2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
yaaa bize söylemediler bunu
She-Raa She-Raa kız sana söledilermi
geldinmi hataya :KK70:

çevresine oyuncak felan koysan denednmi
yada suda cıp cıp cıp yapmasını öğretsen

sen ikisini bir yıkama gibi delilikmi yapıosun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Yapılabilir bir şey olsa onu da yapardım 🤣
Birini yıkarken diğeri asla boş duruyor beşiğine bırakıyorum ortalığı yıkıyorlar 🤣
Selamlar biraz kızımı sikayet edeyim siz annelere belki care olan olur dertlerimize ilk en önemli derdimiz yemek yemegi tamamen birakti agzina giren yemegide tukuruyor ya da agzini oyle kapatıyor ki acmak imkansız emmeyide birakti biraz sagip mamaya karıştırıyorum diger türlü icmiyor. Banyoyu soylemistik zaten birde ayaga kalkinca sıralamak istiyor iki uc adimda düşüyo hirslanip bir ağlıyor susturana ask olsun
Diş mi çıkartıyor acaba?

Ellede yemiyor malesef ya once bi bakiyor ne var elimde tas gibi yumuyor agzini
Ne bulurlarsa ağızlarına götürme zamanları ne zaman bu bebelerin? O zaman önüne koysan kendi yemez mi ki. Aslında tadını alsa yemek ister. Bazen benimki de ağzını kitliyor. Ellerini tutup dudağına sürüyorum
, o sürdüğümü yalıyor, tadını beğendiyse verdiklerimi yiyor.Ben bugün krep yaptım, 1-2 minik parça koydum önüne, parmağıyla iyice ezdi, dikkatle inceledi ama ağzına götürmeyi akıl edemedi

yaaa bize söylemediler bunu
She-Raa She-Raa kız sana söledilermi
geldinmi hataya :KK70:

çevresine oyuncak felan koysan denednmi
yada suda cıp cıp cıp yapmasını öğretsen

sen ikisini bir yıkama gibi delilikmi yapıosun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Benim ilk kızda bu aşıyı 12.ayda yapmışlardı.6.aydan 12.ayına kadar bi aşı yapılmadı.bunda da önce demişlerdi 8.ayda kilo boy kontrolü var diye bende 15 20 gün kadar geciktirmiştim aradılar boyuna kilosuna bakılacak gelin diye ama aşı var demediler ertesi gün gittim gelmişken aşısınıda yapalım dedi bende daha 9.ayı dolmadı dedim olsun vakti gelmiş dedi yaptı 🤷🏻‍♀️

Vallahi bu bebeler hepimize ayrı ayrı çektiriyorlar yaa 🙄 her birimiz ne yapacağımızı şaştık kaldık.bende alerjiden kafayı yemek üzereyim.1 hafta boyunca sadece sırf yumurta verdim hiç bişey olmadı sonra sadece kabak verdim bişey olmadı.yoğurt verdim hemen kızarıklar başladı.alerjimiz var heralde diye hemen kestim ve ilaç kullandık o arada da hiç bişey vermedim döküntülerinin geçmesini bekledim.geçince yumurtaya başladık 2 gün demedi her yerimizde kızarıklar yine çıktı.yaa ben vallahi anlamıyorum bu bebeğe ne dokunuyo ne dokunmuyo.bi veriyorum hiç bişeyi yok bi veriyorum kızarıyo.tam kafayı yemelik :rolleyes:

Ne bulurlarsa ağızlarına götürme zamanları ne zaman bu bebelerin? O zaman önüne koysan kendi yemez mi ki. Aslında tadını alsa yemek ister. Bazen benimki de ağzını kitliyor. Ellerini tutup dudağına sürüyorum
, o sürdüğümü yalıyor, tadını beğendiyse verdiklerimi yiyor.Ben bugün krep yaptım, 1-2 minik parça koydum önüne, parmağıyla iyice ezdi, dikkatle inceledi ama ağzına götürmeyi akıl edemedi
Agzina goturuyor canim sonra yine tukurme savasi basliyor😅 tam cadi

Canım
Agzina goturuyor canim sonra yine tukurme savasi basliyor😅 tam cadi
kızların dediği gibi diş de olabilir. Dişler yeni çıkarken benim oğlan da ne emdi, ne mama içti ne de ek gıda yedi. Zayıfladı bence o dönem . Ama sonra toparladı. Şimdi emiyor yiyor içiyor şükür. Bebeğinin damağına bak bakalım, dolu dolu mu içleri

Tam şu ara o dönemdeler aslında
Ayın kaçında doğmuştu ki?

Canım

kızların dediği gibi diş de olabilir. Dişler yeni çıkarken benim oğlan da ne emdi, ne mama içti ne de ek gıda yedi. Zayıfladı bence o dönem . Ama sonra toparladı. Şimdi emiyor yiyor içiyor şükür. Bebeğinin damağına bak bakalım, dolu dolu mu içleri
Doluluk gibi degilde dis etinin asagi tarafinda beyazlik var

Selamlar biraz kızımı sikayet edeyim siz annelere belki care olan olur dertlerimize ilk en önemli derdimiz yemek yemegi tamamen birakti agzina giren yemegide tukuruyor ya da agzini oyle kapatıyor ki acmak imkansız emmeyide birakti biraz sagip mamaya karıştırıyorum diger türlü icmiyor. Banyoyu soylemistik zaten birde ayaga kalkinca sıralamak istiyor iki uc adimda düşüyo hirslanip bir ağlıyor susturana ask olsun
Dişlerinden dolayı ağrı çekio olabilit kuzucuk :KK43:

Benim ilk kızda bu aşıyı 12.ayda yapmışlardı.6.aydan 12.ayına kadar bi aşı yapılmadı.bunda da önce demişlerdi 8.ayda kilo boy kontrolü var diye bende 15 20 gün kadar geciktirmiştim aradılar boyuna kilosuna bakılacak gelin diye ama aşı var demediler ertesi gün gittim gelmişken aşısınıda yapalım dedi bende daha 9.ayı dolmadı dedim olsun vakti gelmiş dedi yaptı 🤷🏻‍♀️
Bende gittim ama aşı için bişi demediler cnm
Sanırım heryer farklı farklı

X