uyumuyodu sonra o da gecmiştiKızlar günaydın.Benim oğlan 2 gecedir akşam yatıyor her zamanki saatinde ama 4 5 saat sonra bi uyanıyor,oturuyor,tutunup kalkıyor.Uyutmak için 2 saate yakın uğraşıyoruz.Ağlamıyor da.Ama kucakta gözünü kapatıyor,koyuyoruz yatağına bi sağa dönüyor bi sola dönüyor sonra tekrar uyanıyor.Var mı yaşayan?Neden olur?
Hemoglobin değeri kaçtı bide hangi demiri kullanıyorsun canım? Hemoglobini iyiyse demirin düşük cıkmasını takmıyorlar demir destegine devam ediyorlar diye biliyorumBiz yaptırdık kan tahlilini demiri düşük çıktıda merak ettim ben tutuyorum canim ya Allah kabul etsin
Hem de nasıl kalkıyor,tutunuyor kalkıyor yürüyor gündüzleri.Gece de kalkıyor yatağından bizi gözetliyor.İnşallah geçer bir an önce.Canım malesef bizde de var bu durum tutunup kalkıyor uykusu acılıuor oyun istiyor bi doktorun videosunda izlemiştim bebekler yeni hareketler öğrendiğinde sürekli onu deneyimlemek istermiş bizimki kalkmayı 2 haftadır profosyonelleştirdi onu denemeue sürekli kalktıgını düşünüyorum acıkcası belki seninkide öyle olabilir cünkü ilk sürünmeye dönmeye basladığında da uyanıp bianda süürünmeye baslıyodu uyumuyodu sonra o da gecmişti
İnşallah bir sıkıntı çıkmazda ilaç kullanmaya gerek kalmazsın canımEvet canim soracagim ben de bu ayın sonunda randevumuz var. Insallah bakarlar bizde de eksik falansa ilaç verir belki.
İnşallah canım Uykusuzluk yoksa mahvediyor insanı Bu arada cok oldu sen yazalı ama aklımdaydı annen nasıl zor bir sürec geciriyordun durumları umarım toparlayabilmişsindirHem de nasıl kalkıyor,tutunuyor kalkıyor yürüyor gündüzleri.Gece de kalkıyor yatağından bizi gözetliyor.İnşallah geçer bir an önce.
Yaaaa hatırlayıp sorman ne güzel annemin kemoterapisi bitti.Şimdi ışın alacak.Sonra pette bir şey çıkmazsa atlattı diyeceğiz inşallahZor günler geçti gibi.Artık tek derdim Deniz uyudu uyumadı olsun diyorumİnşallah canım Uykusuzluk yoksa mahvediyor insanı Bu arada cok oldu sen yazalı ama aklımdaydı annen nasıl zor bir sürec geciriyordun durumları umarım toparlayabilmişsindir
Ya cok şükür cok sevindim , inşallah temiz cıkarYaaaa hatırlayıp sorman ne güzel annemin kemoterapisi bitti.Şimdi ışın alacak.Sonra pette bir şey çıkmazsa atlattı diyeceğiz inşallahZor günler geçti gibi.Artık tek derdim Deniz uyudu uyumadı olsun diyorum
Ka sonucu bu şekilde canım başlarda çok düzenli kan ilacı kullanmadim ama sonda kullandım ocean mikrofer kullanıyoruzHemoglobin değeri kaçtı bide hangi demiri kullanıyorsun canım? Hemoglobini iyiyse demirin düşük cıkmasını takmıyorlar demir destegine devam ediyorlar diye biliyorum