2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Valla canım öyle diyenler oluyo ama ben ilk kızımdada bu aylarda öyle sabaha kadar uyuduğunu görmedim bu kızımda da.hem gece beslenmesinin gündüz beslenmesine göre daha iyi olduğunu okumuştum bi yerde.hem Deniz gece çığlık atarak uyanıyo ben bu çocuğu şimdi nasıl pışpışlayayım her öyle uyandığında mecbur meme veriyorum o da maşallah iyi emiyo

Sen benim kv dediklerini duysan şaşarsın canım.onun çocukları baya topluymuş sütü iyi yararmış (ki eski resimlerde 2 çocuğunun 2side zayıf 😁) yaşına gelmeden yürümüş yaşına gelmeden çişini söylemişler vs.neler neler :KK70: :KK70: :KK70:

Al işte aynı benim kaynana yaşına gelmeden yürüyüp çişini söyleyen çocukları var bizimkininde :KK70: :KK70: :KK70:
Ah bu kaynanalar yok mu🤣🤣

Ay valla okudukça rahatladım.Demek ki normal😂
Tabi canım😊 hemde her çocuğu bir tutmamak lazım bazıları bazı konularda erken bazıları geç oluyo.sonuçta bi birey büyütüyoruz.her insan nasıl farklıysa çocuklarda öyle.hepsinin gelişimi farklı olacak illaki
Ah bu kaynanalar yok mu🤣🤣
Aynen 🤣🤣 hemde neler neler var ya 🤦🏻‍♀️

Masallah bizim daha hic disimiz yok ya biraz uzuluyorum disine herseyi onceden olan cocugumun disi hala yok😄
Aman sakın üzülme canım erken çıkan da cidden erken çürüyor. Oğlum 4 aylık çıkardı 4 yaşına gelemden çürüdü genel anestezi.ile dişleri hep dolgu kanal tedavsii yapıldı. Şimdi 6 yaşında yine başladı çürükler. Abur cubur yiyen bir çocuk bile değil o kadar üzülüyorum ki

Herkese bildirim gitsin istedim bazılarını hiç göremiyorum ama çok şey paylaştık başından beri kızlar ozlendiniz, sohbetler endişeler fikir sormalar çok güzeldi. Şimdi çok yoğun bir hayatın içinden söyle bir selam vermek istedim. Nasılsınız? Topigi canlı tutalim😛 etiketlemeyi unuttuğum varsa kusura bakmasın 🙏
@Cemren0604
@BaSa86
@Beyrun
@narin333
@Mincir38
DefneninAnnesi07 DefneninAnnesi07
@gmz41
@Ilknurck
@aykiz_
@Gdkd
@Kelebekk3404
@zeLina
@Mincir38
1 1992Sevda
@Dndxxx21
@Seaslug
kzlrgn05 kzlrgn05
L Lavyer2012
@misery89
@Bayankusch
Gerçekten özleniyor burası ya ara ara girmeye çalışıyorum ben de. Bizimki pazartesi günü 9 aylık oluyor. Mennehir aşısının 2. Dozu var. An tahliliyapıldı doktor demiri gerek görmedi. Emekleme yok dönerek gidiyos istediğine ama çene bol

Aman sakın üzülme canım erken çıkan da cidden erken çürüyor. Oğlum 4 aylık çıkardı 4 yaşına gelemden çürüdü genel anestezi.ile dişleri hep dolgu kanal tedavsii yapıldı. Şimdi 6 yaşında yine başladı çürükler. Abur cubur yiyen bir çocuk bile değil o kadar üzülüyorum ki
Ay kuzucum kucucuk yaşında dis agrisi cekmis umarım bumdan sonraki disleri inci gibi gelir

Kizlar bu 9. Ay aşısını ebemiz su sekilde anlatti. İsteğe bagli olarak kizamik aşısı yapılıyormus istemeyen yaptirmayabilirmis ama kizamikta ates cok yukselebildigi icin yapilmasini oneririm dedi(cocuk doktorumuz da ayni sekilde yaptirin dedi)bazi saglik ocakları yogunluktan ya da ilgisizlikten baslarina iş cikmasin diye hatirlatmiyorlar dedi. Bizim 9. Ayda menenjit 3. Doz var o nedenle 10. Ayda kizamigi olacagiz. 10.aya kadar yapilabiliyormus
9 ay aşısı sonradan eklenen kampanya aşısı diye duymuştum o yüzden yaptirmayanlarda oluyor bende şuan dusunmuyorum

