Ellede yemiyor malesef ya once bi bakiyor ne var elimde tas gibi yumuyor agziniCanım benim oğlan da kaşıktan yemiyor, ama elimle verirsem yiyor. Kendi yemekleri hep ziyan oluyor , üzülüyorum bu duruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellede yemiyor malesef ya once bi bakiyor ne var elimde tas gibi yumuyor agziniCanım benim oğlan da kaşıktan yemiyor, ama elimle verirsem yiyor. Kendi yemekleri hep ziyan oluyor , üzülüyorum bu duruma
Denedik banyo hususnda denemedigimiz kalmadi sanıyorum yazi bekliyoruz artik suyla oynamayi elini islatmayi seviyor vucuduna kafasına su gelsin istemiyor degisikDuş almayı denediniz mi kucaginizda?
Yapılabilir bir şey olsa onu da yapardımyaaa bize söylemediler bunu
She-Raa kız sana söledilermi
geldinmi hataya
çevresine oyuncak felan koysan denednmi
yada suda cıp cıp cıp yapmasını öğretsen
sen ikisini bir yıkama gibi delilikmi yapıosun
Diş mi çıkartıyor acaba?Selamlar biraz kızımı sikayet edeyim siz annelere belki care olan olur dertlerimize ilk en önemli derdimiz yemek yemegi tamamen birakti agzina giren yemegide tukuruyor ya da agzini oyle kapatıyor ki acmak imkansız emmeyide birakti biraz sagip mamaya karıştırıyorum diger türlü icmiyor. Banyoyu soylemistik zaten birde ayaga kalkinca sıralamak istiyor iki uc adimda düşüyo hirslanip bir ağlıyor susturana ask olsun
Ne bulurlarsa ağızlarına götürme zamanları ne zaman bu bebelerin? O zaman önüne koysan kendi yemez mi ki. Aslında tadını alsa yemek ister. Bazen benimki de ağzını kitliyor. Ellerini tutup dudağına sürüyorumEllede yemiyor malesef ya once bi bakiyor ne var elimde tas gibi yumuyor agzini
Benim ilk kızda bu aşıyı 12.ayda yapmışlardı.6.aydan 12.ayına kadar bi aşı yapılmadı.bunda da önce demişlerdi 8.ayda kilo boy kontrolü var diye bende 15 20 gün kadar geciktirmiştim aradılar boyuna kilosuna bakılacak gelin diye ama aşı var demediler ertesi gün gittim gelmişken aşısınıda yapalım dedi bende daha 9.ayı dolmadı dedim olsun vakti gelmiş dedi yaptıyaaa bize söylemediler bunu
She-Raa kız sana söledilermi
geldinmi hataya
çevresine oyuncak felan koysan denednmi
yada suda cıp cıp cıp yapmasını öğretsen
sen ikisini bir yıkama gibi delilikmi yapıosun
Daha hic disimiz yok ama belki belirti yok ama supriz olur belkiYapılabilir bir şey olsa onu da yapardım
Birini yıkarken diğeri asla boş duruyor beşiğine bırakıyorum ortalığı yıkıyorlar
Diş mi çıkartıyor acaba?
Agzina goturuyor canim sonra yine tukurme savasi basliyor tam cadiNe bulurlarsa ağızlarına götürme zamanları ne zaman bu bebelerin? O zaman önüne koysan kendi yemez mi ki. Aslında tadını alsa yemek ister. Bazen benimki de ağzını kitliyor. Ellerini tutup dudağına sürüyorum
, o sürdüğümü yalıyor, tadını beğendiyse verdiklerimi yiyor.Ben bugün krep yaptım, 1-2 minik parça koydum önüne, parmağıyla iyice ezdi, dikkatle inceledi ama ağzına götürmeyi akıl edemedi
kızların dediği gibi diş de olabilir. Dişler yeni çıkarken benim oğlan da ne emdi, ne mama içti ne de ek gıda yedi. Zayıfladı bence o dönem . Ama sonra toparladı. Şimdi emiyor yiyor içiyor şükür. Bebeğinin damağına bak bakalım, dolu dolu mu içleriAgzina goturuyor canim sonra yine tukurme savasi basliyor tam cadi
Tam şu ara o dönemdeler aslındaNe bulurlarsa ağızlarına götürme zamanları ne zaman bu bebelerin? O zaman önüne koysan kendi yemez mi ki. Aslında tadını alsa yemek ister. Bazen benimki de ağzını kitliyor. Ellerini tutup dudağına sürüyorum
, o sürdüğümü yalıyor, tadını beğendiyse verdiklerimi yiyor.Ben bugün krep yaptım, 1-2 minik parça koydum önüne, parmağıyla iyice ezdi, dikkatle inceledi ama ağzına götürmeyi akıl edemedi
8 Temmuz bebesi benimkiTam şu ara o dönemdeler aslında
Ayın kaçında doğmuştu ki?
Hicbir şeyi mi ağzına götürmüyor belli nesnelere mi mesafeli?8 Temmuz bebesi benimki
Canım kağıt, peçete ve oyuncaklarını ağzına götürüyor. Ama yiyecekleri iyice inceliyor, parmağıyla eziyorHicbir şeyi mi ağzına götürmüyor belli nesnelere mi mesafeli?
Doluluk gibi degilde dis etinin asagi tarafinda beyazlik varCanım
kızların dediği gibi diş de olabilir. Dişler yeni çıkarken benim oğlan da ne emdi, ne mama içti ne de ek gıda yedi. Zayıfladı bence o dönem . Ama sonra toparladı. Şimdi emiyor yiyor içiyor şükür. Bebeğinin damağına bak bakalım, dolu dolu mu içleri
Dişlerinden dolayı ağrı çekio olabilit kuzucukSelamlar biraz kızımı sikayet edeyim siz annelere belki care olan olur dertlerimize ilk en önemli derdimiz yemek yemegi tamamen birakti agzina giren yemegide tukuruyor ya da agzini oyle kapatıyor ki acmak imkansız emmeyide birakti biraz sagip mamaya karıştırıyorum diger türlü icmiyor. Banyoyu soylemistik zaten birde ayaga kalkinca sıralamak istiyor iki uc adimda düşüyo hirslanip bir ağlıyor susturana ask olsun
Bende gittim ama aşı için bişi demediler cnmBenim ilk kızda bu aşıyı 12.ayda yapmışlardı.6.aydan 12.ayına kadar bi aşı yapılmadı.bunda da önce demişlerdi 8.ayda kilo boy kontrolü var diye bende 15 20 gün kadar geciktirmiştim aradılar boyuna kilosuna bakılacak gelin diye ama aşı var demediler ertesi gün gittim gelmişken aşısınıda yapalım dedi bende daha 9.ayı dolmadı dedim olsun vakti gelmiş dedi yaptı
Günaydın canım benimgünaydın tatlı anneler
Sanırım tüm anneler öyle zorla uyuttum şimdi , ben de yatıp uyuyacağımUykusuz gecenin sabahindan selamlar