Günaydın kızlar benzer durum yaşayan var mı merak ediyorum. Kızım doğduğundan beri emmedi bir ara memeyi tuttu ama o zaman da çok süt çekemedi ben de sağmaya başladım kızım 9 aylık hala sağıyorum fakat kızım süt içmek istemiyor çok uzun zamandır maalesef zorla içiriyoruz uyku arasında içiyor o da 80-90ml anca 5-6 saat hiçbirşey içmek istemiyor 5-6 saat sonra içtiği anca 30 ml falan yemek öğünü uykusu herşeyiyle biraz zor biri. İlk aylar mama destekli gidiyorduk daha 40 günlükken 120 ml mamayı 3 saate bir içerdi. Artık sabrım kalmadı süt sapmayı bırakıp mamaya geçeceğim. Sadece sağarak ilerleyen ve bebeği süt içmek istemeyen var mı merak ediyorum bu arada yeni sağdığım sütü veriyorum onu da içmiyor dolapt bekleme ile alakalı bit surum değil maalesef.

Günaydın kızlar benzer durum yaşayan var mı merak ediyorum. Kızım doğduğundan beri emmedi bir ara memeyi tuttu ama o zaman da çok süt çekemedi ben de sağmaya başladım kızım 9 aylık hala sağıyorum fakat kızım süt içmek istemiyor çok uzun zamandır maalesef zorla içiriyoruz uyku arasında içiyor o da 80-90ml anca 5-6 saat hiçbirşey içmek istemiyor 5-6 saat sonra içtiği anca 30 ml falan yemek öğünü uykusu herşeyiyle biraz zor biri. İlk aylar mama destekli gidiyorduk daha 40 günlükken 120 ml mamayı 3 saate bir içerdi. Artık sabrım kalmadı süt sapmayı bırakıp mamaya geçeceğim. Sadece sağarak ilerleyen ve bebeği süt içmek istemeyen var mı merak ediyorum bu arada yeni sağdığım sütü veriyorum onu da içmiyor dolapt bekleme ile alakalı bit surum değil maalesef.
Ayni durum bizde de var canim emmdi emmedi bu zamana geldik suan yine emmiyor sutu de icmiyor mamayida az biraz yemek agzini bile acmiyor

benm kızım hiç emmedi hiç hemde... ara ara emseydi hala sağıyor olurdum bende sanırım..
bence sağ cnm anne sütü nimet resmen...
buzluğa at.. herşeyde anne sütü kullanabilirsin

Canim benim bizimki 4 aylik bile degildi meme+mama reddinde ben 10 gun emzirebilmistim gerisi mamaydi ilk basta dedigin gibi cok hizli iciyodu mamasini bitiriyodu ama 4 aylij bile olmadan birakti gitmedigim doktor kalmadi ek gida veremiyorum mama yediremiyorum ayagimda salliyodum iyice uykuya dalinca yavasca emzigini alip biberonu veriyodum iciyodu biraz farkedince hemen yine katiliyodu icmiyodu vs e buyumeye basladikca dahada zorlandi sadece uykuda yedirebildigim mamayi uykulari kisalinca daha az yemeye basladi doktor meme reddi yasanir ama mama biberon reddinide simdi duyuyorum diyodu suluklar biberonlar bardak kasik heryolla cok zor gecirdik simdi 10 aylik ve ilk defa hic zorlanmadan süt icti dun videoya cektim hattaha arada bakip mutlu oluyorum duzelmedi yani bizde ama cok sukur ek gidalarla bir sekilde destekliyorum zayifta minigim bana gore ama gelisimi iyiymis 8700 kg 1770 dogmustu zaten minyonda olcak galiba cok dertliymisim anlattimda anlattim ben varim iste arkadasim allah sabir versin sana simdiden yogurdunu mamayla mayaliyorum sut eklenen mamalara mamasini koyuyorum oyle geciyoruz🙂

cnm ben anlamıyorum bu sonuçtan malesef..
nasılsın
büyük kızın nasıl oldu
Buyuk kizim ergenlik problemleri yasiyormus gecicek dediler bekliyoruz pedegog super guclerimiz yok onu iyi etmek icin fazladan ilgi gostermemelisiniz dedi yaninda tartismak kotu aliskanliklar vs yasakmis sadece aile duzenini abartmadan kurmalisiniz dedi kisilik arayisindaymis bundan sonraki hayatinda hickimse sizin kadar ilgilenmeyecek onunla vs diye anlatti kendi rutin duzenimizle devam ediyorduk onu ihmal etmeden ama suara hic bir rutinimiz kalmadi tabi bir ergen bir bebek bir yasli birde ben dolaniyoruz evin icinde allahtan esim cok destekcim benden daha cok ilgileniyo kizlarla gecen haftasonu sisme oyun parkinda oynamak istedi oraya goturdu buhaftasonu maca gitmek istiyormus odasi birgun pembe birgun simsiyah oluyo yetismeye calisiyoruz☺

Canim benim bizimki 4 aylik bile degildi meme+mama reddinde ben 10 gun emzirebilmistim gerisi mamaydi ilk basta dedigin gibi cok hizli iciyodu mamasini bitiriyodu ama 4 aylij bile olmadan birakti gitmedigim doktor kalmadi ek gida veremiyorum mama yediremiyorum ayagimda salliyodum iyice uykuya dalinca yavasca emzigini alip biberonu veriyodum iciyodu biraz farkedince hemen yine katiliyodu icmiyodu vs e buyumeye basladikca dahada zorlandi sadece uykuda yedirebildigim mamayi uykulari kisalinca daha az yemeye basladi doktor meme reddi yasanir ama mama biberon reddinide simdi duyuyorum diyodu suluklar biberonlar bardak kasik heryolla cok zor gecirdik simdi 10 aylik ve ilk defa hic zorlanmadan süt icti dun videoya cektim hattaha arada bakip mutlu oluyorum duzelmedi yani bizde ama cok sukur ek gidalarla bir sekilde destekliyorum zayifta minigim bana gore ama gelisimi iyiymis 8700 kg 1770 dogmustu zaten minyonda olcak galiba cok dertliymisim anlattimda anlattim ben varim iste arkadasim allah sabir versin sana simdiden yogurdunu mamayla mayaliyorum sut eklenen mamalara mamasini koyuyorum oyle geciyoruz🙂
Cokta umutsuz vaka olarak konusmusum ben ama arastiriyordum duzelen bebekler cok oluyomus kimisi hic duzelmemis aradan seneler gecmis bizde ayni seyi yasadik neoldunuz duzeldimi diye soranlara net cevaplar simdi az yesin diye ugrasiyoruz vs diyolar olay su azda yeseler yada hic sut icmeselerde birsekilde buyuyorlar benim buyuk kizimda cok cektirmisti simdi hic bos durmuyo bogazi masallah 11 yasinda bi makarna pisiriyo yiyo sonra baska bisey yapiyo onada doktor boyda kiloda ileride dedi ben saldim artik cok yipratiyodum kendimi yemeklerdede bizim yemekleriyo yiyo hatta simdi 1 tabakta ona koyuyorum ekmekle yediriyorum biz egeliyiz zaten seytinyagiyla yapiyorum yemekler8 tuzuda hep al8skanlik cok az kullanirim yediriyorum ama tabi bunlar sana fikir degil bana deseler hayatta yapmazdim ama mecbur kaldim yemiyor ona ozel cezvede yaptigim corbalari zaten sulu hicbisey hayla yok su disinda insallah duzelir senin bebis biraz daha zorlasada en azindan az kaldi buyuyolar bunu yasiyan birsuru insan var hic kimseden kotu negatif biseyde duymadim cok yipratma kendini olurmu annesi🙂

Buyuk kizim ergenlik problemleri yasiyormus gecicek dediler bekliyoruz pedegog super guclerimiz yok onu iyi etmek icin fazladan ilgi gostermemelisiniz dedi yaninda tartismak kotu aliskanliklar vs yasakmis sadece aile duzenini abartmadan kurmalisiniz dedi kisilik arayisindaymis bundan sonraki hayatinda hickimse sizin kadar ilgilenmeyecek onunla vs diye anlatti kendi rutin duzenimizle devam ediyorduk onu ihmal etmeden ama suara hic bir rutinimiz kalmadi tabi bir ergen bir bebek bir yasli birde ben dolaniyoruz evin icinde allahtan esim cok destekcim benden daha cok ilgileniyo kizlarla gecen haftasonu sisme oyun parkinda oynamak istedi oraya goturdu buhaftasonu maca gitmek istiyormus odasi birgun pembe birgun simsiyah oluyo yetismeye calisiyoruz☺
Pembe siyahmı :KK70:
Ayyy bu kız çocukları :KK70:

Ayni durum bizde de var canim emmdi emmedi bu zamana geldik suan yine emmiyor sutu de icmiyor mamayida az biraz yemek agzini bile acmiyor
Canım gelişimi nasıl peki?en son boyu kilosu ne kadardı?doktorunuz yada ebeniz bu durum için birşey önerdimi?

X